Vi er Exsitec

Vi er Nordens raskest voksende IT-selskap
& vi brenner for digitale løsninger som faktisk gjør en forskjell. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vi kan digitale løsninger

Exsitec ble grunnlagt i Linköping i 2000, med mål om å hjelpe mellomstore bedrifter til å få en enklere og mer effektiv arbeidshverdag med rett systemstøtte og sømløse integrasjoner.

I dag er Exsitec et nordisk konsern med over 20 kontorer i Sverige, Norge og Danmark som hjelper over 4000 bedriftskunder.

2000

Grunnlagt

4000

Kunder

 

 

2020

Børsnotert

500+

Ansatte

20+

Kontor

 

 

Vårt oppdrag

Vi leverer digitale løsninger som forbedrer våre kunders virksomheter og utgjør en reell forskjell.

Ved å kombinere utvalgte systemer og tjenester til en fungerende helhet, skaper vi forutsetninger for at hver enkelt kunde kan nå sine ambisjoner.

 

Namnlös design - 2022-12-13T150924.146

 

Namnlös design - 2022-12-13T151642.583

 

Våre ansatte 

Vi skal være et sted der våre ansatte kan utvikles og trives.

Vår kultur preges av våre verdiord: forretningsmessig, fremtidsrettet, glede og enkelhet. En kultur vi verner om og som gjennomsyrer hele organisasjonen. 

 


Vårt ansvar

Sammen med våre kunder skaper vi forutsetninger for en mer digital- og bærekraftig fremtid. 

Vi jobber aktivt med våre verdier i rekruttering, medarbeidersamtaler, møter med kunder, utforming av løsninger og strategiske beslutninger.
I tillegg guider de oss i å være Exsitec – hver dag. 

 

Medarbeidere

Vår virksomhet speiles av våre medarbeidere. Enkelhet, fremtidsrettet tenkning, forretningssans og fremfor alt glede er grunnlaget for vår bedriftskultur.  Å jobbe her, det skal føles som å komme hjem. Vi respekterer og tar vare på hverandre.

Antall kvinner og minoriteter bør representeres i betydelig større utstrekning i IT- og teknologibransjen. Idag finnes det mye vi kan gjøre for å forbedre situasjonen! Exsitec jobber aktivt med å forbedre likestilling og mangfold. 

Fysisk og psykisk helse er også en utfordring i dagens samfunn. Vi støtter våre medarbeidere i arbeidet til en sunnere hverdag og livsstil.

Klima

Exsitec drives på en miljømessig og bærekraftig måte gjennom hele virksomheten. Ikke bare ved å minimere bedriftens eget fotavtrykk, men også ved å være en medvirkende faktor og pådriver for bedrifters digitale utvikling.

Ved å effektivisere og digitalisere sin bedrift kan selskap idag minimere sin påvirkning på miljøet. Ikke minst ved å redusere transportkostnader og materialtilgang, samt forbedre produktsjonsprosesser.

Selskapet

Vi tar vårt økonomiske ansvar og påser at selskapet overlever og har en stabil grunn for å oppfylle sine mål, både ved å være en trygg arbeidsgiver med resurser for å utvikle og å gjøre arbeidet spennende for våre medarbeidere.

I tillegg bidrar vi til samfunnet ved å skape arbeidsplasser og gjør våre innsatser langsiktige og fungerende over tid.

Å ta sitt økonomiske ansvar anser vi for å være en selvfølgelighet og noe å være stolte av. Vi bryr oss om transparens og kombinerer det med god forretningsetikk for å langsiktig være en positiv kraft for vår framtid.Utmerkelser vi er stolte av

utmerkelser vi er stole av

 

 

 

 

Lurer du på noe? Spør oss!