computer-code-interface-white

 

Certified Partner (2)

 

Visma.net ERP

Visma.net er et moderne og kraftfullt skybasert forretningssystem som gjør deg klar for økonomisk vekst og fremtidens utvikling.

Automatiserte prosesser

Spar tid ved å automatisere prosessene og flyten. Fakturering, bankhåndtering, offentlig rapportering og attestflyt er funksjoner som lett kan automatiseres ved hjelp av Visma.net ERP.

Skybasert forretningssystem

Med ERP systemet i skyen er det enkelt å skalere funksjonalitet opp eller ned etter behov. Tilpass brukere og funksjoner i systemet og betal kun for det som brukes.

En skandinavisk ERP løsning

Spill på hjemmebane. Visma.net ERP er et av Nordens vanligste ERP system med unike løsninger for det skandinaviske markedet.

Bankintegrasjoner, momsrapportering og andre utfordringer utvikles stadig for den brede skandinaviske brukerbasen.

 Brukes av

Visma.net ERP sammen med deres øvrige system

Forretningssystemet Visma.net ERP har et såkalt åpent API hvilket tillater autoriserte system å få tak i data som er lagret inne i Visma.net ERP. På denne måten kan vi enkelt få deres system til å “prate” med hverandre. Dette resulterer i en unik løsning for deres spesifikke behov.

Skjermbilde fra system - Visma.net ERP - NO6 ting du vil like med Visma.net ERP

 

Automatisering

Spar tid ved å automatisere prosessene og flyten. Fakturering, bankhåndtering, offentlig rapportering og attestflyt er funksjoner som lett kan automatiseres ved hjelp av Visma.net ERP.

Sanntidsdata

Få informasjon på en enkel måte og i sanntid ved hjelp av mobilapper som er koblet direkte til ERP systemet ditt. Godkjenn reiseregninger, utgifter og innkommende fakturaer direkte via mobilen.

Sikkerhet i skyen

Tostegsautentisering gir deg økt sikkerhet og garanterer for sikkerheten av dine data. Løsningen følger ISO-standarder og EU-direktiv.

Skalerbart og fleksibelt

Med ERP systemet i skyen er det enkelt å skalere funksjonalitet opp eller ned etter behov. Tilpass brukere og funksjoner i systemet og betal kun for det som brukes.

Mer funksjonalitet

Visma.net ERP er en skytjeneste som kontinuerlig oppdateres, noe som fører til reduserte kostnader for IT og drift. Du får i tillegg direkte tilgang til ny funksjonalitet laget for de seneste utfordringene og mulighetenea på markedet.

Skandinavisk

Spill på hjemmebane. Visma.net ERP er et av nordens vanligste ERP system med unike løsninger for det skandinaviske markedet. Med smarte løsnigner tilpasset deretter. Bankintegrasjoner, momsrapportering og andre utfordringer utvikles standig for den brede skandinaviske brukerbasen.

  Reiseregninger og utleggnote-text-3980_75d24a8b-13cd-4adc-b81b-5b4da3424615

Visma.net Expense er en moderne løsning for reiseregning og utlegg. Systemet er fullt integrert med Visma sine andre ERP- og lønns systemer. Med Visma.net Expense administrerer du utgifter og reiseregninger samt sertifisering direkte i mobilen din, slik at du får tid til andre ting.

Les mer om Visma.net Expense ->

shipping-box-2307_e985d99b-569f-42a7-b4b6-8564e15ce8b5  Lager og logistikk

Visma.net Logistics er en høyt verdsatt modul blant dagens brukere. Det er store automatiseringsmuligheter for logistikkstrømmer. Du kan f.eks. få en plukkliste generert i løpet av natten som er tilgjengelig når du kommer på jobb om morgenen, automatiske kjøpsforslag basert på lagerbalanse, spesifikke priser og rabatter basert på kundespesifikke krav, detaljerte rapporter om salg, lager og mye mer.

Les mer om Visma.net Logistics ->

bank-cards-2270_18997a97-98eb-40e3-957c-15544747d56a  Betalinger

AutoPay er en sømløs integrasjon med nordiske banker som automatiserer manuelle prosesser for å sende og motta elektroniske inn- og utbetalinger til ditt ERP system.
AutoPay håndterer alle banktransaksjoner som er knyttet til en eller flere kontantkontoer i Visma.net ERP, hvor hver kontantkonto i sin tur er knyttet til en konto i banken.
Når betalinger er godkjent i Visma, sendes de til banken. Tilbakemeldingsfilen fra banken mottas via AutoPay og reskontro og hovedbok oppdateres automatisk.

Les mer om AutoPay ->

download-file-3880_3c6f4f18-f9c0-4015-8f78-f28bf94b710cFakturahåntering 

Visma.net AutoInvoice gjør det mulig for bedrifter å sende elektroniske fakturaer, noe som gir økt kontroll over all nødvendig informasjon på fakturaen, redusert administrasjon for økonomipersonell, redusert miljøpåvirkning og at vi kan få betalt raskere. Visma.net AutoInvoice er dermed en del av digitaliseringen av fakturabehandling i en bedrift.

