e-commercial-concrete

Norce Certified partner

 

Norce


Nordens største SaaS-baserte plattform. Storm Commerce og Jetshop er nå en del av Norce og utgjør Nordens største SaaS-selskap. Hopp over dyre versjonsoppdateringer og skaler din digitale virksomhet sømløst ved hjelp av en kraftig e-handelsmotor, åpne API'er og kundeunike integrasjoner

 Både for B2B og B2C

  Skreddersydd for din virksomhet 

 Kom raskt i gang med Exsitec Storefront

 Norce
- headless, skybasert og kraftig 

Norce (tidligere Storm Commerce) er en av markedets mest avanserte e-handelsplattformer som hjelper med å effektivisere og automatisere relevante forretningsprosesser for både B2C og B2B-selskaper. Resultatet er bedre ytelse, smartere arbeidsflyt og økt lønnsomhet. Norce e-handelsplattform har omfattende funksjonalitet for å blandt annet anvende forretningsregler på produktkatalogen, prissetting, ordrehåndtering og innkjøp. De inkluderer også en monolittisk arkitektur som gjør Norce en leder for fremtiden i bransjen.

Jetshop og Storm Commerce inngikk et samarbeid og dannet Norce våren 2022 - den største SaaS-plattformen for digitale forretninger i norden.

 

Norce mockup

 6 ting du vil like med Norce

 

Skybasert

Med skybaserte løsnigner er det ingen oppgraderinger - du har alltid den nyeste versjonen tilgjengelig. Norce håndterer flere varemerker, markeder, språk og valutaer.

Internasjonal løsning

Det gjennomføres 10 millioner transaksjoner årlig igjennom Norce i 25 markeder.
Norce har over 400 kunder innen B2B & B2C og støtter ubegrenset vekst og internasjonal ekspansjon.

Skalerbar lisensmodell

Norce har en skalerbar lisensmodell slik at du kun betaler for det du faktisk bruker av tjenesten.

Høy ytelse

Høy ytelse har en direkte innvirkning på konverteringsgraden, uansett om du jobber med B2B eller B2C. Med Exsitec Storefront er fundamentet på plass og klar til bruk.

Full fleksibilitet

Med en headless e-handelsløsning som denne får du muligheten til å sette din egen tidslinje på prosjektet. Du får muligheten til å tilpasse uten å miste ytelsen. 

Eget PIM system

Med Norce sitt PIM-system kan du overvåke, vedlikeholde og berike produktinformasjonen. Distribuer og organiser strukturen til produktene og la informasjonen flyte til ulike språk, markeder og kjøpssteder. 

Moderne teknologi for B2B - Sikre din digitale virksomhet for fremtiden

Jobber din bedrift med forhandlere, er dere distributører eller har dere egen produksjon?
Da er Norce en soleklar e-handelsløsning du bør investere i. Med kontinuerlige oppdateringer og ubegrensede integrasjonsmuligheter får du fleksibiliteten til å vokse med din virksomhet. Føl deg trygg med en kraftig motor som fundament og et brukervennlig grensesnitt for å alltid kunne møte kundens høye forventninger.

Norce er en ekte skybasert SaaS-plattform der det kontinuerlig blir utgitt ny funksjonalitet, uten at du som kunde behøver å tenke på oppgraderinger eller installasjon. Dette innebærer at du alltid har den nyeste versjonen av din e-handelsplattform. Plattformen er skalerbar for å kunne følge din forretnings- og investeringsplan.

Identitetsbild-rund (18)

 


Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet bedrifter med å digitalisere sin virksomhet for å nå sine ambisjoner. Med kombinasjonen nordens største traineeprogram og markedets mest erfarne eksperter har vi sammen med våre kunder gjennomført et tusentalls vellykkede leveranseprosjekter.

web-ball-prize

 

Langsiktige
kunderelasjoner

Vi jobber med langsiktige kunderelasjoner ved å ta ansvar før, under og etter leveransen. Med en engasjert support, proaktiv forvaltning og kontinuerlig inspirasjon skaper vi verdi på både kort og lang sikt. Sammen leverer vi løsninger som utgjør en forskjell i kundens virksomhet.

web-ball-intagration - cog wheel

 

En fungerende helhet

Med å kombinere utvalgte system og tjenester til en fungerende helhet skaper vi forutsetninger for hver kunde til å nå sine ambisjoner. Med bærekraftige integrasjonsløsninger og skreddersydde systemtilpasninger med brukeren i fokus sørger vi for at systemene fungerer sammen

 

Hva inneholder Norce
e-handelsplattform?

Norce er en headless e‑handelsplattform. Hva betyr det å ha en headless e‑handelsplattform? Det betyr at det ikke er et innebygget frontendsystem, også kalt CMS (Content Management System), i plattformen. Istedet kan du bruke et valgtfritt CMS for å skape den best mulige opplevelsen for dine kunder. På denne måten kan du kombinere markedets kraftigste e-handelsmotor med det CMS'et som du allerede har og er vant med, eller et CMS som støtter dine fremtidige behov. Du behøver ikke forandre forretningslogikken eller produktstrukturen, men kan gjøre endringer eller oppdateringer av designet uten å påvirke backend for mye. Vi på Exsitec har også en ferdigpakket storefront.


Innebygget PIM i din
e-handelsplattform

Norce har et innebygget PIM-system (Product Information Management) for e-handel i plattformen. Vi på Exsitec anser det å ha et PIM-system som en grunnleggende forutsetning for et vellykket e-handelsprosjekt. Hvis bedriften din for øyeblikket ikke har ett PIM-system, bør dette sannsynligvis være et av de første stegene i ditt e-handelsprosjekt. Et smart grep kan være å velge en e-handelsplattform med et integrert PIM-system for å spare tid og holde kostnadene dine nede. Norce har også innebyggde API'er sånn at enkelt kan integrere med ulike systemer som for eksempel forretningsystemet ditt, bildebanker, CRM etc.

 

Vi finner den rette
e-handelsplattformen for deg

Vil du lese mer om våre ulike e-handelsplattformer?

Hans Audun Sørensen - web ball

 

 

Lurer du på noe angående Norce? Hans Audun svarer deg gjerne!