ERP system som utgjør en forskjell i deres virksomhet

Et ERP system (Enterprise Resource Planning - ERP) legger til rette for forenkling og effektivisering av forretningskritiske prosesser. Systemet håndterer virksomhetens mange prosesser innen økonomihåndtering som bokføring, kunde- og leverandørreskontro, ordre- og lagerhåndtering, ressursplanlegging, innkjøp, produksjonsplanlegging, samt personal- og kundeadministrasjon. 

Økt effektivitet og produktivitet

ERP systemet kan automatisere mange rutinemessige oppgaver og prosesser, hvilket gir deg mer tid til verdiskapende oppgaver som er viktig for deres virksomhet.

Økt kontroll og overblikk

ERP systemet gir deg et overgripende bilde av virksomheten, hvilket gjør det lettere for deg å holde kontroll på ulike prosesser og aktiviteter. Det kan også bidra til minimering av risikoer og å unngå feil.

Mer fornøyde kunder

Et ERP system kan hjelpe bedriften med å håndtere kunderelaterte prosesser på en mer effektiv måte, som resulterer i økt kundetilfredshet hos deres kunder.

Bedre finansiell overvåkning

ERP systemet kan hjelpe deg med å spore og analysere din økonomi, hvilket gjør det lettere å ha kontroll på inntekter og utgifter og du kan ta velbegrunnede finansielle beslutninger i deres virksomhet.

 

 

 

 

 

 

 

Markedsledende system innen ERP

Visma.net ERP

Visma.net ERP er et moderne og kraftfullt skybasert forretningssystem som gjør deg klar for økonomisk vekst og framtidens utvikling.

Les mer om Visma.net ERP ->

Business NXT

Business NXT kombinerer det beste fra 2 verdener, de fleksible og kraftfulle mulighetene fra flaggskipet Visma Business og den moderne og fremtidsrettede teknologien i skyen.

Les mer om Business NXT ->

Visma Business

Visma Business er det tilpasningsvennlige ERP systemet med en kraftfull standardversjon og uendelige muligheter for tilpasninger til allerede eksisterende, smarte og unike forretningsprosesser. Utvid enkelt med tilleggstjenester og skap en helhetsløsning som det er vanskelig å overgå.

Les mer om Visma Business ->

Noen av våre fornøyde kunder6 grunner til hvorfor du bør ha et skybasert ERP system

 

Automatisering

Du får automatisk fakturering, banktransaksjoner, rapportering til myndigheter og godkjenningsflyt automatiseres. Ved å automatisere disse prosessene minimeres de manuelle prosessene og du sparer tid!

Forutsigbare kostnader

Ved å ha systemet i skyen er det ingen driftskostnader knyttet til løsningen. Du betaler en fast månedspris for lisenser, og det er tilpasset deres bruk. Du betaler kun for de modulene du  faktisk benytter i systemet.

Brukertilpasset

Systemet er brukertilpasset. De ulike brukerne av systemet har kun tilgang til de arbeidsområdene som er relevante og nødvendige for å kunne gjennomføre sine arbeidsoppgaver. 

Sikkerhet

Skyløsningene blir oppgradert, oppdatert og driftet av Visma. Visma er ansvarlig for deres data og sikkerheten i løsningen. Med dagens cyber kriminalitet er dette ekstremt viktig å ha god kontroll på.

Alltid oppdatert

Alle dashboards og rapporter er alltid oppdatert i sanntidsdata på PC, mobil og nettbrett så lenge du har internett tilgjengelig. Du trenger ikke vente på at dataene skal bli oppdatert før du kan jobbe videre. 

Enkel godkjenning

Siden løsningen er tilgjengelig på alle enheter er det enkelt å godkjenne fakturaer, utlegg, reiseregninger, ferie og fravær fra din mobiltelefon. Dette er enkelt og effektivt i en hektisk hverdag.

 

NextStep-ERP-transp

Har du fortsatt et installert ERP system, men et mål om å være konkurransekraftig også i fremtiden?

