Digitalisér din eiendomsvirksomhet

Exsitec som helhetsrådgiver bistår med å digitalisere forretningsbehov for eiendomsforvaltere og eiendomsutviklere. Moderne digitale verktøy kombinert med smart informasjonsflyt bidrar til å redusere tidbruk og øke innsikt. Resultatet er økt konkurransekraft.

Vi kan bidra med å forenkle

Check
Prosjektregnskap

Vi understøtter behov for prosjektøkonomi inkludert budsjettering og løpende regnskap på prosjekt- og oppgavenivå.

Check
MVA-håndtering

Ved å integrere Visma.net ERP og Fenistra vil man kunne effektivisere håndtering av blant annet justeringsplikt, forholdsmessig MVA og annen eiendomsspesifikk MVA-håndtering.

Check
Konsernregnskap og flerfirmahåndtering

Konsolidering av regnskap kan gjøres på konsern- og underkonsernnivå. Masterdata kan deles på tvers av alle selskaper.

Check
Rapportering

Styringsdata for ulike roller kan dekkes ved bruk av rapportering. Data kan hentes fra både ERP og Fenistra (og evt. Andre løsninger som skulle være nødvendig). Nøkkelen ift. Rapportering er å sikre at deres roller har informasjon som er nødvendig, ikke mer eller mindre.

Check
Fakturering

Både leietaker- og prosjektfakturering håndteres. Leietakerfakturering vil skje fra eksempelvis Fenistra (som er integrert medVisma.net ERP) og fakturering knyttet til prosjekter gjøres direkte fra Visma.net ERP. Resultatet er en smidig oppfølging av fakturaer, kontroll på prosjekter, riktig håndtering av MVA og oversikt for roller som jobber med prosjekt, drift, marked og regnskap.

Check
Integrasjoner

Vi håndterer integrasjoner mot selskapsspesifikke løsninger via vår egentuviklede integrasjonsplattform Vitari Cloud. Plattformen sørger for at data flyter sømløst mellom forsystem og ERP. Det er i integrasjonene den virkelige digitaliseringsgevinsten ligger.

Svart Sirkel Bestikk Restaurant Logo Enkel
Vi snakker med Økonomidirektør i Olav Thon Gruppen, Ida Rød Fredriksen, om hvordan datakvalitet, arkitektur og helhet har vært sentralt for å lykkes på den digitale endringsreisen.
https://www.exsitec.se/hubfs/Norge/Profilbilder%20webp%20Norge/EricPascual_rund-1.webp

Eric Scott Pascual

Salgssjef Visma.net ERP

Mobil: +47 92445453
Epost: eric.scott.pascual@exsitec.no

Kontakt meg for en prat om din eiendomsvirksomhet