Om oss

Vi jobber for å gjøre arbeidshverdagen enklere og mer effektiv for våre kunder ved å gi dem best mulig IT-støtte for sin virksomhet.

 

Vi blir bedre sammen!

Hva vi gjør

Vår idé er å skape en bedre digital forretningsstøtte ved å kombinere IT-systemer som er spesifikt utviklet for å utføre en oppgave, en "Best-of-Breed" løsning.
 
Vi tar totalansvar for alle løsninger vi leverer til  våre kunder. Vi ønsker å være kjent for evig utviklende kunderelasjoner der vi skaper stor verdi for kundene våre i lang tid.

 

Vi er spesialister på forretningsutvikling for bedrifters mest sentrale prosesser og jobber idag med markedsledende forretningssystem innen flere ulike forretningskritiske områder.


Vi jobber med markedsledende og moderne forretningssystem som vi vet gir verdi til våre kunder.

Vi har gjort det før

Vi jobber idag med runt 4000 kunder i Norden. Uansett hvilket forretningsproblem du har finnes sannsynligvis samme problem og en løsning på problemet hos våre eksisiterende kunder. Vår erfaring gjenbruker vi for å skape best mulig IT-støtte for din bedrift.

Om vi derimot ikke kan finne løsningen for deg i systemporteføljen vi har i i dag, så har vi en stor utviklingsavdeling som lager skreddersydde IT-løsninger for å hjelpe dere å digitalisere deres virksomhet. 

VÅRE KUNDER FORTELLER

Våg-1
sales-performance-up-2332_c5bfd47d-0911-4e6c-9f85-0293e808f854

profile-2783_1ddac07b-6e21-4e0c-8477-ca56b8087b65

handshake-2819_06d255cf-8918-46dc-9269-10333117e36d

 markers-643_be05e0bc-34fb-425a-9047-8f15e77a2b2c

2000
Grunnlagt
500
Ansatte
4000
Kunder

+20

Kontor i Skandianvia

Support & systemforvaltning

Vi tar ansvar etter leveransen gjennom en komplett support av hele kundens løsning og jobber ofte med aktiv forvaltning med dedikerte forvaltningsledere. Alt for å være tilgengelig for kunden.

SUPPORT & FORVALTNING -> 

 

Medarbetare gradient

 

Vi er Exsitec

Våre ledeord, tankesettet at vi er bedre sammen og våge å prøve, utgjør grunnen i vår kultur.

 

 

Vår kultur gjennomsyrer hele Exsitec

Vår kultur er en av de viktigste tingene vi har. Vi er stolte over at det er et av våre sterkeste kjennetegen. Blant annet motiverer Karrierebedrifter vår utmerkelse til årets karrierebedrift i Sverige slik: 

"Exsitec har en av Sveriges tydligste bedriftskultur der samarbeid er kjernen. Uansett kanal råder det ingen tvil om at medarbeiderne er Exsitecs viktigste ressurs. Exsitec viser til og med at studenter og young professionals er av stor verdi. Vi har sett at nærværet på Sveriges universitet har økt og at deres traineeprogram fortsetter å utvikles. Exsitec skaper alle forutsettninger for den unge målgruppen å lykkes i en veldig attraktiv bransje."

Kulturen, traineeprogrammen, satsningen på medarbeiderne og de unges muligheter er likedan i Norge som i Sverige.

like-woman-match-2749_1c0ad3af-f01c-416b-8288-a3b5859b6e27

Forretningsmessig

Vi er profesjonelle og behandler hverandre og våre omgivelser med ærlighet, respekt og lav prestisje. Vi vil alltid at vårt arbeid skal gi langsiktig nytte og lønnsomhet for våre kunder.

road-3242_063b26d6-60ff-4963-8649-5bdb5bfd52a9

Fremtidsrettet

Vår virksomhet er preget av en nysgjerrig vilje til å vokse og et konstant ønske om å bli bedre ved å utvikle våre kunder, samarbeidspartnere og oss selv.

sun-4306_72f66d24-8552-4f8b-bacd-a657fde6c759

Glede

Vi har det gøy på jobben og har en positiv dialog med hverandre og med andre. Resultatet av vårt arbeid skal gjøre hverdagen morsommere for
våre kunder.

like-match-2729_7aba64f0-896e-4532-b0f9-a4dc308ccd23

Enkelhet

Vi er jordnære, ukompliserte, ydmyke og vennlige. Vi streber alltid etter å gjøre hverdagen enklere for våre kunder og for hverandre.

skog

Vi tar ansvar 

 

En positiv kraft for vår fremtid

CSR, klimakompensering, bærekraft, likestilling med mer. Det finnes mange navn og kategorier for ulike måter å ta ansvar. Vi velger å si at vi bryr oss.