Da er det på høy tid å ta neste steg og bytte ut det gamle jordbaserte ERP systemet til et fremtidsrettet og moderne ERP system i skyen.

 

 

Kravspesifikasjon ERP (2)

 


Last ned kravspesifikasjon
for ERP system

Å bytte ERP system er krevende og vanskelig. Se på dette dokumentet som et eksempel eller inspirasjon på hvordan dere kan komme igang med å lage en kravspesifikasjon i forkant av deres ERP bytte.  

 

Guide for deg som skal bytte ERP system

Å bytte ERP system er en av de mest krevende prosessene et selskap går igjennom.

For oss i Exsitec er dette noe vi gjør daglig. Vi har derfor en del tips til deg om hva det er viktig å tenke på når du skal investere i et nytt ERP system. Les guiden for å få konkrete forslag til hvordan du unngår å kjøpe feil ERP system!

guide - bytte erp system 

Test: Hvilket ERP system passer for dere?

 

 

Øk konkurransekraften ved å kombinere ulike system

Vi har ikke tro på at det finnes ett system som klarer å løse alle dine behov. Derfor har vi valgt en "best of breed" strategi. Dette innebærer at vi har en verktøykasse med markedsledende verktøy som settes sammen til den beste løsningen for deg, basert på ditt behov.


Ved å kombinere utvalgte system og tjenester til en fungerende helhet, skaper vi gode forutsetninger for deg slik at du kan nå dine ambisjoner.

Verden er i konstant endring og er preget av usikkerhet. Derfor er det helt avgjørende å ha løsninger som raskt kan tilpasses omverden, slik at ditt selskap kan øke konkurransekraften. 

Økonombloggen

Her er de 3 seneste innleggene fra Økonombloggen!

Hvordan API'er og partnerskap definerer suksess for SaaS-investeringer

Integrasjon 4 min

Hvordan API'er og partnerskap definerer suksess for SaaS-investeringer

Hvorfor er det viktig hvorvidt din leverandør har en strategi og fokus på API'er og integrasjonspartnere? API står for...

Hva er Power BI?

BI 6 min

Hva er Power BI?

Power BI er en brukervennlig Business Intelligence løsning (BI løsning) fra Microsoft som gjør det enkelt å visualisere...

Hvordan kan du ta gode teknologivalg i 2024?

ERP strategi og ledelse 6 min

Hvordan kan du ta gode teknologivalg i 2024?

Mange må nå gjøre noen systemvalg for å kunne møte fremtiden, med alle hyppige endringer, uforutsigbarhet og...

 

Les flere innlegg om både ERP, BI, digitalisering og andre relevante temaer på Økonombloggen!

 


Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet bedrifter med å digitalisere sin virksomhet for å nå sine ambisjoner. Med kombinasjonen nordens største traineeprogram og markedets mest erfarne eksperter har vi sammen med våre kunder gjennomført et tusentalls vellykkede leveranseprosjekter.

web-ball-prize

 

Langsiktige
kunderelasjoner

Vi jobber med langsiktige kunderelasjoner ved å ta ansvar før, under og etter leveransen. Med en engasjert support, proaktiv forvaltning og kontinuerlig inspirasjon skaper vi verdi på både kort og lang sikt. Sammen leverer vi løsninger som utgjør en forskjell i kundens virksomhet.

web-ball-intagration - cog wheel

 

En fungerende helhet

Med å kombinere utvalgte system og tjenester til en fungerende helhet skaper vi forutsetninger for hver kunde til å nå sine ambisjoner. Med bærekraftige integrasjonsløsninger og skreddersydde systemtilpasninger med brukeren i fokus sørger vi for at systemene fungerer sammen

Vi tilbyr support på alle ERP løsninger vi leverer

Vår support er eksperter på hele vår systemportefølje - men vi er ekstra stolte over våre supportkonsulenters lange erfaring med Vismaprodukter som Visma.net og Visma Business.

Web ball Eric Scott Pascual

 

 

Hva lurer du på om ERP systemer? Eric svarer gjerne på dine spørsmål!