Integrasjoner-illustration-white-500px

Exsitec-logo-hvit-transp

Exsitec Connect

Forenkler integrasjonen med Visma Business eller Visma Global.
Exsitec Connect er plattformen som forenkler samhandling mellom Visma Business eller Visma Global og dine tredjepartssystemer. 

Enkelt API

Gjennom et enkelt API kan data hentes (GET), opprettes (POST) eller oppdateres (PUT) i Visma Global eller Visma Business.

Eleminer manuelle feil

La dataen din flyte automtisk mellom Visma Busienss eller Visma Global og dine andre forsystemer. Med dette elemineres menneskelige og manuelle feil.

Spar tid

Ved å benytte Exsitec Connect som integrasjon vil den overta mye av arbeidsprosessene og du sparer tid fordi dobbeltarbeid unngås og kilder til feilregistrering forsvinner.

 Hva får du med
Exsitec Connect?

Med Exsitec Connect kan du blant annet hente, opprette eller oppdatere kunder, artikler, priser, ordre, fakturaer, lagerbeholdninger og tilsvarende. Du kan også opprette kunder, ordre og regnskapsbunter. Løsningen gir deg i tillegg tilgang til egendefinerte tabeller og felter.

Skal Visma Business/Visma Global integreres mot tredjepartsystemer som nettbutikker, servicesystemer, WMS, ordresystemer, innkjøpssystemer med flere, kan Exsitec Connect benyttes dersom tredjepartssystemet har mulighet til å kommunisere gjennom et REST-api.

 6 ting du vil like med Exsitec Connect

 

Fast pris

Exsitec Connect har en fast abonnementspris og en fast implementeringskostnad. Dette sikrer deg full kontroll på investeringen av integrasjonen.

Automatisk dataflyt 

Exsitec Connect henter, oppretter og oppdatere data i Visma Business eller Visma Global - helt automatisk.

Ingen manuelle prosesser

Med Exsitec Cloud er det ikke lenger nødvendig med manuell overføring av data mellom systemer.

Registrer data kun ´én gang

Exsitec Connect henter ut artikler som overføres til lagerstyringssystemet. Det er unødvendig å legge inn samme artikler på nytt i flere systemer. Opprett og vedlikehold artiklene i ERP systemet, og la Exsitec Connect oppdatere lagerstyringssystemet med endringene som gjøres i ERP systemet.

Ordre opprettes automatisk

Kunden plaserer en ordre i din nettbutikk og ordren opprettes automatisk i Visma Business/Visma Global, uten manuell håndtering. Netthandelsplattformen sender ordren til ERP systemet for videre håndtering i ordreprosessen. Ingen dobbel- eller manuell registrering er derfor nødvendig.

Oppdater eksisterende data

Servicesystemet oppretter en ordre når en ny service settes i gang. Servicesystemet oppdaterer deretter ordren i ERP systemet løpende med vare- og timeforbruk som legges inn i servicesystemet. Visma Business/Visma Global er oppdatert med all nødvendig data uten manuell registrering.

Har du Visma net ERP
eller Business NXT?

Da må du benytte Exsitec Cloud IPaaS som integrasjonsmodul

 


Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet bedrifter med å digitalisere sin virksomhet for å nå sine ambisjoner. Med kombinasjonen nordens største traineeprogram og markedets mest erfarne eksperter har vi sammen med våre kunder gjennomført et tusentalls vellykkede leveranseprosjekter.

web-ball-prize

 

Langsiktige
kunderelasjoner

Vi jobber med langsiktige kunderelasjoner ved å ta ansvar før, under og etter leveransen. Med en engasjert support, proaktiv forvaltning og kontinuerlig inspirasjon skaper vi verdi på både kort og lang sikt. Sammen leverer vi løsninger som utgjør en forskjell i kundens virksomhet.

web-ball-intagration - cog wheel

 

En fungerende helhet

Med å kombinere utvalgte system og tjenester til en fungerende helhet skaper vi forutsetninger for hver kunde til å nå sine ambisjoner. Med bærekraftige integrasjonsløsninger og skreddersydde systemtilpasninger med brukeren i fokus sørger vi for at systemene fungerer sammen

Vi bygger bærekraftige integrasjoner som bidrar til høyere grad av automatisering, færre kostbare feil og et raskere digitaliseringstempo for din virksomhet.

web ball - Christian Boldt

 

 

Lurer du på noe ang. Exsitec Connect? Christian svarer deg gjerne!