Fremtidens regnskapsbyrå

Øk effektiviteten, jobb smartere og få en enklere arbeidshverdag med mindre manuelt arbeid. 
Sammen med Exsitec har du tilgang på kompetanse for at ditt regnskapsbyrå er rigget for fremtiden.

Digital regnskapsføring

Innføring av efaktura (elektronisk faktura) er et viktig element i digital regnskapsføring. Ved å koble på et ERP system som benytter AI og maskinlæring får du maksimal effekt i denne prosessen. I tillegg gjør automatiserte bankløsninger at det ikke lenger bokføres manuelle bankbilag. Setter du opp import/integrasjon fra forsystemer med ERP systemet er du i mål med digital regnskapsføring.

Nye krav til kompetanse

Ansatte på regnskapskontor må forholde seg til teknologi på en annen måte nå enn for bare få år siden. Vel så viktig som å oppfylle kravene til autorisasjon er behovet for IT og teknologikompetanse. Regnskapsbyråene må bygge og utvikle kompetanse innen teknologi, controller-rollen og rådgivning.

Nye prismodeller

Når mesteparten av bilagene blir bokført automatisk bruker ikke lenger regnskapsfører tid på manuell punching av bilag. Tradisjonelt ble denne jobben belastet per time. Når dette forsvinner må regnskapsbyrået prise sine tjenester annerledes. Et eksempel er at transaksjonskostnadene bakes inn i månedlig pris. Vår klare anbefaling er å ta kostnadene for ERP systemet gjennom byrået, med et påslag, og gjøre det til en del av byråets forretningsstrategi.

 

 

 

 

 

Vi kjenner bransjen godt

Med over 190 regnskapsbyråkunder kan vi med hånden på hjertet si at vi har solid innsikt i bransjen.

I mer enn 20 år har vi jobbet tett sammen med våre regnskapsbyråkunder. I løpet av denne tiden har vi opparbeidet oss omfattende bransjekunnskap, blant annet hvordan byråene driftes og hvilke endringer dere har vært og står midt oppi. Dette gir oss god oversikt over hvilken systemstøtte regnskapsbyråene trenger og hvordan de bør tilpasse seg for å være relevante også i fremtiden.

Som kunde hos Exsitec får du dra nytte av vår bransjeerfaring, der moderne teknologi møter regnskapsdrift i stadig endring.

Bransje-byrå

 Dette får du som byråkunde hos Exsitec

Strategimøter

Én gang i året har vi et strategimøte hvor fokuset er rettet fremover og hvordan vi sammen skal ruste dere til å hente ut mest mulig gevinst.

Support

Med over 190 byråkunder og mer enn 15 års erfaring kan du være trygg på at vårt supportteam kan støtte dere når dere har behov for det.

Integrasjoner

Vi tilbyr både standard integrasjoner, egenutviklede integrasjoner, samt skreddersydde løsninger for å effektivisere driften.

Bransjekunnskap

Vi snakker jevnlig med våre 190 forskjellige byrå. Slik får vi god innsikt i hva som rører seg i byråbransjen.

Skravletimen

Én gang i måneden inviterer vi våre byråkunder til et webinar hvor vi informerer om nyheter og annet som skjer.

Bransjeløsning

Vi kan regnskapsbyrå og vet derfor hvilke løsninger som er smarte å ha for at ditt byrå skal nå sine ambisjoner.

Fornøyde byråkundercomputer-code-interface-white

Business NXT byrå
ERP tilpasset byråenes behov

Med Business NXT får du det beste fra to verdener: de fleksible og kraftfulle mulighetene fra flaggskipet Visma Business og den moderne og fremtidsrettede teknologien i skyen. Business NXT byrå er tilpasset regnskapsbyråenes behov og legger til rette for at du kan samarbeide tettere med dine kunder.

Visma Software vil kontinuerlig videreutvikle Business NXT Byrå sammen med regnskapsbyråbransjen, med fokus på at løsningen alltid skal være det beste ERP-systemet for regnskapsbyråbransjen også i fremtiden.Payroll Byrå
Lønnssystemet for regnskapsbyråene

Payroll Byrå er lønnssystemet som reduserer manuelt arbeid og tidkrevende oppgaver. Du får i stedet en jevn, brukervennlig og automatisert prosess for lønnsstyring. Systemet er fullstendig skybasert, noe som betyr at det alltid er oppdatert i henhold til de siste lovene og reglene.

Payroll er tett integrert med blant annet Visma Business Byrå, Business NXT Byrå og Visma.net ERP. Du kan raskt og enkelt ta det i bruk!

Hvis du fortsatt bruker Visma Lønn, må du planlegge migreringen til det nye lønnssystemet nå for å sikre at du får den bistanden du trenger.
Husk at Visma Lønn avvikles 31.12.2024.

