Electronic-receipt-white

certified partner visma software

AutoPay

Autopay er en sømløs integrasjon med nordiske banker som automatiserer manuelle prosesser for å sende og motta elektroniske inn- og utbetalinger til ditt ERP system.

Skybasert løsning

AutoPay er en skybasert tjeneste for bankintegrasjon. Det betyr at det er ingen istallasjon og du kommer kjapt og enkelt i gang!

Automatisk inn- og utbetaling

Med AutoPay får du full kontroll over alle inn og utbetalinger! AutoPay automatiserer betalingsflyten mellom banken og ditt ERP system på en trygg måte. Betal fakturaer direkte fra ditt ERP system, send betalinger til godkjenning og få automatisk bankavstemming 

Integrert med banker i Norden

AutoPay er integrert med alle store banker i Norge, Sverige, Finland, Danmark og Nederland.

 AutoPay - bankfiler på en rask og sikker måte

AutoPay håndterer alle banktransaksjoner som er knyttet til en eller flere kontantkontoer i ditt ERP system, hvor hver kontantkonto i sin tur er knyttet til en konto i banken.

Når betalinger er godkjent i ERP løsningen, sendes de til banken. Tilbakemeldingsfilen fra banken mottas via AutoPay og reskontro og hovedbok oppdateres automatisk.

Med AutoPay er det ikke nødvendig å manuelt eksportere eller importere filer, men transaksjonene på bankkontoen kommer direkte inn i ERP systemet, uten at du trenger å laste ned og opp filer.

AutoPay-bankintegrasjon

 6 ting du vil like med AutoPay

 

Utbetalinger

AutoPay håndterer dine betalinger til Bankgiro, Plusgiro og bankkontoer med både innenlandske og utenlandske betalinger.

Innbetalinger

Du kan også administrere dine innbetalinger i AutoPay, hvor innbetalingene kommer inn i systemet og matches mot riktig faktura ved hjelp av OCR-tolken.

Transaksjoner

Andre typer transaksjoner som håndteres som inngående betalinger i AutoPay er kontoinnskudd (som tilbakebetalinger fra leverandører), innbetalte bidrag og kontooverføringer.

Importere kontoutskrift

AutoPay importerer også kontoutskriften fra banken for å fange opp andre transaksjoner som renteutgifter, renteinntekter, bankgebyrer, lønnsutbetalinger og andre banktransaksjoner som ikke er inkludert i inn- eller utbetalinger.

Enkle kontoavstemminger

Den automatiske importen av kontoutskriften via AutoPay gjør at du får et komplett grunnlag i systemet for å lage en kontoavstemming hvor du på en enkel og automatisert måte avstemmer saldoen på bankkontoen med saldoen i hovedboken.

Automatisering

Visma.net og Business NXT er bygget for å tillate at rutineoppgaver kan automatiseres. Systemene fungerer med planlegging, som lar deg bruke tid på annet enn manuelt arbeid.

AutoPay er integrert i alle ERP systemene fra VismaUten AutoPay

INNBETALINGER

1. Send faktura med referanse
2. Koble til banken
3. Last ned betalingsfil
4. Registrer betalinger i ditt ERP system

 

UTBETALINGER

1. Lage betalingsfil
2. Logge inn i nettbanken
3. Laste opp betalingsfil/signere
4. Logge inn i nettbanken en gang til
5. Hente fil for til tilbakerapportering
6. Registrere betalinger via fil i ditt ERP system

Med AutoPay

INNBETALINGER

1. Send fakturaen til din kunde med fakturanummer / OCR 

UTBETALINGER

1. Lage betalinger
2. Godkjenn betalinger
 

Test hvor mye du sparer med
automatisering i AutoPay fra Visma!

 

 Visma Payment (BabelBank) avvikles 31.12.23
og erstattes av  AutoPay!

Hva betyr dette for deg som kunde?

Dersom du benytter Visma Payment (BabelBank) i dag, vil du ikke lenger kunne 
benytte deg av dette gjennom Visma fra 01.01.24.

Med AutoPay fra Visma betaler du fakturaer direkte i ditt økonomisystem, sender betalinger til godkjenning, får full kontroll over alle inn og utbetalinger, samt automatisk bankavstemming.

Vil du i gang med AutoPay allerede nå?
Send en mail til oppdrag@exsitec.no, så kontakter vi deg for å avtale fremdrift.

PCP

En bild i form av ett citat-tecken

Ved å bruke AutoPay har vi kunnet effektivisere flere deler av bankstyringen vår. Vi har en enklere flyt for å utføre betalinger, inkludert internasjonale betalinger, og rapportering av kontohendelser har gjort det mulig å fullautomatisere enkelte prosesser og forenkle arbeidet med reskontro.

Martin Alm    |    CFO - P Capital Partners AB

 


Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet bedrifter med å digitalisere sin virksomhet for å nå sine ambisjoner. Med kombinasjonen nordens største traineeprogram og markedets mest erfarne eksperter har vi sammen med våre kunder gjennomført et tusentalls vellykkede leveranseprosjekter.

web-ball-prize

 

Langsiktige
kunderelasjoner

Vi jobber med langsiktige kunderelasjoner ved å ta ansvar før, under og etter leveransen. Med en engasjert support, proaktiv forvaltning og kontinuerlig inspirasjon skaper vi verdi på både kort og lang sikt. Sammen leverer vi løsninger som utgjør en forskjell i kundens virksomhet.

web-ball-intagration - cog wheel

 

En fungerende helhet

Med å kombinere utvalgte system og tjenester til en fungerende helhet skaper vi forutsetninger for hver kunde til å nå sine ambisjoner. Med bærekraftige integrasjonsløsninger og skreddersydde systemtilpasninger med brukeren i fokus sørger vi for at systemene fungerer sammen

Kom igang!

Det er kjapt og enkelt å ta i bruk AutoPay!
Ikke kast bort mer tid på manuelt arbeid, automatiser prosessene nå.

Årets Partner Visma 2023

Web ball Mats Abrahamsen-1

 

 

Har du spørsmål til AutoPay eller vil i gang? Mats hjelper deg gjerne!