OneStopReporting-illustration-white-500px

 

certified partner visma software

OneStop Reporting

Kraftig og brukervennlig rapporterings-, konsoliderings- og budsjetteringsløsning som gir deg full innsikt i virksomheten din.

Full innsikt i bedriften

Med OneStop Reporting får du full innsikt i bedriften din. Du har alltid oppdaterte tall slik at du kan ta veloverveide beslutninger basert på fakta.

Bedre samarbeid i budsjettprosessen

Med denne skybaserte løsningen blir det mye enklere å samarbeide i budsjettprosessen. Innebygget i løsningen har du chatfunksjon, automatisert arbeidsflyt, rollefordeling, fordelingsnøkler, godkjenning av budsjettansvarlig, enkel oppfølging av progresjon og mye mer.

Enklere rapportering

Med OneStop Reporting integrert med ditt ERP system er allerede alle tallene korrekt i løsningen til enhver tid. Du har også en rekke ferdig oppsatte rapporter hvor tallene dine er presentert. Bruk tiden på analysere tallene i stedet for å hente dem ut og sammenstille dem.

 Brukes av

Hva er OneStop Reporting?

OneStop Reporting er et skybasert system med kraftige og brukervennlige budsjetterings- rapporterings- og konsolideringsfunksjoner som gir deg full innsikt i virksomheten din. 

Bygg dine egne rapporter i Excel eller benytt deg av det store utvalget av ferdige rapporter i løsningen. OneStop Reporting hjelper selskaper med å effektivisere den daglige driften og få full oversikt og innsikt i bedriften.

OneStop Reporting kan integreres med en rekke ulike ERP system.

 6 ting du vil like med OneStop Reporting

 

Tilpass rapporter

Rapport- og budsjettdesign implementeres enkelt i Excel, og du trenger ikke mer enn grunnleggende Excel-kunnskap. Gjennom enkel og intuitiv dra-og-slipp-funksjon tilpasser du rapporten slik du ønsker.

Enkel distribusjon

Med delingsfunksjoner, automatisk utsendelse og publisering er det enkelt å dele rapporter med organisasjonen. Gjennom forskjellige roller og brukernivåer kan du enkelt bestemme hva mottakeren skal se og gjøre med rapportene.

Integrert og oppdatert

Onestop Reporting er fullt integrert med markedets ledende ERP-systemer. Brukeren har tilgang til alle tilgjengelige data i ERP-systemet. Gjennom systemets portalapp er all data og alle rapporter lett tilgjengelig, også fra mobil og nettbrett.

Fleksibel budsjettprosess

Ved bruk av arbeidsflyt får du full kontroll over alt som skjer i budsjettprosessen. Du kan f.eks tildele en bruker et budsjett direkte eller sette opp en fullstendig flyt med blant annet korrekturlesere og godkjennere. Disse budsjettene kan enkelt suppleres i passende rapporter og sammenlignes med for eksempel resultatrapporten.

Konsolidering

Grupperapportering gjøres enkelt i Onestop Reporting ved å legge til automatiske regler for eliminering i rapportene. Med et tastetrykk får du de konsoliderte rapportene, fullstendig uten manuell inngripen. Dette sparer deg for mye tid og øker i tillegg sikkerheten i de konsoliderte rapportene.

Report Designer

Report Designer er et verktøy integrert med Microsoft Excel som gjør det mulig å skreddersy rapporter etter dine ønsker. Verktøyet lar deg også kjapt designe avanserte rapporter med en enkel dra-og-slipp-funksjon, slik at du kan bruke tiden din til analyser i stedet for design.

 

 

OneStop Reporting bistand

Helsesjekk

For eksisterende kunder

Har du hatt OneStop Reporting i lang tid kan det være fornuftig å ta en gjennomgang av løsningen.

Vi har laget en pakke, en helsesjekk, for at du skal være oppdatert på funksjonaliteten som finnes og sørge for at du benytter og utnytter løsningen på best mulig måte. 

Onboarding

For nye kunder

For at du skal komme godt i gang og utnytte din nye OneStop Reporting løsning har vi satt sammen 2 onboardingpakker;
Oppsett av OneStop Reporting og generell opplæring i portalen.

Kontaktoss for onboaring av OneStop Reporting

Opplæring

For alle kunder

Utnytt løsningen mest mulig!
For at du skal utnytte din OneStop Reporting løsning best mulig og kunne dra nytte av alle de gode funksjonene, har vi satt sammen 3 ulike opplæringspakker basert på om du har START, SMART eller KOMPLETT lisenspakken i din løsning. 

Partner Insight

For tidligere kunder

Partner Insight har blitt oppgradert til en ny løsning i OneStop Reporting!

For å sjekke om du har tilgang, logger du inn på OneStop Reporting og klikker på "Klienter" øverst til høyre. Her vil du finne en ny klient kalt "Innsikt". 
Vi bistår om du har behov!OneStop Reporting
sammen med dine andre system

Integrer OneStop Reporting med følgende system

-> 24SevenOffice
-> Business NXT
-> Duett
-> InfoEasy
-> PowerOffice Go
-> PP7 Affärssystem
-> SoftRig
-> Tripletex
-> UniEconomy
-> Visma Administrasjon
-> Visma Business
-> Visma Business Live
-> Visma eAccounting
-> Visma Global
-> Visma Lønn
-> Visma Mamut
-> Visma Project Management
-> Visma.net ERP
-> Xledger

 


Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet bedrifter med å digitalisere sin virksomhet for å nå sine ambisjoner. Med kombinasjonen nordens største traineeprogram og markedets mest erfarne eksperter har vi sammen med våre kunder gjennomført et tusentalls vellykkede leveranseprosjekter.

web-ball-prize

 

Langsiktige
kunderelasjoner

Vi jobber med langsiktige kunderelasjoner ved å ta ansvar før, under og etter leveransen. Med en engasjert support, proaktiv forvaltning og kontinuerlig inspirasjon skaper vi verdi på både kort og lang sikt. Sammen leverer vi løsninger som utgjør en forskjell i kundens virksomhet.

web-ball-intagration - cog wheel

 

En fungerende helhet

Med å kombinere utvalgte system og tjenester til en fungerende helhet skaper vi forutsetninger for hver kunde til å nå sine ambisjoner. Med bærekraftige integrasjonsløsninger og skreddersydde systemtilpasninger med brukeren i fokus sørger vi for at systemene fungerer sammen

Årets OneStop partner!

Årets Partner OneStop 2023 Årets Partner OneStop 2022

 

 

Noen av våre fornøyde OneStop Reporting kunder

Fafo med gradient (300 × 175 px)

Fafo

Fafo er en frittstående samfunnsvitenskapelig forskningsstiftelse! De utvikler kunnskap om vilkårene for deltakelse i arbeidsliv...

Fremtind Service blur - referansecase bilde med logo og gradient (300 × 175 px)

Fremtind Service

Fremtind Service er Norges største AutoPASS-utsteder med mer enn 1,3 millioner norske bilister som kunder. De krever inn over åtte milliarder kroner...

Ortomedic med gradient (300 × 175 px)

Ortomedic

Ortomedic er et innovativt og kompetansedrevet selskap. De leverer ortopediske implantater, instrumenter, medisinsk teknisk utstyr, mikroskop...

Maskinstyring  med gradient (300 × 175 px)

Maskinstyring

Maskinstyring leverer komplette løsninger for maskinstyring, ingeniørtjenester og landmåling. Bedriften har solid erfaring og bred kompetanse i faget....

Web ball - Håkon Staff

 

 

Lurer du på noe som gjelder OneStop Reporting? Håkon svarer deg gjerne!