Velkommen til
Fremtidens Økonomisjef

Årets mest inspirerende event for økonomisjefer!

En økonomisjefs hverdag er i stadig endring, og sammen skal vi utforske mulighetene for fremtiden. Agendaen er fylt med herlig inspirasjon rundt innsikt, digitalisering, rekruttering, ESG og teknologi! 

Arrangementet er kostnadsfritt.

 

  •  

 

 

 

 

Vi møtes torsdag 15. juni på

Deichman Bjørvika

 

Deichman Bjørvika er hele Oslos hovedbibliotek. Vi skal oppholde oss i Deichmansalen - helt lukket fra byens larm, plassert i hjertet av bygget.

LES MER OM DEICHMANSKE BIBLIOTEK HER

Deichman Bjørvika - kjøpt

 

Foto: Erik Thallaug

DeichmanBjorvika-moterom

Agenda

 

Klikk på de uthevede punktene for å lese mer!

 

08.30 - 09.00   Kaffe og mingling
09.00 - 09.10   Velkommen og intro
09.10 - 09.25   Innsikt - en CFOs nøkkel til engasjement og vekst
09.25 - 09.40   Endringsledelse
09.40 - 10.00   Endrede kompetansebehov i økonomifunksjonen
10.00 - 10.15   Pause
10.15 - 10.30   Samtaler med CFOs
10.30 - 10.50   Hvordan kan økonomisjefen bidra til økte verdier?
10.50 - 11.30   Gruppesamtaler - 
Vi gjennomfører noen åpne samtaler knyttet til temaene endring og innsikt hvor de ulike ekspertene som har presentert vil svare på spørsmål og delta i diskusjoner.

 

 

 

 

 

Innsikt - en CFOs nøkkel til engasjement og vekst

Laura Landmark fra Exsitec

Åpen kommunikasjon og innsikt spiller en viktig rolle i å engasjere ansatte og forbedre beslutningstaking i organisasjoner.

Ved å kombinere menneskelige behov med teknologiske løsninger, kan vi skape et miljø der både ansatte og bedrifter kan trives og vokse!


 

Endringsledelse

Asle Sjørbotten fra businessMastering AS

businessMastering AS tror at norske virksomheter trenger mer tydelighet i forventninger mellom ledere og medarbeidere.

En tydeligere retning og mening, og ikke minst en dypere bevissthet på hva som skaper en robust, innovativ og motiverende organisasjonskultur.

Asle Sjørbotten inspirerer deg til hvordan skape denne bevisstheten i din bedrift!

Les mer om businessMastering her


 

Endrede kompetansebehov i økonomifunksjonen

 Nathalie Smulders - Partner i Capus AS 

Capus AS er et av landets ledende kompetansemiljøer innen rekruttering av roller til økonomi, regnskap og finans. Selskapet består av drøyt 60 ansatte og løser over 500 rekrutteringer årlig. Capus’ erfarne konsulenter leverer rekrutteringer av toppledere og fagspesialister. Kundeporteføljen representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Capus har hjulpet utallige kunder med å bygge opp sine økonomifunksjoner, i riktig rekkefølge og med rett kompetanse. De siste årene har Capus opplevd endrede kompetansebehov i økonomifunksjoner og kommer til Deichman Bjørvika i juni for å dele sine erfaringer med oss.

Les mer om Capus her


 

Samtaler med CFOs på scenen

Eric Scott Pascual fra Exsitec

At selskaper klarer å koble sammen sin strategi og sine forretningsmål til investering i teknologi er noe Eric syns er utrolig viktig for å sikre at investeringen gir en reell gevinst! Dette har vi i Exsitec fokus på i dialog med våre kunder. 

Vi er så heldige å ha besøk av Ida Rød Fredriksen, CFO i Thon Holding AS og Espen Havnen-Olesen, CFO i Teknisk Ukeblad Media AS, på scenen! Sammen skal vi prate litt om fremtidens økonomisjef.


 

Hvordan kan økonomisjefen bidra til økte verdier?

Grethe Moen

CFO rollen er i stadig endring basert på utvikling i selskapene. Det stilles krav til effektivitet, åpenhet og ESG, og ikke minst bruk av ny teknologi.

Med lang bakgrunn fra store selskaper og ny innsikt i selskap i oppstart- og skaleringsfasene, har jeg noen refleksjoner rundt hvordan CFO kan bidra til økte verdier.


 

Meld deg på til Fremtidens Økonomisjef 15. juni!