Cash-white-illustration

 

 

OneStopReporting-white

OneStop Reporting Byrå
Rapportering for regnskapsbyrå

OneStop Reporting Byrå har kraftige og brukervennlige budsjetterings-, rapporterings- og konsolideringsfunksjoner som gir deg og dine kunder full innsikt.

Bygg egne rapporter i Excel eller benytt deg av det store utvalget av ferdige rapporter i løsningen. Prismodellen for OneStop Reporting Byrå legger til rette for økt volum og skalering, med fokus på mer innhold og ekstra funksjonalitet som gir mer verdi for dine kunder.
Lisenspakkene, START, SMART og KOMPLETT gjør det enklere for byrået å segmentere kundene, blant annet ved å tilby bransjetilpasset rapportinnhold.

OneStop Reporting Byrå kan integreres med Visma Business og Business NXT.Sticos Oversikt
Kvalitetssystemet for regnskapsbyrået

Sticos Oversikt er systemet for regnskapsbyråer som ønsker effektiv oppdragsstyring og kvalitetssikring. Sticos Oversikt er en skybasert løsning som gir deg full oversikt over kunder, tidsfrister og gjøremål. I tillegg blir arbeidet dokumentert i tråd med GRFS.

Sticos Oversikt er utviklet for regnskapsbyråer og er integrert med din ERP-løsning. Med den nyeste funksjonaliteten i Sticos Oversikt, nemlig timeregistrering, har du full kontroll på tidsbruk for alle dine ansatte. Timeregistreringen er knyttet til oppgavelisten, noe som gjør at du enkelt kan planlegge og dokumentere kapasiteten i byrået ditt samtidig som du sikrer riktig fakturering av kundene dine.

illustration-sticos-oversikt-white-2023

 

 

Flere smarte løsninger for regnskapsbyråer

Settlement File
Gjør bokføringen enklere

Har du kunder som selger varer og får betalt via kortterminal? Da er det en utfordring at leverandøren av betalingsløsningen tar et gebyr på veien, noe som skaper mismatch mellom det som er solgt og det som blir innbetalt på konto. Leverandørrapporten sier at du har solgt for kr. 100, de tok gebyr på veien, og kunden fikk kr. 97 inn på konto.

Settlement File leser leverandørfilen og konverterer den til et ferdig bilag. I stedet for å bruke en time på denne prosessen tar det kun få minutter med Settlement File. Settlement File er tilgjengelig for Visma Business og Business NXT.

Støtte for filer fra følgende leverandører: Adyen, Bambora, Elavon, Klarna nettbutikk, Nets, Netaxept, Stripe, Svea Checkout, Swedbank, TellerDK, Vipps og Zettle.

Creditsafe integrasjon
Kredittvurdering i Visma Business

Creditsafe selger kredittopplysninger for bedrifter. Med Exsitec sin Creditsafe-integrasjon mellom Creditsafe og Visma Business får du kredittvurderinger for selskaper direkte inn i aktørtabellen i din Visma Business løsning.

På denne måten får du enkelt vite om dine kunder har anmerkninger og sikrer deg slik at du vil få betaling for dine produkter og tjenester. Dette er viktig og god informasjon for salgsavdelingen å ha oversikt over før de inngår en avtale. Du kan legge til utvalgte kunder i en liste som vil bli kredittvurdert og oppdatert flere ganger i året.

NB; denne går kun til Visma Business, og ikke til Buiness NXT.

Exsitec Connect
Integrasjon med 3.partsløsninger

Exsitec Connect brukes hovedsakelig når leverandører av andre systemer ønsker å integrere seg med Visma Business eller Business NXT. Det blir mest brukt mellom netthandelsløsninger og Visma Business.
Når noen kjøper varer i nettbutikken, vil Exsitec Connect overføre informasjon og opprette en ordre i ERP-systemet.

Exsitec Connect er et verktøy for utviklere og er vårt API mot Visma Business og Business NXT. Har du Exsitec Connect mot Visma Business i dag og skal flytte opp til Business NXT, er det veldig enkelt å fortsette med Exsitec Connect på samme måte mot Business NXT.Ferdig snakka

Ferdig snakka?
-vår podcastserie for regnskapsbyråbransjen

Per snakker blant annet om atuomatisering i regnskapsbyråbransjen, timespøkelset, regnskapsførerrollen i endring, digitalisering og fremtiden. I tillegg har han besøk av flere gjester fra bransjen. Gå til Spotify for å lytte ->

 

 

Noen av oss som jobber med regnskapsbyrå

Web ball - Per FlekstadPer
Flekstad

Web ball - Mats NålbyMats
Nålby

Astrid Kvam UppheimAstrid
Kvam Uppheim

web-ball-siri-martheSiri Marte
Lyngstad Aulie

 

  

 

Vi tar gjerne en uforpliktende prat om hva vi kan bistå ditt regnskapsbyrå med!