VPM-white

 

Certified Partner (2)

Project Management

Løsningen som gir deg kontroll og oversikt over dine prosjekter, fra salg til fakturering. Project Management passer godt for deg som jobber med reklame og media, ingeniørarbeid og arkitektur eller IT-rådgivning.

Skybasert system

Project Management er fullstendig skybasert, noe som betyr at det alltid er oppdatert til seneste versjon av løsningen.

Mobil app

Project Management har også en mobil app slik at du kan utføre flere av oppgavene dine på din smarttelefon. Dette er effektivt og sparer deg for tid!

Åpent API

Project Management har et åpent API. Dette gjør at det er enkelt å integrere løsningen med andre forretningsløsninger dere har.

 Brukes av

Project Management
-Tett integrert med dine andre forretningssystemer

Project Management har et åpent API, som betyr at du kan koble Project Management sammen med de andre systemene. Det kan integreres med blant annet Visma.net ERP, Visma Business, Payroll og SuperOffice CRM.
Du jobber i Project Management med alt som har med prosjektet å gjøre. Integrasjonen sørger for at informasjonen blir overført til CRM- og ERP-systemet ditt. Fakturering foregår for eksempel i Project Management og ordren blir plassert automatisk i ERP-systemet.

visma-pm (1)

 6 ting du vil like med Project Management

 

Alt på et sted

Project Management er et moderne prosjektverktøy hvor du får du alt på et sted. Salg, prosjektplanlegging, fakturering og oppfølging - alt i samme plattform.

Økt likviditet

Med en effektiv prosjektledelsesløsning utfører du administrasjonsarbeidet raskere og kan gjøre flere prosjekter klare for fakturering. Du får dermed en raskere faktureringssyklus som fører til høyere likviditet.

Prognostisering

Med Project Management får du oversikt over hele prosjektflyten, noe som også gir økt forståelse av virksomheten. Sanntidsgenererte rapporter gir deg full innsikt i tidsbruk, kostnader og inntektsprognoser knytter til hvert enkelt prosjekt.

Oppfølging

Med Project Management får du en helhetlig oversikt over prosjektarbeidet. Oppfølgingsprosessene er lagt opp slik at en prosjektleder, konsulentleder eller økonomisjef enkelt finner sine nøkkeltall.

Timeføring

I Project Management er det enkelt å føre timer på kunde, prosjekt eller internt – enten på desktop eller i appen. Du kan også legge inn reiseregninger og utlegg i løsningen.

Rapportering

Lag dine egne rapporter for lønnsomhet, ressursbruk, fakturering og inntekter. Dashboards og rapporter bygges individuelt på ulike KPIer basert på roller.  Dashbordet kan du ha selv eller dele med kolleger.

 

Project Management

Project Management er løsningen for deg som fakturerer timer i prosjekter, og som ikke har lagerførte varer eller avansert logistikk. 

Project Management samler flere prosesser i ett og samme verktøy:

 Prosjektplanlegging
 Fakturering
 Tidsrapportering
 Oppfølging

Løsningen passer godt for deg som jobber innen

Medie og kommunikasjon

 • Salgshåndtering
 • Google Drive-synkronisering
 • Samhandling og oppgavehåndtering
Konsulent, ingeniør og arkitekt

 • Ressursallokering
 • Samarbeid på ett sted
 • Rapporter og nøkkeltall
 • Produktivitetstrapporter
 • API
 • Egendefinerte KPIer

IT og teknisk

 • Reisegodtgjørelse og utgifter
 • Kompleks timeregistrering
 • Fleksibel prissetting
 • Rollebaserte priser
 • Egendefinerte KPIer


 


Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet bedrifter med å digitalisere sin virksomhet for å nå sine ambisjoner. Med kombinasjonen nordens største traineeprogram og markedets mest erfarne eksperter har vi sammen med våre kunder gjennomført et tusentalls vellykkede leveranseprosjekter.

web-ball-prize

 

Langsiktige
kunderelasjoner

Vi jobber med langsiktige kunderelasjoner ved å ta ansvar før, under og etter leveransen. Med en engasjert support, proaktiv forvaltning og kontinuerlig inspirasjon skaper vi verdi på både kort og lang sikt. Sammen leverer vi løsninger som utgjør en forskjell i kundens virksomhet.

web-ball-intagration - cog wheel

 

En fungerende helhet

Med å kombinere utvalgte system og tjenester til en fungerende helhet skaper vi forutsetninger for hver kunde til å nå sine ambisjoner. Med bærekraftige integrasjonsløsninger og skreddersydde systemtilpasninger med brukeren i fokus sørger vi for at systemene fungerer sammen

Årets partner fem år på rad!

2-Nov-02-2022-08-09-04-7679-AM 3-Nov-02-2022-08-09-04-7859-AM 4-3 Årets Visma partner 2017 Årets Visma partner 2016

Project Management
- Kontroll på hele prosjektet


Er du nysgjerrig på hvordan du kan jobbe smartere me
timeføring, prosjektstyring eller fakturering av prosjekter?

Her får du en innføring i hvordan Project Management
fungerer og løser disse arbeidsoppgavene.

 

Web ball Mats Abrahamsen

 

 

Lurer du på noe ang. Project Management? Mats svarer deg gjerne!