Effektiviser jobben med automasjoner og digitalisering

Utnytt teknologien og løsningene som finnes for å jobbe mer effektivt. Sømløse integrasjoner og apper i systemene bidrar til spart tid, da manuelle og repetitive oppgaver automatiseres og feiltasting elimineres.

Den frigjorte tiden skal du i stedet bruke på arbiedsoppgaver som gir verdi til virksomheten

Økt effektivitet og produktivitet

Når de manuelle oppgavene er automatisert blir de utført kjappere og med bedre kvalitet enn man klarer selv. Du får utført flere og andre arbeidsoppgaver og kan håndtere flere oppgaver uten å øke staben.

Frigjort tid

Ved å automatisere og digitalisere manuelle og repetitve oppgaver får du mer tid til å gjøre verdiskapende arbeid

Mer fornøyde ansatte

De ansatte slipper å punsje inn og registrere repetitive oppgaver, som like gjerne kan automatiseres bort. De får mer interessante oppgaver og blir en mer fornøyd ansatt.

Bærekraftig

Å digitalisere prosessene betyr å løfte dem fra papir og inn i en digital løsning. Å redusere papirbruken i Norge og verden er både miljøvennlig og bærekraftig.

 

 

 

 

 

 

 

Produkter

Visma Autopay

Visma Autopay er en sømløs integrasjon med nordiske banker som automatiserer manuelle prosesser for å sende og motta elektroniske inn- og utbetalinger til ditt Visma ERP system.

Les mer om Visma Autopay ->

Visma AutoInvoice

Visma AutoInvoice er løsningen for å sende elektroniske fakturaer. Dette gir økt kontroll over all nødvendig informasjon på fakturaen, reduserer administrasjon for økonomipersonell, reduserer miljøpåvirkningen og gjør at innbetalingen skjer raskere. 

Les mer om Visma AutoInvoice ->

Visma net Expense

Visma net Expense er en moderne løsning for reiseregning og utlegg. Systemet er fullt integrert med Visma sine ERP- og lønnssystemer. Med Visma net Expense administrerer du utgifter og reiseregninger, samt attesterer direkte i mobilen din.

Les mer om Visma net Expense ->

Visma net Approval

Visma net Approval erstatter tradisjonelle rutiner og administrasjon med en automatisk attesteringsflyt. I stedet for å sende papir eller e-post med dokumenter som skal attesteres, går dette videre til rett person digitalt.

Les mer om Visma net Approval ->

Noen av våre fornøyde kunderSpar tid og penger ved å automatisere prosessene

Vi lever i et presset arbeidsmarked der vi mangler arbeidskraft i mange bransjer og der arbeidstaker i større grad forventer å få en tilrettelagt arbeidsdag.

Skal vi møte denne utfordringen må vi effektivisere alle prosesser i en bedrift og gjøre det attraktivt å jobbe i bedriften.

Det er mange måter å effektivisere arbeidsoppgavene på. Du kan sette opp integrasjon mellom dine forretningssystemer eller ta i bruk tilleggsfunsksjoner for automatisering av rutinepregede oppgaver.

 

Test hvor mye du sparer med
automatisering i Visma AutoPay!

 

 

 

 

 

 

 

Les mer om digitalisering og automatisering

Her er 3 populære innlegge om digitalisering og automatisering fra Økonombloggen!

Digitaliseringsmodenhet med digitaliseringspyramiden | Økonombloggen

Digitalisering 7 min

Digitaliseringsmodenhet med digitaliseringspyramiden | Økonombloggen

Her kan du lese om Digitaliseringspyramidens 5 ulike nivåer i digitaliseringen. Hvilket nivå ligger dere på? Hvor...

Digitaliseringstips for den moderne CFOen - 2022

Digitalisering 2 min

Digitaliseringstips for den moderne CFOen - 2022

Rollen som CFO har på mange måter endret seg fra å være tradisjonell til moderne gjennom årene. Men hvordan vet du hva...

Vær digitalsmart i en usikker omverden

Digitalisering 3 min

Vær digitalsmart i en usikker omverden

En diskusjon vi ofte havner i handler om å ha oversikt over det store bildet før man går i en bestemt retning, også når...

 

Les flere innlegg om både digitalisering og automatisering, samt andre relevante temaer på Økonombloggen!

 


Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

 

 

web-ball-people

4000 kunder
i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet bedrifter med å digitalisere sin virksomhet for å nå sine ambisjoner. Med kombinasjonen nordens største traineeprogram og markedets mest erfarne eksperter har vi sammen med våre kunder gjennomført et tusentalls vellykkede leveranseprosjekter.

web-ball-prize

Langsiktige
kunderelasjoner

Vi jobber med langsiktige kunderelasjoner ved å ta ansvar før, under og etter leveransen. Med en engasjert support, proaktiv forvaltning og kontinuerlig inspirasjon skaper vi verdi på både kort og lang sikt. Sammen leverer vi løsninger som utgjør en forskjell i kundens virksomhet.

web-ball-intagration - cog wheel

En fungerende helhet

Med å kombinere utvalgte system og tjenester til en fungerende helhet skaper vi forutsetninger for hver kunde til å nå sine ambisjoner. Med bærekraftige integrasjonsløsninger og skreddersydde systemtilpasninger med brukeren i fokus sørger vi for at systemene fungerer sammen

Web ball - Wilhelm Bjark

 

 

Lurer du på noe om automasjoner? Wilhelm svarer gjerne på dine spørsmål.

footer logo web