ERP-illustration-white-500px

certified partner visma software

Business NXT

Med Business NXT får du det beste fra 2 verdener, de fleksible og kraftfulle mulighetene fra flaggskipet Visma Business og den moderne og fremtidsrettede teknologien i skyen.

Sikkerhet

Business NXT blir oppgradert, oppdatert og driftet av Visma.

Som driftsleverandør er da Visma ansvarlig for deres data og sikkerheten i løsningen. Med dagens cyber kriminalitet er dette ekstremt viktig å ha god kontroll på.

Visma tar også backuper av løsningen.

Åpent API, AI og maskinlæring

Business NXT sitt åpne API gjør det mulig å integrere løsningen med utallige andre løsninger og systemer. API'et har et GraphQL-grensesnitt for enkel og effektiv spørring og manipulering av alle dataene du trenger inne i Business NXT.

Business NXT effektiviserer også din arbeidshverdag med innebygget automatisering, AI, maskinlæring og avvikshåndtering. La systemet gjøre jobben for deg!

Skybasert forretningssystem

Med ERP-systemet i skyen er det enkelt å skalere funksjonalitet opp eller ned etter behov. Tilpass brukere og funksjoner i systemet og betal kun for det som brukes.

 Business NXT sammen med deres øvrige system

ERP-systemet Business NXT har et åpent API, noe som tillater autoriserte system å få tak i data som er lagret inne i løsningen. På denne måten kan vi enkelt få deres systemer til å “snakke” med hverandre. Dette igjen skaper en unik løsning for deres spesifikke behov.   

 6 ting du vil like med Business NXT

 

Sikkerhet

Visma oppgraderer, oppdaterer og drifter Business NXT løsningen for dere, og er ansvarlig for deres data og sikkerheten i løsningen. Med dagens cyber kriminalitet er dette ekstremt viktig å ha god kontroll på.
I tillegg til drift og oppgraderinger tar Visma backuper av løsningen. 

Velkjent datamodell

Data modellen i Business NXT er både velkjent og utprøvd. Datamodellen dere har i Visma Business i dag blir med videre opp i Business NXT. Vi tar en kopi av den og Visma løfter den enkelt opp i Business NXT, så all data dere har i dag er med videre.

Fleksibelt og skalerbart

Business NXT er fleksibelt, effektivt, raskt og skalerbart. Designmuligheten dere kjenner fra Visma Business er der, noe andre sky- systemer ofte ikke har.  Det er Business NXT  som tilpasser seg dere, ikke dere som må tilpasse dere systemet.

Åpent API og integrasjon

Business NXT sitt åpne API gjør at du kan ha enhver form for integrasjon med løsningen. API'et har et GraphQL-grensesnitt som lar deg enkelt og effektivt spørre og manipulere alle dataene du trenger inne i Business NXT.

Auto-produkter inkludert

Alle de kjente Auto-produktene fra Visma, som
AutoInvoice, AutoPay, AutoReport, AutoCollect, Visma Approval og Visma WorkFlow er sømløst integrert og inkludert i Business NXT.
Les mer om Auto-produktene.

AI og maskinlæring

Business NXT effektiviserer din arbeidshverdag med innebygget automatisering, AI, maskinlæring og avvikshåndtering. Et eksempel er at du får automatisk forslag til hvilken konti en innkommende faktura skal posteres på, ved at Business NXT sin AI bruker data i databasen.

Inkludert i Business NXT

download-file-3880_3c6f4f18-f9c0-4015-8f78-f28bf94b710cFakturahåndtering 

Visma.net AutoInvoice gjør det mulig for bedrifter å sende elektroniske fakturaer, noe som gir økt kontroll over all nødvendig informasjon på fakturaen, redusert administrasjon for økonomipersonell, redusert miljøpåvirkning og at vi kan få betalt raskere. Visma.net AutoInvoice er dermed en del av digitaliseringen av fakturabehandling i en bedrift.

Les mer om Visma.net Autoinovice ->

bank-cards-2270_18997a97-98eb-40e3-957c-15544747d56a  Betalinger

AutoPay er en sømløs integrasjon med nordiske banker som automatiserer manuelle prosesser for å sende og motta elektroniske inn- og utbetalinger til ditt Visma ERP system.
AutoPay håndterer alle banktransaksjoner som er knyttet til en eller flere kontantkontoer i Business NXT, hvor hver kontantkonto i sin tur er knyttet til en konto i banken.
Når betalinger er godkjent i Busienss NXT, sendes de til banken. Tilbakemeldingsfilen fra banken mottas via AutoPay og reskontro og hovedbok oppdateres automatisk.

Les mer om AutoPay ->

  Altinn integrasjonrecycle-74_fc1517fd-7e36-4087-9b1c-236f67eea191

Visma.net AutoReport er en Altinn-integrasjonen i Business NXT. Informasjon blir automatisk sendt mellom Business NXT, Payroll og Altinn, som å sende inn a-melding og MVA-melding, samt hente skattekort. Visma.net AutorReport støtter også bokettersyn via standardformatet SAF-T. 
Visma.net AutoReport arbeider i bakgrunnen, slik at du får levert rapporter og dokumenter innen tidsfristene.

omrade-ikon-budget-prognos-antracit  Purring og inkasso

Visma AutoCollect er et enkelt og intuitivt purring- og innkassosystem integrert i Business NXT. Da AutoCollect er i løsningen har du kun én reskontro å forholde deg til og tallene vil alltid være oppdatert! Ta i bruke Visma AutoCollect, kjapt og enkelt - helt uten ekstra kostnader!

