Electronic-receipt-1-white

 

certified partner visma software

Visma AutoInvoice

Med Visma AutoInvoice kan du sende og motta alle fakturaer elektronisk.

Skybasert løsning

Visma.net AutoInvoice er en skybasert tjeneste for sending og mottak av fakturaer. Det betyr at det er ingen istallasjon og du kommer kjapt og enkelt i gang!

Alle fakturaformat

Visma.net AutoInvoice hånderer alle typer fakturaeformat, både e-faktura, PDF og de som fortsatt benytter papirfaktura per post.

Spar penger og miljøet

Du slipper manuelle oppgaver som å printe ut, putte i konvolutt, frankkere og poste fakturaer. Dette sparer deg både for tid og penger, og i tillegg er det bra for miljøet!

 Send og motta fakturaer digitalt

Visma AutoInvoice gjør det mulig for bedrifter å sende og motta fakturaer digitalt. Dette skaper økt kontroll og sikrer at all nødvendig informasjon kommer med på fakturaen. Elektronisk fakturahåndtering med AutoInvoice gir også redusert administrasjon for økonomipersonell, redusert miljøbelastning og sikrer at virksomheten får raskere betalt.

AutoInvoice (1)

 6 ting du vil like med Visma AutoInvoice

 

Spar tid

Spar tid ved å automatisere prosessene og flyten. Du slipper manuelle oppgaver som å printe ut faktura, putte den i konvolutt, frankere og poste.

Miljøvennlig

Visma AutoInvoice sjekker med ELMA registeret om kunden kan motta elektronisk faktura. Om de er registrert der sendes det en e-faktura, om ikke sendes den som pdf på e-post. Går ikke det sendes den per post.

Spar penger

Visma AutoInvoice sjekker om faktura kan sendes elektronisk. Du sparer mye penger ved  å slippe kostnaden for papir, konvolutt og porto. I tillegg sparer du penger på å automatisere oppgaven vekk fra en person.

Automatisering

Du trenger ikke bruke tid på å holde deg oppdatert på hvilket format dine kunder ønsker å motta faktura i. Visma AutoInvoice sjekker dette automatisk og sender i det formatet kunden ønsker.

Følger loven

Du som leverandør til den offentlige sektoren følger lovkravet om at alle fakturaer skal sendes elektronisk, som EHF.
Les mer om dette i bloggene lenger ned

Alt på et sted

Du håndterer alle dine fakturer i en og samme flyt, direkte i ditt ERP system.

AutoInvoice er integrert i alle ERP systemene fra VismaUtgående faktura

Kundefakturering og utgående faktura gjøres automatisk med AutoInvoice. AutoInvoice distribuerer fakturaene direkte ut i fra informasjonen du har lagt inn i ERP systemet. Om ikke kunden kan motta elektroniske fakturaer, sendes disse på e-post i stedet.

Om kundene dine allerede har, eller senere får, systemstøtte til å motta elektroniske fakturaer, vil AutoInvoice automatisk sende dine fakturaer elektronisk. Denne automatiseringen gjør at du ikke trenger å tenke på hvordan kundene mottar fakturaer eller bekymre deg for administrasjonen.

Med en automatisert prosess for utgående fakturaer blir det færre feil og kortere betalingstider. AutoInvoice er lønnsomt for både deg og dine kunder!

Inkommende faktura

Fakturaene går automatisk inn i Autoinvoice via en fakturabryter. AutoInvoice sender så de elektroniske fakturaene til din innboks i Visma.net eller til Dokumentsenteret.

Autoinvoice kan også godta papirfakturaer og PDF-fakturaer. Med AutoInvoice er det mulighet for å skanne dine fakturaer og oversette dem direkte inn i forretningssystemet på samme måte som "ekte" elektroniske fakturaer.

På denne måten jobber du direkte i forretningssystemet for regnskap og sertifisering og slipper all annen administrasjon.

Er EHF faktura og efaktura det samme?

Fakturahåndtering 2 min

Er EHF faktura og efaktura det samme?

EHF faktura og eFaktura i nettbanken er ikke det samme. Men både EHF faktura og eFaktura i nettbanken er en efaktura –...

Hva er EHF faktura?

Fakturahåndtering 2 min

Hva er EHF faktura?

EHF er forkortelsen for Elektronisk Handelsformat, og er det offentlige standardformatet for elektronisk faktura -...

Fordeler med elektronisk faktura

Fakturahåndtering 3 min

Fordeler med elektronisk faktura

Å sende en faktura per post/e-post er både tid- og kostnadskrevende. Å sende elektronisk faktura sikrer deg at...

 


Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet bedrifter med å digitalisere sin virksomhet for å nå sine ambisjoner. Med kombinasjonen nordens største traineeprogram og markedets mest erfarne eksperter har vi sammen med våre kunder gjennomført et tusentalls vellykkede leveranseprosjekter.

web-ball-prize

 

Langsiktige
kunderelasjoner

Vi jobber med langsiktige kunderelasjoner ved å ta ansvar før, under og etter leveransen. Med en engasjert support, proaktiv forvaltning og kontinuerlig inspirasjon skaper vi verdi på både kort og lang sikt. Sammen leverer vi løsninger som utgjør en forskjell i kundens virksomhet.

web-ball-intagration - cog wheel

 

En fungerende helhet

Med å kombinere utvalgte system og tjenester til en fungerende helhet skaper vi forutsetninger for hver kunde til å nå sine ambisjoner. Med bærekraftige integrasjonsløsninger og skreddersydde systemtilpasninger med brukeren i fokus sørger vi for at systemene fungerer sammen

Årets Partner Visma 2023

Web ball Mats Abrahamsen-1

 

 

Lurer du på noe angående Visma AutoInvoice? Mats hjelper deg gjerne!