Bli en del av et kompetent og fremtidsrettet team

Exsitec er for deg som vil jobbe i en fremtidsrettet bransje, i et selskap der glede og fremtidsutsikter er selve kjernen i bedriften, og der du får muligheten til å utvikle deg sammen med kollegaene dine.

Søker du også etter nye utfordringer?

Vi er spesialister i forretningssystemer og beslutningsstøtte, i tillegg til at vi utvikler skreddersydde bedriftsystemer med apper og nettløsninger. Hos oss blir du en viktig del av teamet og en drivkraft i vår fortsatte utvikling og ekspansjon.

Vi er overbeviste om at den beste utvekslingen mellom medarbeidere gjøres ved et samarbeid mellom nyutdannede og erfarne konsulenter. Derfor søker vi etter nye kollegaer med ulik grad av erfaring, og som arbeider aktivt for at alle skal finne en måte å utvikles på.

Hva tilbyr Exsitec meg?

På Exsitec er vi nøye på at våre medarbeidere skal ha det moro og utvikles på jobb. Som ansatt får du en rekke fordeler.

Utvikling

Vi tilbyr deg utviklingsmuligheter via våre interne praksis-, mentor-, ledelses- og salgsprogammer. Du vil også kontinuerlig delta på eksterne og interne konferanser for å lære om nye områder, dele kompetanse og hente inspirasjon.

Fleksibilitet

Hos oss får du avspaseringstid, som gjør at du selv styrer din arbeidstid på en fleksibel måte. Da vi holder til på flere steder i Sverige, kan du hver dag bestemme hvilket sted du vil arbeide fra. Eller kanskje du vil bytte fra ett sted til et annet på permanent basis!

Variasjon

Vi har i dag mer enn 1200 kunder. Dette gir en variert hverdag, der du støter på mange forskjellige selskaper med ulike behov og utfordringer. Vi utfører prosjektene på kontoret, og som regel i et multiprosjekt-miljø.

Helse

Vi mener at helse og sunnhet er nøkkelen til velvære for våre medarbeidere. Derfor trener vi ofte sammen, noe som er både morsomt og skaper fellesskap.

Profilbild (kopia)
Jeg ville arbeide for et selskap som alltid setter kunden i fokus og har et sterkt internt felleskap. Derfor følte jeg at Exsitec passet meg perfekt.
Johanne Anthonisen    |    Exsitec trainee 2020

Har du spørsmål om å jobbe i Exsitec?

DSC_0419 (2)

Exsitecs traineeprogram 2021

Trainee: Konsulent

Exsitec traineeprogram gir deg ferdighetene som skal til for å bli en fremgangsrik konsulent. I seks måneder kombineres teori med praksis på tre områder: forretningssystem, beslutningsstøtte og digitalisering. Du får god innføring på alle områdene, men må velge ett for fordypning og spesialisering. 

Programmet gir deg opplæring i og forståelse for alle fasene i innføringen av en moderne IT-støtte – kravhåndtering, design, konfigurering, tilpasning og integrering. Du får raskt teste ferdighetene dine ved å følge din veileder i hverdagen og ta del i spennende kundeprosjekter. 

Foruten spennende kundeprosjekter, mentorskap og opplæring får du også et fantastisk fellesskap med resten av trainee-gruppen. Underveis i traineeprogrammet vil du besøke våre ulike kontorer i Norge og Sverige, og delta i prosjekter med forskjellige kollegaer, der du raskt bygger deg et kontaktnett over hele Exsitec.

Vi tror at du har rett perspektiv og kunnskaper for å videreføre utviklingen fremover. Hos oss blir du en viktig del av teamet, og vi tror på vekst i fellesskap. Vi arbeider for å effektivisere arbeidsdagen, og gjøre den enklere og morsommere for både kundene våre og medarbeiderne våre. Sammen digitaliserer vi Norden! Stillingen krever gode norskkunnskaper.


Programmet starter i august 2021! 

 

Trainee: Salg og forretningsutvikling 2021

Brenner du for problemløsning og for å skape kundeverdi? Få en kickstart på karrieren innen salg- og forretningsutvikling på Exsitec!

Exsitecs trainee-program innen salg og forretningsutvikling gir deg verktøyet du trenger for å hjelpe våre kunder å effektivisere sin hverdag på en vellykket måte. I løpet av programmets seks måneder får du grunnopplæring i vårt tilbud og virksomhet for fremtidig fordypende kunnskap om vår salgs- og markedsorganisasjon. 

Med en løsningsorientert tilnærming lærer du komplekst verdibasert salg. Du lærer å identifisere langsiktig og lønnsomt samarbeid og forretningsmuligheter for å senere drive dine egne salgsprosesser fra A til Å. 

Underveis i programmet coaches du også av en profesjonell salgs-coach. Du får tidlig teste dine ferdigheter ved å følge veilederens hverdag og ta del i spennende kundeprosjekter. 

Foruten spennende kundeprosjekter, mentorskap og opplæring får du også et fantastisk fellesskap med resten av trainee-gruppen. Underveis i trainee-programmet vil du besøke våre ulike kontorer i Norge og Sverige og delta på prosjekter med kollegaer, der du raskt bygger deg et kontaktnett over hele Exsitec. 

Vi tror at du har rett perspektiv og kunnskaper for å videreføre utviklingen fremover. Hos oss blir du en viktig del av teamet, og vi tror på vekst i fellesskap. Vi arbeider for å effektivisere arbeidsdagen, og gjøre den enklere og morsommere for både kundene våre og medarbeiderne våre. Sammen digitaliserer vi Norden! Stillingen krever gode norskkunnskaper.

Programmet starter i august 2021!

DSC_0225 (4)
Kulturen var det aller viktigste for meg, og følelsen av at det ikke finnes noe jeg, men bare et stort VI.
Pontus Iversen    |    Exsitec trainee 2019

emma b rund (1)

Akkurat nå søker vi flere forskjellige tjenester til Exsitec Norge, blant annet konsulent i Visma.net Payroll, og nyutdannede til Exsitecs trainee-program. Send oss en e-post for å finne ut mer. 

Emma Billenius
HR-direktør
+46 73 310 36 01
jobb@exsitec.no