powerBi-Uniifire-illustration-concrete-500px

Exsitec-logo-hvit-transp

Power BI
og Uniifire Insights

Visualiser dine Power BI rapporter og dashboards.
Rapportene lages i Power BI og embeddes inn i Uniifire Insights slik at du på en enkel måte deler dem på tvers av organisasjonen.

Visualisering i sanntid

Få innsikt i virksomheten ved å ha tilgang til data i sanntid. Med Power BI vil du hele tiden ha oppdaterte tall, slik at du kan følge med på utviklingen og se trender. Med Uniifire Insights kan også flere i bedriften din få tilgang til rapporter og dashboards.

Innsikt og trender

Med Power BI koblet til ditt ERP system får du innsikt i virksomheten din, og kan følge utviklingen og se trender. Du har alle data i din ERP løsning, eller andre forretningssystem, men ved å koble dine system til Power BI vil dataen presenteres på en lett og forståelig måte. Dermed kan du bruke tiden på å analysere, i stedet for å finne og forstå.

Forenkler rapporteringen

Med Power BI forenkler du rapporteringen ved at dine rapporter til enhver tid er oppdatert. Du kan enkelt dele utvalgte rapporter med de som skal ha tilgang til dem via Uniifire Insights eller Power BI Services.

 

 

 

Brukes av

Power BI gjør det enkelt å visualisere data

Power BI er en brukervennlig Business Intelligence løsning (BI løsning) som gjør det enkelt å visualisere data i ulike dashboards og rapporter. Regnskapsansvarlige, CFO’er og andre ledere bruker Power BI til å analysere data fra én eller flere datakilder for å få en 360-graders oversikt over virksomheten.

Å automatisere rapporteringsprosessen er utrolig tidsbesparende. Når datamodellene og dashboardene er satt opp vil alt oppdateres umiddelbart. Bruke tiden din til verdiskapende analyser i stedet for manuelt arbeid og forberedelser av informasjon.

Når du ser på et Power BI-dashbord eller skal rapportere videre, vet du at dataene er renset, normalisert, transformert og konsekvent brukt i de underliggende formlene.

OneStopReporting-whiteFordeler med Power BI

 

Pålitelige tall

Power BI leser dataene direkte fra en eller flere datakilder slik at du kan være trygg på at tallene er korrekte. Når alle relevante data trekkes inn i gode og pålitelige rapporter og oppdateres med ett tastetrykk blir periodesslutt mye enklere.

Minimer feil

Du unngår typiske menneskelige feil når informasjon hentes opp i Power BI-rapportene. Ingenting blir slettet eller glemt ved en feil, formler brytes ikke og det er ingen sikkerhetsrisiko ved å sende manuelle rapporter rundt på e-post. 

Versjonskontroll

Det blir heller ingen forvirring om hvilken versjon som er den sist gjeldende. Med Power BI ser alle på den samme oppdaterte versjonen av rapporten og kan dykke inn i dataene samtidig.

powerBi-Uniifire-illustration-concrete-300px

Del Power BI rapportene med resten av organisasjonen

Rapportene designes i Power BI-dashboardet, som du laster ned gratis og del dem med resten av organisasjonen ved å publisere dem i skyen.

Velg mellom Power BI Service for deretter å sende det til SharePoint eller Teams, eller benytte vår dedikerte skyplattform Uniifire Insights.

Straks du har publisert rapportene til din foretrukne skyløsning vil rapportene og dashboardene være tilgjengelige for hele organisasjonen.

Power BI Service

Microsoft Power BI Service er en skybasert tjeneste for tilgangsstyring og deling av rapporter. Du kan kommunisere og diskutere analysene som gjøres av rapportene direkte i plattformen.

Har dere et Microsoft miljø i dag ønsker du kanskje å publisere dine rapporter og dashboards i Microsoft Power BI Service og republisere den i SharePoint eller Teams.

Uniifire Insights

Uniifire Insights har Power BI innebygd og er satt opp med en komplett infrastruktur for å enkelt koble til datakilder, kjøre jobber, administrere brukere, administrere data, roller, sikkerhet, tilgang og deling.

Uniifire Insights er den ideelle løsningen for deg som ønsker en enkel, pen og sikker skyløsning for publisering og deling av dashboards. Den er spesielt godt egnet for deg som ikke er tung Microsoft bruker.6 ting du vil like med Unifiire Insights

 

Dele Power BI rapporter

Med Uniifire Insights kan du enkelt dele dine Power BI rapporter med kollegaer.

Flere datakilder

Data fra ulike datakilder samles i en egen database i Uniifire Insights, slik at alle rapporter og brukere har tilgang til all data på ett sted.

Kommenter og tagg

Du kan enkelt skrive en kommentar på en rapport og/eller tagge andre medarbeidere til å svare eller utdype. 

Full tilgangskontroll

Dere legger enkelt opp hvilke brukere som skal ha tilgang til å se de ulike rapportene og hva de har lov til å gjøre.

Kombinere datakilder

Med Uniifire Insights kan du kombinere data fra ulike datakilder og se hvordan ulike aktiviteter påvirker hverandre.

Bedre innsikt

Med all data visualisert på ett sted er det enklere å gjøre analyser og dermed ta bedre beslutninger.

Uniifire Insights og Power BI

Få maksimal utnyttelse av din Power BI løsning og del din innsikt med resten av organisasjonen! I dette webinarert ser du:

 hvordan du henter ut og administrer data fra dine systemer

data fra flere datakilder presentert på samme sted

rapportfunksjonalitet med Power BI

hvordan du lager egendefinerte dimensjoner til rapportbygging

 

Ferdig integrasjon mot ulike system

Visma.net logo-266x163 PowerOffice-200x100 24SevenOffice-200x100 Visma eAccounting-200x100
Profitbase-Logo 200x100 Tripletex-200x100 Salesforce-200x100 Xero-200x100
Kvalitetskontroll-200x100 WooCommerce-200x100 Tidsbanken-200x100 Logo Ongoing 200x100
Fortnox 200x100 Sortly-200x100 Odoo-200x100 Excel 200x100 (1)

 

 


Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet bedrifter med å digitalisere sin virksomhet for å nå sine ambisjoner. Med kombinasjonen nordens største traineeprogram og markedets mest erfarne eksperter har vi sammen med våre kunder gjennomført et tusentalls vellykkede leveranseprosjekter.

web-ball-prize

 

Langsiktige
kunderelasjoner

Vi jobber med langsiktige kunderelasjoner ved å ta ansvar før, under og etter leveransen. Med en engasjert support, proaktiv forvaltning og kontinuerlig inspirasjon skaper vi verdi på både kort og lang sikt. Sammen leverer vi løsninger som utgjør en forskjell i kundens virksomhet.

web-ball-intagration - cog wheel

 

En fungerende helhet

Med å kombinere utvalgte system og tjenester til en fungerende helhet skaper vi forutsetninger for hver kunde til å nå sine ambisjoner. Med bærekraftige integrasjonsløsninger og skreddersydde systemtilpasninger med brukeren i fokus sørger vi for at systemene fungerer sammen

Vi tilbyr support på
Uniifire Insights

Web ball - Håkon Staff

 

 

Lurer du på noe? Håkon svarer deg gjerne!