HJärta rubin-1Våre medmennesker

Vår virksomhet speiles av våre medarbeidere. Enkelhet, fremtidsrettet tenkning, forretningssans og fremfor alt glede er grunnlaget for vår bedriftskultur.  Å jobbe her, det skal føles som å komme hjem. Vi respekterer og tar vare på hverandre.

Antall kvinner og minoriteter bør representeres i betydelig større utstrekning i IT- og teknologibransjen. Idag finnes det mye vi kan gjøre for å forbedre situasjonen! Exsitec jobber aktivt med å forbedre likestilling og mangfold. 

Fysisk og psykisk helse er også en utfordring i dagens samfunn. Vi støtter våre medarbeidere i arbeidet til en sunnere hverdag og livsstil.

Dette gjør vi

Vi måler og følger opp hvordan vi kan bli en bedre arbeidsplass. Medarbeiderundersøkelser gjennomføres og følges opp årlig.

Vi utvikler hele tiden vår onboarding av nye ansatte slik at alle, uansett, føler seg komfortable. "Bedre sammen" er et av mottoene våre som vi formidler tidlig, og det handler om å sette pris på hverandres forskjeller, likheter og samarbeid.

For øyeblikket er 42% kvinner og 58% menn, et av de beste resultatene i IT-bransjen. Men vi kan bli enda bedre!

Vi ønsker at alle våre ansatte skal ha det bra og gir derfor støtte til fysisk aktivitet. Det er også viktig med psykososial helse, derfor støtter vi 50-100% utlegg for psykolog- og psykoterapi.

HJärta gräsMiljø & bærekraft

Exsitec drives på en miljømessig og bærekraftig måte gjennom hele virksomheten. Ikke bare ved å minimere bedriftens eget fotavtrykk, men også ved å være en medvirkende faktor og pådriver for bedrifters digitale utvikling.

Ved å effektivisere og digitalisere sin bedrift kan selskap idag minimere sin påvirkning på miljøet. Ikke minst ved å redusere transportkostnader og materialtilgang, samt forbedre produktsjonsprosesser.

Dette gjør vi

Vi hjelper våre kunder med den digitale transformasjonen og med å jobbe mer resurseffektivt.

Vi oppfordrer våre ansatte til å velge kollektvit eller miljøbevisst når de reiser og alle nye kontorlokaler skal være i nærhet av sentrale togstasjoner.

Samtlige kontor er utstyrt med digitale møteløsninger som minimerer behovet av transport og effektiviserer arbeidet.

Vi er Miljøfyrtårnakkreditert og jobber i tillegg dedikert med FNs bærekraftsmål nr. 8, 9, 13 og 17.

HJärta indigoSelskapet

Vi tar vårt økonomiske ansvar og påser at selskapet overlever og har en stabil grunn for å oppfylle sine mål, både ved å være en trygg arbeidsgiver med resurser for å utvikle og å gjøre arbeidet spennende for våre medarbeidere.

I tillegg bidrar vi til samfunnet ved å skape arbeidsplasser og gjør våre innsatser langsiktige og fungerende over tid.

Å ta sitt økonomiske ansvar anser vi for å være en selvfølgelighet og noe å være stolte av. Vi bryr oss om transparens og kombinerer det med god forretningsetikk for å langsiktig være en positiv kraft for vår framtid.

Dette gjør vi

Vi hjelper bedrifter med å være konkurransedyktige og lønnsomme, hvilket bidrar til et godt samfunn.

I tillegg har vi et eierskap i Askershus, et foretak som jobber for entreprenørskap i regionen, samt at vi har en aktiv deltakelse i Asker Produktlauget, en samling ressurser som bidrar med ulik bistand til en virksomhet som driver med tilrettelagt arbeid.

bakgrund - test modernt planeringsstod

Vil du vite mer?

Fyll i skjema så kontakter vi deg!