ERP-illustration-white-500px

certified partner visma software

Visma net ERP

Visma net ERP er et moderne, standardisert og kraftfullt ERP-system i skyen som gjør deg klar for økonomisk vekst og fremtidens utvikling.

Automatiserte prosesser

Spar tid ved å automatisere prosessene og flyten. Fakturering, bankhåndtering, offentlig rapportering og attestflyt er funksjoner som lett kan automatiseres ved hjelp av Visma net ERP.

Skybasert forretningssystem

Med ERP-systemet i skyen er det enkelt å skalere funksjonalitet opp eller ned etter behov. Tilpass brukere og funksjoner i systemet og betal kun for det som brukes.

Et skandinavisk ERP-system

Spill på hjemmebane. Visma net ERP er et av Nordens vanligste ERP system med unike løsninger for det skandinaviske markedet.

Bankintegrasjoner, momsrapportering og andre utfordringer utvikles stadig for den brede skandinaviske brukerbasen.

 Brukes av

Visma net ERP sammen med deres øvrige system

Forretningssystemet Visma net ERP har et åpent API, hvilket tillater autoriserte system å få tak i data som er lagret inne i Visma net ERP.
På denne måten kan vi enkelt få deres systemer til å “prate” med hverandre. Dette resulterer i en unik løsning for deres spesifikke behov.


 6 ting du vil like med Visma net ERP

 

Automatisering

Spar tid ved å automatisere prosessene og flyten. Fakturering, bankhåndtering, offentlig rapportering og attestflyt er funksjoner som lett kan automatiseres ved hjelp av Visma net ERP.

Sanntidsdata

Få informasjon på en enkel måte og i sanntid ved hjelp av mobilapper som er koblet direkte til ERP-systemet ditt. Godkjenn reiseregninger, utgifter og innkommende fakturaer direkte via mobilen.

Sikkerhet i skyen

Tostegsautentisering gir deg økt sikkerhet og garanterer for sikkerheten av dine data. Løsningen følger ISO-standarder og EU-direktiv.

Skalerbart og fleksibelt

Med ERP-systemet i skyen er det enkelt å skalere funksjonalitet opp eller ned etter behov. Tilpass brukere og funksjoner i systemet og betal kun for det som brukes.

Mer funksjonalitet

Visma net ERP er en skytjeneste som kontinuerlig oppdateres, noe som fører til reduserte kostnader for IT og drift. Du får i tillegg direkte tilgang til ny funksjonalitet laget for de seneste utfordringene og mulighetenea på markedet.

Skandinavisk

Spill på hjemmebane. Visma net ERP er et av nordens vanligste ERP-system med unike løsninger for det skandinaviske markedet. Med smarte løsninger tilpasset deretter. Bankintegrasjoner, momsrapportering og andre utfordringer utvikles standig for den brede skandinaviske brukerbasen.

Inkludert i Visma net ERP

  Reiseregninger og utleggnote-text-3980_75d24a8b-13cd-4adc-b81b-5b4da3424615

Visma net Expense er en moderne løsning for reiseregning og utlegg. Systemet er fullt integrert med Visma sine andre ERP- og lønns systemer. Med Visma net Expense administrerer du utgifter og reiseregninger samt sertifisering direkte i mobilen din, slik at du får tid til andre ting.

Les mer om Visma net Expense ->

shipping-box-2307_e985d99b-569f-42a7-b4b6-8564e15ce8b5  Lager og logistikk

Visma net Logistics er en høyt verdsatt modul blant dagens brukere. Det er store automatiseringsmuligheter for logistikkstrømmer. Du kan f.eks. få en plukkliste generert i løpet av natten som er tilgjengelig når du kommer på jobb om morgenen, automatiske kjøpsforslag basert på lagerbalanse, spesifikke priser og rabatter basert på kundespesifikke krav, detaljerte rapporter om salg, lager og mye mer.

Les mer om Visma net Logistics ->

bank-cards-2270_18997a97-98eb-40e3-957c-15544747d56a  Betalinger

AutoPay er en sømløs integrasjon med nordiske banker som automatiserer manuelle prosesser for å sende og motta elektroniske inn- og utbetalinger til ditt ERP-system.
AutoPay håndterer alle banktransaksjoner som er knyttet til en eller flere kontantkontoer i Visma net ERP, hvor hver kontantkonto i sin tur er knyttet til en konto i banken.
Når betalinger er godkjent i Visma, sendes de til banken. Tilbakemeldingsfilen fra banken mottas via AutoPay og reskontro og hovedbok oppdateres automatisk.

Les mer om AutoPay ->

download-file-3880_3c6f4f18-f9c0-4015-8f78-f28bf94b710cFakturahåndtering 

Visma net AutoInvoice gjør det mulig for bedrifter å sende elektroniske fakturaer, noe som gir økt kontroll over all nødvendig informasjon på fakturaen, redusert administrasjon for økonomipersonell, redusert miljøpåvirkning og at vi kan få betalt raskere. Visma net AutoInvoice er dermed en del av digitaliseringen av fakturabehandling i en bedrift.

Les mer om Visma net Autoinovice ->

save-file-3879_05d01842-10e0-475b-ba26-bc8e064032f8  Attestering

Visma net Approval automatiserer og effektiviserer attesteringsflyten, samt integreres med utleggshåntering, reiseregninger og utlegg.

Les mer om Visma net Approval ->

coins-2277_ed9a5971-a1c5-4bc7-a29a-2585da3e3bcc  Purring og inkasso

Visma AutoCollect er et enkelt og intuitivt purring- og innkassosystem integrert i Business NXT. Da AutoCollect er i løsningen har du kun én reskontro å forholde deg til og tallene vil alltid være oppdatert! Ta i bruke Visma AutoCollect, kjapt og enkelt - helt uten ekstra kostnader!

