SuperOfficeCRM-illustration-white-500px

Sugar Certified partner

SugarCRM

CRM systemet som jobber for deg, ikke omvendt. SugarCRM knytter salg-, marked- og serviceteamet sammen ved å la plattformen gjøre jobben så de kan fokusere arbeidsoppgavene.

Skybasert crm løsning

Skyplattformen Amazon Web Service (AWS) drifter hele CRM-systemet. Dette er en av markedets største og mest avanserte skyplattformer som kontinuerlig legger til og utvikler ny teknologi.

Alt i én løsning

SugarCRM støtter alle prosesser innen markedsføring, salg og service. 

Åpent API

SugarCRM er åpen for integrasjon med andre systemer. Data kan automatisk samles i systemet og kombineres for å gi bedre innsikt.

 SugarCRM - systemet som gjør jobben for deg

SugarCRMs funksjonalitet inkluderer salgsautomatisering, markedsføringskampanjer, kundestøtte, samarbeid, mobil CRM, sosial CRM og rapportering. Den moderne teknologien løsningen er bygget på gjør det mulig å sette opp mange automasjoner og prognoser, slik at du får støtte i å se hva som ligger foran deg.

 6 ting du vil like med SugarCRM

 

Alt på ett sted

Med både marketing-, salg- og support-/servicefunksjonalitet i samme løsning vil alle i bedriften ha tilgang på all data om kunder, alt på et sted!

Integrasjoner

SugarCRM er et åpent system. Det finnes derfor mange smarte applikasjoner som du med et tastetrykk kan integrere.
Se mer på SugarCRM Marketplace

Automasjoner

SugarCRM er laget for å lette jobben for deg. Du har mulighet til  å sette opp utallige automasjoner innen alle arbeidsprosesser, dette forenkler og automatiserer jobben din.

Dashboards og rapporter

Du får visualiseringer av prosesser og data i rapporter og dashboards som gir deg god oversikt over alle kundeforhold og prosesser. 

Alltid seneste versjon

SugarCRM er en skyløsning. Du er derfor alltid på seneste versjon av systemet.

Dokument merge

DocMerge-funksjonen henter data fra ulike deler av systemet og slår dem sammen til dokumenter som kontrakter , tilbud, NDA-avtaler, kundesammendrag m.m. 

Smartere salg

Sikre avtaler på kortere tid med Sugar Sell, verdens mest intelligente CRM. Spor og overvåk aktiviteter, kartlegg hver kundereise og automatiser så mange arbeidsflyter du har behov for. Med Sell kan du la plattformen gjøre jobben.

Markedsføringsautomasjon

Legg riktig fokus på dine interessenter utifra sannsynligheten for å konvertere. Tilpass ethvert oppsøkende arbeid med Sugar Market. Svært intuitive kampanjebyggere, AI-baserte varsler og overlegen rapportering lar deg forstå kundeengasjement samt forbedre konverteringen og skape mer inntekter. Med Market kan du la plattformen gjøre jobben.

Trygg support og saksbehandling

Med Sugar Serve trenger du ikke lenger sette kunder på vent mens du leter etter svar. Få et omfattende kundeperspektiv, sikre SLA, forutse behov med AI og ta kontakt på deres vilkår med omni-channel kommunikasjon. Med Serve lar du plattformen gjøre jobben for deg.

 


Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet bedrifter med å digitalisere sin virksomhet for å nå sine ambisjoner. Med kombinasjonen nordens største traineeprogram og markedets mest erfarne eksperter har vi sammen med våre kunder gjennomført et tusentalls vellykkede leveranseprosjekter.

web-ball-prize

 

Langsiktige
kunderelasjoner

Vi jobber med langsiktige kunderelasjoner ved å ta ansvar før, under og etter leveransen. Med en engasjert support, proaktiv forvaltning og kontinuerlig inspirasjon skaper vi verdi på både kort og lang sikt. Sammen leverer vi løsninger som utgjør en forskjell i kundens virksomhet.

web-ball-intagration - cog wheel

 

En fungerende helhet

Med å kombinere utvalgte system og tjenester til en fungerende helhet skaper vi forutsetninger for hver kunde til å nå sine ambisjoner. Med bærekraftige integrasjonsløsninger og skreddersydde systemtilpasninger med brukeren i fokus sørger vi for at systemene fungerer sammen

 

 

Lurer du på noe ang. SugarCRM?