Klikk deg gjennom løsningen her!

lightning-strike-4405_29c19fa3-1ffd-4a4b-80bb-a45f8998362a  Dokumenthåndtering

Visma WorkFlow benytter AI for å effektivisere dokumenthåndteringen i Business NXT. Innkommende fakturaer og andre bilag behandles automatisk og effektivt ved bruk av Visma Workflow. Du setter selv opp dokumentflyten, hvilken behandlingsmåte du skal ha og hvem som skal godkjenne.web-ball-nextstep-businessNXT

Neste steg er til skyen

NextStep Business NXT har som hensikt å gjøre overgangen fra Visma Business til Business NXT enklere, raskere og mer kostnadseffektivt.

Denne leveransepakken baserer seg på en standard og er en ‟ut av hyllen” løsning.
En overgang fra Visma Business (OnPrem) til Business NXT innebærer at du får med deg historikk og innstillinger i denne prosessen. 

Skyen, det tryggeste valget

Sikkerhet i skyen!

Ettersom vi stadig flytter oss i en retning med flere og flere skybaserte systemer, er det verdt å nevne at de fleste innbrudd mot selskap i dag skjer digitalt og ikke fysisk.

Det du kanskje ikke visste, er at man er mer utsatt for hacking på jordbaserte systemer enn på skypaserte. Det som er helt avgjørende for å unngå digitale angrep er sikkerhetsrutiner knyttet til hvordan dataene dine behandles.
Det er leverandøren som står ansvarlig for sikkerhet og data i skytjenestene, som  derfor gjør skyen til det tryggeste valget. 

 

Test hvor moderne ditt ERP-system er

Svar på 8 spørsmål. Du trenger ikke legge igjen din e-postadresse!
Finn ut hvor stor gevinst du får med et moderne ERP-system.

Kravspesifikasjon ERP (2)

Kravspesifikasjon for ERP-system

Å bytte ERP-system er krevende og vanskelig. Se på dette dokumentet som et eksempel eller inspirasjon på hvordan dere kan komme igang med å lage en kravspesifikasjon i forkant av deres ERP bytte. 

 

 

web-ball-business nxt by visma 300x300

 

Visma Business NXT
har byttet navn til kun Business NXT

I mai 2022 prelanserte Visma det nye skybaserte ERP systemet Visma Business NXT. 
Visma Business NXT er basert på flaggskipet Visma Business, Norges mest brukte ERP-system.

Visma Business NXT er perfekt for store og mellomstore bedrifter som har behov for maksimal ytelse og integrasjoner. 
Nå som pilotfasen er ferdig og løsningen lanseres for alle kunder, valgte Visma å endre navnet på produktet fra Visma Business NXT til kun Business NXT.

Les mer om Business NXT

Business NXT vs. Visma net ERP

Visma.net ERP Business NXT ERP 5 min

Business NXT vs. Visma net ERP

Det er mange skybaserte ERP system. Hva er egentlig forskjellene og likhetene mellom systemene, og hvordan kan du vite...

Hvorfor bytte til Business NXT?

Digitalisering Automatisering Business NXT ERP 4 min

Hvorfor bytte til Business NXT?

Vurderer du å bytte til Business NXT? Det er flere gode grunner til å bytte til et skybasert ERP-system, som økt...

Hva skal jeg velge, Business NXT eller Visma net ERP?

Digitalisering Visma.net ERP Automatisering Business NXT ERP 3 min

Hva skal jeg velge, Business NXT eller Visma net ERP?

Business NXT og Visma.net ERP er begge skybaserte ERP-systemer som er med på å øke sikkerheten og forutsigbarheten for...OneStopReporting-white

OneStop Reporting
Rapportering i Business NXT

OneStop Reporting har kraftige og brukervennlige budsjetterings- rapporterings- og konsolideringsfunksjoner som gir deg full innsikt i virksomheten din. 

Bygg dine egne rapporter i Excel eller benytt deg av det store utvalget av ferdige rapporter i løsningen. OneStop Reporting hjelper deg med å effektivisere den daglige driften og du får full oversikt og innsikt i bedriften.

OneStop Reporting er inkludert i Business NXT abonnementet.

Payroll
Lønn i Business NXT

Payroll er lønnssystemet som reduserer manuelt arbeid og tidkrevende oppgaver. Du får i stedet en jevn, brukervennlig og automatisert prosess for lønnsstyring. Systemet er fullstendig skybasert, noe som betyr at det alltid er oppdatert med det siste i henhold til lover og regler.

Payroll er tett integrert med Business NXT og du kan raskt og enkelt ta det i bruk!

Cash-white-illustration

 


Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet bedrifter med å digitalisere sin virksomhet for å nå sine ambisjoner. Med kombinasjonen nordens største traineeprogram og markedets mest erfarne eksperter har vi sammen med våre kunder gjennomført et tusentalls vellykkede leveranseprosjekter.

web-ball-prize

 

Langsiktige
kunderelasjoner

Vi jobber med langsiktige kunderelasjoner ved å ta ansvar før, under og etter leveransen. Med en engasjert support, proaktiv forvaltning og kontinuerlig inspirasjon skaper vi verdi på både kort og lang sikt. Sammen leverer vi løsninger som utgjør en forskjell i kundens virksomhet.

web-ball-intagration - cog wheel

 

En fungerende helhet

Med å kombinere utvalgte system og tjenester til en fungerende helhet skaper vi forutsetninger for hver kunde til å nå sine ambisjoner. Med bærekraftige integrasjonsløsninger og skreddersydde systemtilpasninger med brukeren i fokus sørger vi for at systemene fungerer sammen

Årets Partner Visma 2023

web ball - Christian Boldt

 

 

Lurer du på noe angående Business NXT? Christian svarer deg gjerne!