Bli en del av et kompetent og fremtidsrettet team

Exsitec er for deg som vil jobbe i en fremtidsrettet bransje, i et selskap der glede og fremtidsutsikter er selve kjernen i bedriften, og der du får muligheten til å utvikle deg sammen med kollegaene dine.

Søker du også etter nye utfordringer?

Vi er spesialister i forretningssystemer og beslutningsstøtte, i tillegg til at vi utvikler skreddersydde bedriftsystemer med apper og nettløsninger. Hos oss blir du en viktig del av teamet og en drivkraft i vår fortsatte utvikling og ekspansjon.

Vi er overbeviste om at den beste utvekslingen mellom medarbeidere gjøres ved et samarbeid mellom nyutdannede og erfarne konsulenter. Derfor søker vi etter nye kollegaer med ulik grad av erfaring, og som arbeider aktivt for at alle skal finne en måte å utvikles på.

Har du spørsmål om å jobbe i Exsitec?

Profilbild (kopia)
Jeg ville arbeide for et selskap som alltid setter kunden i fokus og har et sterkt internt felleskap. Derfor følte jeg at Exsitec passet meg perfekt.
Johanne Anthonisen    |    Exsitec trainee 2020

Hva tilbyr Exsitec meg?

På Exsitec er vi nøye på at våre medarbeidere skal ha det moro og utvikles på jobb. Som ansatt får du en rekke fordeler.

Utvikling

Vi tilbyr deg utviklingsmuligheter via våre interne praksis-, mentor-, ledelses- og salgsprogammer. Du vil også kontinuerlig delta på eksterne og interne konferanser for å lære om nye områder, dele kompetanse og hente inspirasjon.

Fleksibilitet

Hos oss får du avspaseringstid, som gjør at du selv styrer din arbeidstid på en fleksibel måte. Da vi holder til på flere steder i Sverige, kan du hver dag bestemme hvilket sted du vil arbeide fra. Eller kanskje du vil bytte fra ett sted til et annet på permanent basis!

Variasjon

Vi har i dag mer enn 1200 kunder. Dette gir en variert hverdag, der du støter på mange forskjellige selskaper med ulike behov og utfordringer. Vi utfører prosjektene på kontoret, og som regel i et multiprosjekt-miljø.

Helse

Vi mener at helse og sunnhet er nøkkelen til velvære for våre medarbeidere. Derfor trener vi ofte sammen, noe som er både morsomt og skaper fellesskap.

DSC_0225 (4)
Kulturen var det aller viktigste for meg, og følelsen av at det ikke finnes noe jeg, men bare et stort VI.
Pontus Iversen    |    Exsitec trainee 2019

Connecta med oss!

Ønsker du informasjon om nye stillinger? connecta med oss. Skill deg ut fra mengden, bli den første til å høre om ledige stillinger og legg til personer som kan anbefale deg som kollega.