Integrasjoner-illustration-white-500px

Integrasjonspartner certified  partner

eSENTRAL

Integrasjonsplattformen eSENTRAL effektiviserer arbeidsflyten og gir deg en automatikk i hverdagen du skulle ønske du allerede hadde.

Tilpasses alle systemer

Med eSENTRAL kan du utveksle data med dine kunder og leverandører, eller mellom dine interne og eksterne datasystemer. Som verktøy er eSENTRAL viktig for overvåking, kontroller og behandling av avvik.

For både skybaserte- og installerte løsninger

Framtiden er i skyen og har du tatt steget til skybaserte løsninger fungerer eSENTRAL like godt her som mot lokalt installerte løsninger.

For store eller små bedrifter

eSENTRAL benyttes av alt fra småbedrifter med noen få ansatte til store kjeder, handels- og industribedrifter. Våre kunder benytter forretningssystemer som Visma Business, Business NXT, Visma net ERP, Visma Global, Multicase, SAP, Mamut, Microsoft Dynamics NAV, AX, Business Central, M3 med flere.

 Brukes av

Jobb smartere med automatisering og integrasjoner via eSENTRAL

eSENTRAL er ofte installert tett på forretningssystemet, men kan også leveres som en integrasjonstjeneste i skyen! Se på eSENTRAL som en svært effektiv kollega som trenger lite oppfølging.

område-ikon-rund-mörk-integrationer6 ting du vil like med eSENTRAL

 

Papirløst

Digitalisering og automatisering av manuelle prosesser.

Føre var

eSENTRAL kan varsle om avvik fra noe man forventer skal skje.

Spart tid — Tjen penger

eSENTRAL effektiviserer og gir reduserte kostnader.

Full integrasjon

Full integrasjon med ulike systemer uansett IT-system, plattform eller standarder. Kan enkelt tilpasses nye systemer, formater og meldingstyper.

Full kontroll

Overvåking vil varsle ved feil formater, meldinger eller systemer som er nede. 

Trygt og sikkert

Ved hjelp av tidsstyring, avansert logging, sikkerhetskopiering og varslinger ivaretas en sikker og effektiv meldingsflyt.

eSentral kunder benytter forretningssystemer som

Business NXT by Vimsa 500x250px

Visma net ERP by Vimsa 500x250px

Visma Business 500x250px Visma Global 500x250px
MS Dynamics AX 500x250px MS Business Central 500x250px SAP 500x250px Multicase 500x250px Mamut 500x250px M3 500x250px

 

 


Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet bedrifter med å digitalisere sin virksomhet for å nå sine ambisjoner. Med kombinasjonen nordens største traineeprogram og markedets mest erfarne eksperter har vi sammen med våre kunder gjennomført et tusentalls vellykkede leveranseprosjekter.

web-ball-prize

 

Langsiktige
kunderelasjoner

Vi jobber med langsiktige kunderelasjoner ved å ta ansvar før, under og etter leveransen. Med en engasjert support, proaktiv forvaltning og kontinuerlig inspirasjon skaper vi verdi på både kort og lang sikt. Sammen leverer vi løsninger som utgjør en forskjell i kundens virksomhet.

web-ball-intagration - cog wheel

 

En fungerende helhet

Med å kombinere utvalgte system og tjenester til en fungerende helhet skaper vi forutsetninger for hver kunde til å nå sine ambisjoner. Med bærekraftige integrasjonsløsninger og skreddersydde systemtilpasninger med brukeren i fokus sørger vi for at systemene fungerer sammen

Web ball - picture - Henning-hvit

 

 

Lurer du på noe om eSENTRAL? Henning hjelper deg gjerne!