Integrasjoner-illustration-white-500px

Exsitec-logo-hvit-transp

Uniifire Integration

Uniifire Integration integrerer både installerte- og skyapplikasjoner, samt ulike datakilder og enheter i og utenfor organisasjonen.

Skybasert integrasjonsplattform

Uniifire Integration er en skybasert integrasjonsplatform. Det er derfor ingen installasjon forbundet med integrasjonen, kun oppsett og mapping mellom systemer.

Både for installerte- og skyløsninger

Med Uniifire Integrations får du full oversikt ved at du både kan integrere installerte applikasjoner og skyapplikasjoner. I tillegg kan du knytte til ulike datakilder og enheter i og utenfor organisasjonen.

Enkelt å styre selv

I kundeportalen til Uniifire Integration får du muligheten til å forstå kvaliteten av og å styre dine egne integrasjoner. Du kan benytte egendefinerte eller forhåndsdefinerte retningslinjer for å kontrollere tilgang, låse opp data, kjøre jobber og drive søk rundt feilmeldinger.

 Brukes av

Jobb smartere, ikke hardere! Integrer alle dine løsninger

Med Uniifire Integration får du full oversikt ved å integrere både installerte applikasjoner og skyapplikasjoner, samt flere ulike datakilder og enheter i og utenfor organisasjonen.

Uniifire Integration er en Integration Platform as a Service (iPaaS) som gjør at systemene dine snakker sammen på en effektiv måte.

Uniifire Integration har en kundeportal hvor du har mulighet til å forstå kvaliteten av dine integrasjoner. Her kan du også enkelt styre dine integrasjoner. Benytt egendefinerte eller forhåndsdefinerte retningslinjer for å kontrollere tilgang, låse opp data, kjøre jobber og drive søk rundt feilmeldinger – alt på ett sted!

Uniifire dashboard -mockup - 20236 ting du vil like med Uniifire Integration

 

Innsikt over data i nåtid

Med innebygde dashboards og rapporter får du enkelt innsikt i dataene dine, både visuelt og i nåtid!

Samler data

Samler dine data fra ulike kilder, systemer, formater og APIer i en sentralisert, automatisert plattform.

Reduser Risiko

Ved å benytte Uniifire Integration reduserer du risiko av feiltasting av data ved  at manuelle oppgaver nå er automatisert.

Mer tid

Bruk mindre tid på kjedelige manuelle og operasjonelle oppgaver. Tiden du sparer kan du bruke på oppgaver som generere merverdi. 

Dashboards og rapporter

Når dine data visualiseres i dashboard og rapporter kan du reagere raskere på markedsendringer og gjøre tiltak i god tid.

Varslingssenter

Varslingssenteret i Uniifire ivaretar dine integrasjoner og overvåker miljøet. Løsningen varsler deg ved viktige hendelser eller feil.

Flere muligheter med Uniifire

Uniifire Insights/Power BI

Uniifire Insights har Power BI innebygd og er satt opp med en komplett infrastruktur for å enkelt koble til datakilder, kjøre jobber, administrere brukere, administrere data, roller, sikkerhet, tilgang og deling.

Uniifire Insights er den ideelle løsningen for deg som ønsker en enkel, pen og sikker skyløsning for publisering og deling av dashboards. Den er spesielt godt egnet for deg som ikke er tung Microsoft bruker.

Uniifire Excel Add-in

Med Uniifire Excel Add-In hentes data ut fra 24SevenOffice til Excel for
avstemmning/kontroll og analyse.

Du får muligheten til å lage egne rapporter
og modeller tilpasset dine behov.

Du sparer tid og unngår repeterende arbeid,
samtidig som du alltid har oppdatert innsikt. 

Ferdig integrasjon mot ulike system

Visma.net logo-266x163 PowerOffice-200x100 24SevenOffice-200x100 Visma eAccounting-200x100
Profitbase-Logo 200x100 Tripletex-200x100 Salesforce-200x100 Xero-200x100
Kvalitetskontroll-200x100 WooCommerce-200x100 Tidsbanken-200x100 Logo Ongoing 200x100
Fortnox 200x100 Sortly-200x100 Odoo-200x100 Excel 200x100 (1)

 

 


Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet bedrifter med å digitalisere sin virksomhet for å nå sine ambisjoner. Med kombinasjonen nordens største traineeprogram og markedets mest erfarne eksperter har vi sammen med våre kunder gjennomført et tusentalls vellykkede leveranseprosjekter.

web-ball-prize

 

Langsiktige
kunderelasjoner

Vi jobber med langsiktige kunderelasjoner ved å ta ansvar før, under og etter leveransen. Med en engasjert support, proaktiv forvaltning og kontinuerlig inspirasjon skaper vi verdi på både kort og lang sikt. Sammen leverer vi løsninger som utgjør en forskjell i kundens virksomhet.

web-ball-intagration - cog wheel

 

En fungerende helhet

Med å kombinere utvalgte system og tjenester til en fungerende helhet skaper vi forutsetninger for hver kunde til å nå sine ambisjoner. Med bærekraftige integrasjonsløsninger og skreddersydde systemtilpasninger med brukeren i fokus sørger vi for at systemene fungerer sammen

Web ball - Håkon Staff

 

 

Lurer du på noe om Uniifire Integration? Håkon svarer deg gjerne!