e-commerce-white

 

Vendre Certified partner

 

Vendre

Vendre er en standardisert e-handelsløsning som enkelt bygges og tilpasses din virksomhet. Med sin lett anvendelige plattform er Vendre både enkel å komme i gang med og lett å vokse med.

Enkel og håndterbar plattform

Ferdig pakketert mot Visma

 Perfekt for deg som vil raskt i gang

 Vendre e-handelsplattform

E-handelsplattformen Vendre har mange fordeler for deg som jobber innenfor B2B og B2C. Via et godt utviklet og enkel drag & drop CMS får du muligheten til å gjøre mer av hverdagsarbeidet selv. Det finnes et stort oppsett av ferdige blokker med gjennomtenkt UX. Det innebærer at du kan konsentrere deg om å lage godt og innholdsrikt innhold.

Alle dine produkter hentes direkte fra Vendres PIM-system, hvor du kan kontrollere hvordan forskjellig innhold vises for ulike personaliserte grupper. Det kan for eksempel innebære at du kan vise spesifikke utvalgte produkter etter avtalte betingelser for kunder, sesongsvarianter, lignende produkter om noe er utsolgt med mer.

Fordi nettside og e-handel er helt integrert ser du raskt resultatet av forandringene du har gjort!

Skärmbild Vendre6 ting du vil like med Vendre

 

Enkelt brukergrensesnitt

Vendre har en enkel drag & drop funksjon og ferdige blokker/moduler som gjør det lett å bygge opp nettbutikken din.

Eget PIM system

Vendre har et eget PIM system som ligger bak e-handelsplattformen. PIM system (Product Information Management) er databasen hvor alle produkter med informasjon er samlet.

E-handel og CMS i ett

Bygg din e-handel og hjemmeside i samme system og få fordelene av å jobbe i et helt sømløst integrert system.

Ulike betalingsmetoder

Med Vendres markedsstøtte tilbyr du dine kunder unike kjøpsopplevelser med tilpassede betalings- og fraktmetoder basert på land og område.

B2B og B2C

Ønsker du en ¨åpen butikk der alle kan handle eller jobber du først og fremst med B2B-kunder som skal ha en bedriftsinnlogging? I Vendres e-handelplattform er valget ditt.

Personaliserte visninger

Vendre gir deg blant annet muligheten til å vise spesifikke utvalgte produkter etter avtalte betingelser, sesongsvarianter og tilsvarende produkter hvis noe er utsolgt.

Slik kom Geggamoja i gang med E-handel

 En B2B-portal

 En B2C nettside

 Ga sine ansatte muligheten til å selv håndtere deres e-handel 

 Reduserte administrasjon og effektiviserte arbeidet med e-handel

 


Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet bedrifter med å digitalisere sin virksomhet for å nå sine ambisjoner. Med kombinasjonen nordens største traineeprogram og markedets mest erfarne eksperter har vi sammen med våre kunder gjennomført et tusentalls vellykkede leveranseprosjekter.

web-ball-prize

 

Langsiktige
kunderelasjoner

Vi jobber med langsiktige kunderelasjoner ved å ta ansvar før, under og etter leveransen. Med en engasjert support, proaktiv forvaltning og kontinuerlig inspirasjon skaper vi verdi på både kort og lang sikt. Sammen leverer vi løsninger som utgjør en forskjell i kundens virksomhet.

web-ball-intagration - cog wheel

 

En fungerende helhet

Med å kombinere utvalgte system og tjenester til en fungerende helhet skaper vi forutsetninger for hver kunde til å nå sine ambisjoner. Med bærekraftige integrasjonsløsninger og skreddersydde systemtilpasninger med brukeren i fokus sørger vi for at systemene fungerer sammen

Vendre e-handelsplattform

Primært administrerer og lanserer Vendre sine kundeprosjekter inhouse.
Siden 2021 er Exsitec den eneste solution partner når det kommer til ren e-handelsrådgivning av Vendre.
Sammen har vi lansert og påbegynt en rekke prosjekter,
samt laget en pakke for deg som vil komme rask i gang med din digitale virksomhet.


Hans Audun Sørensen - web ball

 

 

Vil du vite mer om Vendre? Hans Audun svarer deg gjerne!