e-commercial-pim-illustration-white-500px

 

Integrasjonspartner certified  partner

bizCommerce

bizCommerce er e-handelsplattformen med fokus på brukervennlighet, funksjonalitet og effektivitet.
bizCommerce leveres med stabile integrasjoner mot ditt ERP-system. 

ERP-integrasjon for både On-premise & Cloud

bizCommerce fungerer like godt uansett om ditt forretningssystem er installert på jord eller plassert i skyen.

Integrasjon og automatisering er helt sentralt!

Vi er eksperter på integrasjon, og sørger for at flyten mellom bizCommerce og ditt ERP-system og eventuelle andre forretningskritiske systemer fungerer optimalt. Integrasjonene konfigureres og overvåkes i vår integrasjonsplattform eSENTRAL.
Les mer om eSENTRAL her

Integreres med mange ulike ERP-system

Som mangeårig Visma-partner har vi bygget et solid integrasjonsrammeverk for Visma Business, Visma Global, Business NXT og Visma net ERP. Men bizCommerce kan også integreres mot andre ERP-systemer. 

 Brukes av

bizCommerce - sikker, brukervennlig og fleksibel

bizCommerce er utviklet for å imøtekomme behovene til både bedriftskunder (B2B) og forbrukere (B2C). B2C leveres som oftest i kombinasjon med B2B.

bizCommerce leveres med standardfunksjoner og mulighet for å utvide med flere moduler ved behov. bizCommerce er en netthandelsplattform du kan vokse med. Passer ikke standardmodulene til ditt spesifikke behov tilpasser vi løsningen til deg. 

Grunndatavedlikehold skjer hovedsakelig i ditt ERP-system, og via integrasjonene speiles de til nettbutikken. Dersom ERP-systemet ikke har støtte for vedlikehold av all grunndata vil administrasjonsgrensesnittet i bizCommerce kunne løse det.

web-ball-ehandel  600x600

 6 ting du vil like med bizCommerce

 

Integrasjon

bizCommerce kobles til ERP, PIM, betalingsløsninger og andre add-ons du eventuelt trenger i din nettbutikk.

Stødig og innholdsrikt

Som standard har bizCommerce en rekke funksjoner som garantert dekker ditt behov når du skal starte din netthandelsreise, spesielt innen B2B.

Passer for vekst

Uavhengig av størrelsen på bedriften kan bizCommerce vokse sammen med forretningsdriften, noe som gjør at du kan utvide nettbutikken etter behov.

Brukervennlig design

Vi legger vekt på enkelhet slik at både kunder og ansatte lett kan navigere i nettbutikken, som igjen øker sjansene for at dette blir en populær handelskanal. 

Innsikt i salg

I webadmin tilbyr vi dashboard som gir oversikt over salget gjennom nettbutikken, de mest solgte produktene, verdi på siste ordre mm. 

Driftes i skyen

Fleksibel, sikker og skalerbar hosting i sky, med mulighet for redundant og dedikert miljø.

bizCommerce benytter eSENTRAL for integrasjon med

Business NXT by Vimsa 500x250px

Visma net ERP by Vimsa 500x250px

Visma Business 500x250px Visma Global 500x250px
MS Dynamics AX 500x250px MS Business Central 500x250px SAP 500x250px Multicase 500x250px Mamut 500x250px M3 500x250px

 

 


Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet bedrifter med å digitalisere sin virksomhet for å nå sine ambisjoner. Med kombinasjonen nordens største traineeprogram og markedets mest erfarne eksperter har vi sammen med våre kunder gjennomført et tusentalls vellykkede leveranseprosjekter.

web-ball-prize

 

Langsiktige
kunderelasjoner

Vi jobber med langsiktige kunderelasjoner ved å ta ansvar før, under og etter leveransen. Med en engasjert support, proaktiv forvaltning og kontinuerlig inspirasjon skaper vi verdi på både kort og lang sikt. Sammen leverer vi løsninger som utgjør en forskjell i kundens virksomhet.

web-ball-intagration - cog wheel

 

En fungerende helhet

Med å kombinere utvalgte system og tjenester til en fungerende helhet skaper vi forutsetninger for hver kunde til å nå sine ambisjoner. Med bærekraftige integrasjonsløsninger og skreddersydde systemtilpasninger med brukeren i fokus sørger vi for at systemene fungerer sammen

Støtte når du trenger det

Vårt kundeserviceteam hjelper deg med eventuelle spørsmål eller problemer, og sikrer deg raskt service når du trenger det.

Web ball - Kurt Hansen

 

 

Lurer du på noe om bizCommerce? Kurt hjelper deg gjerne!