Møller Eiendom valgte Visma.net ERP

«Vi trengte en stor virksomhetsstruktur, og en leverandør som kunne hjelpe oss med å sy alt sammen», forteller konsept- og digitaliseringsdirektør Mette Arntzen Bjerke i Møller Eiendom.

 

Møller Eiendom eier, forvalter og utvikler fremtidens bygg og byområder. I løpet av få år har de mer enn fordoblet porteføljen. Selskapet har et uttalt mål om å ha en porteføljeverdi på 15 milliarder kroner innen 2025.

 

Møller Eiendom + Fenistra + Visma.net ERP = sant


Konsept- og digitaliseringsdirektør Mette Arntzen Bjerke i Møller Eiendom er fornøyd med å ha valgt Visma.net ERP. Systemet skal håndtere økonomi og regnskap (inkludert komplekse prosjektregnskap) og sys sammen med Fenistra.


«Skal vi klare å vokse så mye som vi har planlagt, trenger vi systemer som gir oss gode beslutningsunderlag. Der kommer Visma.net ERP inn. Mette Arntzen Bjerke»

 

Gikk fra SAP til Visma.net ERP

– Vi gikk bort fra SAP fordi funksjonene for eiendom og prosjektøkonomi ikke matchet slik våre behov og slik  vi jobber. Resten av konsernet bruker fremdeles SAP og er veldig fornøyde. Vi har bare ulike behov.

– Visma.net ERP virker brukervennlig, og vi liker at det er «født» i skyen. Det at Visma har kjøpt Fenistra, tror jeg også vil påvirke oss positivt. Vi får allerede god hjelp av både Erlend Sogn, som leder Visma Real Estate, og Visma-leverandøren vår Exsitec.

– Kommunikasjonen mellom oss, Exsitec og Visma er veldig god. Exsitec melder ting til Visma, og Visma plukker det opp og hjelper oss med de utfordringene som kommer. Selv om ikke alt blir løst over natten, føler vi oss veldig trygge på at vi blir ivaretatt. Vi har også blitt invitert med på Real Estate Advisory Board, og opplever at vi blir lyttet til som kunde.


«Vi forventer at Visma.net ERP skal gjøre det lettere for oss å hente ut relevante data kjapt – sånn at vi sammen som selskap kan jobbe enda mer målrettet»

 

Hvorfor valgte de Visma.net ERP?

– Vi har mange avdelinger (investering, prosjekt, marked, drift og utvikling), og jobber selvfølgelig mye på tvers. Derfor så vi etter et system og en leverandør som kan hjelpe oss å sy alt sammen. Skal vi klare å vokse så mye som vi har planlagt, trenger vi systemer som gir oss gode beslutningsunderlag. Der kommer Visma.net ERP inn, forteller Arntzen Bjerke.

Det er Visma-partneren Exsitec som leverer Visma.net ERP til Møller Eiendom. Exsitec står for implementering, support og videre oppfølging.

 Visma.net ERP, koblet sammen med Fenistra og andre systemer, blir helt avgjørende når vi nå skal sy sammen hele verdikjeden vår. Akkurat nå holder vi på å digitalisere den interne brukerreisen, før vi skal ta fatt på den eksterne kundeopplevelsen. Vi forventer at Visma.net ERP skal gjøre det lettere for oss å hente ut relevante data kjapt – sånn at vi sammen som selskap kan jobbe enda mer målrettet.

Medius AP Automation + Visma.net ERP

– Vi brukte Medius på fakturahåndtering for leverandørfaktura fra før, men nå er Medius integrert med FDV web og visma.net ERP, dermed blir det mer automatikk. Ordren som skapes i FDVweb blir automatisk lest over i Medius og matches med fakturaen. Gevinsten er å spare tid på manuell håndtering og heller konsentrere seg om å finne ut av avvikene.

Fakturaflyten blir mye mer automatisert og sendes direkte til de ansatte som er satt opp til å godkjenne. Dashboardet i Medius gir også en indikasjon på hvor skoen trykker med tanke på manuelle håndteringer, og vi kan jobbe med workflowene slik at det blir mer effektivt over tid.

 

Det som Exsitec leverer fungerer, og det gjør det. Exsitec har hjulpet oss med å finne løsninger og programmer som gjør at vi slipper å ansette flere til å håndtere regnskap og administrasjon. Den tiden vi vinner på å ha bedre systemer, øker lønnsomheten vår»

https://www.exsitec.se/hubfs/Norge/Profilbilder%20webp%20Norge/Web%20ball%20bilder%20og%20personer%202023%20-%20NO/Web%20ball%20Eric%20Scott%20Pascual.webp

Eric Scott Pascual

Salgsleder

Mobil: 924 45 453
Epost: eric.scott.pascual@exsitec.no

Spør meg om løsningen!