Les mer om Visma.net Autoinovice ->

save-file-3879_05d01842-10e0-475b-ba26-bc8e064032f8  Attestering

Visma.net Approval automatiserer og effektiviserer attesteringsflyten, samt integreres med utleggshåntering, reiseregninger og utlegg.

Les mer om Visma.net Approval ->Test hvor moderne ditt ERP system er

 

 

Kravspesifikasjon for ERP systemLøft dine systemer til skyen!

Vi har drevet med digitale forretningsløsninger i over 20 år. Når dere nå skal opp i skyen ønsker vi å være deres samarbeidspartner. Vi legger tilrette for forenkling og effektivisering av deres forretningskritiske prosesser.

Endring av systemer er skummelt. Da vi lever i en verden som endres konstant, er nytenkning nødvendig for å lykkes.

Alle har ulike behov, selv de som opererer i samme bransje.  Vi legger vekt på tett samarbeid i hele prosessen, fra behovskartlegging til implementering og forvaltning.

 


Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet bedrifter med å digitalisere sin virksomhet for å nå sine ambisjoner. Med kombinasjonen nordens største traineeprogram og markedets mest erfarne eksperter har vi sammen med våre kunder gjennomført et tusentalls vellykkede leveranseprosjekter.

web-ball-prize

 

Langsiktige
kunderelasjoner

Vi jobber med langsiktige kunderelasjoner ved å ta ansvar før, under og etter leveransen. Med en engasjert support, proaktiv forvaltning og kontinuerlig inspirasjon skaper vi verdi på både kort og lang sikt. Sammen leverer vi løsninger som utgjør en forskjell i kundens virksomhet.

web-ball-intagration - cog wheel

 

En fungerende helhet

Med å kombinere utvalgte system og tjenester til en fungerende helhet skaper vi forutsetninger for hver kunde til å nå sine ambisjoner. Med bærekraftige integrasjonsløsninger og skreddersydde systemtilpasninger med brukeren i fokus sørger vi for at systemene fungerer sammen

Årets partner fem år på rad!

2-Nov-02-2022-08-09-04-7679-AM 3-Nov-02-2022-08-09-04-7859-AM 4-3 Årets Visma partner 2017 Årets Visma partner 2016

 

 


Noen av våre fornøyde kunder

 

 

 

 

 

Client logo - FAFO

 

Fafo ønsket seg blant annet full oversikt over prosjektene, og å kunne jobbe med en enkel timeliste og en godkjenningsrutine. Det skulle også være enkelt å lage filter og dra ut den dataen som de trenger. Implementering av prosjektmodulen gjorde at det ble enkelt å sette opp prosjektbudsjetter i henhold til deres behov. 

Client logo - Møller Eiendom

 

Møller Eiendom har mange avdelinger (investering, prosjekt, marked, drift og utvikling), og jobber selvfølgelig mye på tvers. Derfor så de etter et system og en leverandør som kunne hjelpe dem å sy alt sammen. Skal de klare å vokse så mye som de har planlagt, trenger de systemer som gir dem gode beslutningsunderlag. Der kommer Visma.net ERP inn.

Client logo - Huseby Gård

 

Huseby Gård vokste fra systemet de hadde, og ønsket seg en enklere ordreflyt integrert med regnskapet. Siden de ikke har planer om å øke antall ansatte i administrasjonen krever det flere smarte løsninger som systemene kan levere. 
Husebybenytter nå håndterminaler til å registrere plukking og levering, da blir det mindre avfall og mindre feilplukking.

Skärmavbild 2022-11-07 kl. 16.02.30 (2)

 


Projekthåndtering i skyen

 Verktøyet lar dine prosjektledere få bedre kontroll på sine projekt i Visma.net Project Management. Forbedre din økonomiske kontroll ved at dine prosjektledere får bedre oversikt over samtlige prosjekt fra salg til fakturering. Dessuten gjør den enkle tidsrapporteringen at ingen inntekter mistes. Med den sømløse integrasjonen til Visma.net ERP vil alle dine fakturaer gå direkte inn i løsningen.

Les mer om Visma.net Project Management ->

Visma.net Payroll

 


Lønn i skyen

Visma.net Payroll er lønnssystemet som reduserer manuelt arbeid og tidkrevende oppgaver. Du får i stedet en jevn, brukervennlig og automatisert prosess for lønnsstyring. Systemet er fullstendig nettskybasert, noe som betyr at det alltid er oppdatert med det siste i henhold til lover og regler.

Les mer om Visma.net Payroll ->

Slik skal du tenke når du skal bytte ERP system

Web ball - Wilhelm Bjark

 

 

Lurer du på noe angående Visma.net ERP? Wilhelm svarer gjerne på dine spørsmål