Klikk deg gjennom løsningen her!

 

 

web-ball-nextstep-visma net erp-

 

Neste steg er til skyen

NextStep har som hensikt å gjøre det enklere, raskere og mer kostnadseffektivt å gå fra dagens jordbaserte ERP-system og opp i skyen, til Visma net ERP.

Ved å nedskalere omfanget av implementeringen og tydeliggjøre hva som leveres i første fase av løsninge gjør ERP-prosjektet betydelig enklere. Med dette konseptet flytter dere inn i en løsning basert på standard og “best practice”.

Løft dine systemer til skyen!

Vi har drevet med digitale forretningsløsninger i over 20 år. Når dere nå skal opp i skyen ønsker vi å være deres samarbeidspartner. Vi legger tilrette for forenkling og effektivisering av deres forretningskritiske prosesser.

Endring av systemer er skummelt. Da vi lever i en verden som endres konstant, er nytenkning nødvendig for å lykkes.

Alle har ulike behov, selv de som opererer i samme bransje.  Vi legger vekt på tett samarbeid i hele prosessen, fra behovskartlegging til implementering og forvaltning.Test hvor moderne ditt ERP-system er

 

 

Kravspesifikasjon for ERP-systemLes mer om Visma net ERP

Business NXT vs. Visma net ERP

Visma.net ERP Business NXT ERP 5 min

Business NXT vs. Visma net ERP

Det er mange skybaserte ERP system. Hva er egentlig forskjellene og likhetene mellom systemene, og hvordan kan du vite...

Hva skal jeg velge, Business NXT eller Visma net ERP?

Digitalisering Visma.net ERP Automatisering Business NXT ERP 3 min

Hva skal jeg velge, Business NXT eller Visma net ERP?

Business NXT og Visma.net ERP er begge skybaserte ERP-systemer som er med på å øke sikkerheten og forutsigbarheten for...

Å dirigere virksomheten din mot suksess med Cloud ERP

Visma.net ERP Business NXT ERP strategi og ledelse 4 min

Å dirigere virksomheten din mot suksess med Cloud ERP

Det er mange skybaserte ERP system. Hva er egentlig forskjellene og likhetene mellom systemene, og hvordan kan du vite...

OneStopReporting-white

OneStop Reporting
Rapportering i Visma net ERP

OneStop Reporting har kraftige og brukervennlige budsjetterings- rapporterings- og konsolideringsfunksjoner som gir deg full innsikt i virksomheten din. 

Bygg dine egne rapporter i Excel eller benytt deg av det store utvalget av ferdige rapporter i løsningen. OneStop Reporting hjelper deg med å effektivisere den daglige driften og du får full oversikt og innsikt i bedriften.

OneStop Reporting kan enkelt kobles på Visma net ERP.

Payroll
Lønn i Visma net ERP

Payroll er lønnssystemet som reduserer manuelt arbeid og tidkrevende oppgaver. Du får i stedet en jevn, brukervennlig og automatisert prosess for lønnsstyring. Systemet er fullstendig skybasert, noe som betyr at det alltid er oppdatert med det siste i henhold til lover og regler.

Payroll er tett integrert med Visma net og du kan raskt og enkelt ta det i bruk!

Cash-white-illustration

 


Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet bedrifter med å digitalisere sin virksomhet for å nå sine ambisjoner. Med kombinasjonen nordens største traineeprogram og markedets mest erfarne eksperter har vi sammen med våre kunder gjennomført et tusentalls vellykkede leveranseprosjekter.

web-ball-prize

 

Langsiktige
kunderelasjoner

Vi jobber med langsiktige kunderelasjoner ved å ta ansvar før, under og etter leveransen. Med en engasjert support, proaktiv forvaltning og kontinuerlig inspirasjon skaper vi verdi på både kort og lang sikt. Sammen leverer vi løsninger som utgjør en forskjell i kundens virksomhet.

web-ball-intagration - cog wheel

 

En fungerende helhet

Med å kombinere utvalgte system og tjenester til en fungerende helhet skaper vi forutsetninger for hver kunde til å nå sine ambisjoner. Med bærekraftige integrasjonsløsninger og skreddersydde systemtilpasninger med brukeren i fokus sørger vi for at systemene fungerer sammen

Årets Partner Visma 2023

 


Noen av våre fornøyde kunder

 

 

 

 

 

Client logo - FAFO

 

Fafo ønsket seg blant annet full oversikt over prosjektene, og å kunne jobbe med en enkel timeliste og en godkjenningsrutine. Det skulle også være enkelt å lage filter og dra ut den dataen som de trenger. Implementering av prosjektmodulen gjorde at det ble enkelt å sette opp prosjektbudsjetter i henhold til deres behov. 

Client logo - Møller Eiendom

 

Møller Eiendom har mange avdelinger (investering, prosjekt, marked, drift og utvikling), og jobber selvfølgelig mye på tvers. Derfor så de etter et system og en leverandør som kunne hjelpe dem å sy alt sammen. Skal de klare å vokse så mye som de har planlagt, trenger de systemer som gir dem gode beslutningsunderlag. Der kommer Visma.net ERP inn.

Client logo - Huseby Gård

 

Huseby Gård vokste fra systemet de hadde, og ønsket seg en enklere ordreflyt integrert med regnskapet. Siden de ikke har planer om å øke antall ansatte i administrasjonen krever det flere smarte løsninger som systemene kan levere. 
Husebybenytter nå håndterminaler til å registrere plukking og levering, da blir det mindre avfall og mindre feilplukking.

Guide for deg som  skal bytte ERP-system

Web ball - Wilhelm Bjark

 

 

Lurer du på noe angående Visma net ERP? Wilhelm svarer gjerne på dine spørsmål