Vi våger å prøve. Vi blir bedre
sammen. Vi gjør en forskjell.
Vi er ukompliserte. Vi elsker
digitale løsninger.
Vi er Exsitec.

 

 

 

 


Velkommen til Exsitec!

Vi elsker IT og forstår kraften i digitale løsninger for å skape forandring og oppnå mål. 
Ved å kombinere utvalgte system og tjenster til en fungerende helhet, forbedrer vi våre kunders virksomheter og utgjør en reell forskjell.Ledige stillinger


Trainee


Møt folka

 

Vi våger å prøve

Våge å prøve er vår ledstjerne i vårt daglige arbeid. For oss er det viktig med en kultur der du som ansatt kjenner at vi tror på deg. Vi vil at du er oppmerksom når du ser nye muligheter for deg og Exsitec. Derfor tar vi på oss et ansvar for å skape rette forutsetninger for deg slik at du kan våge å prøve. 

Våge prøve er også grunnen til vår framgang. Ved å være nysgjerrige og modige, samt prøve nye idéer og metoder kan vi skape innovative løsninger som gjør en reell forskjell for våre kunder. Vårt verdiord <fremtidsrettet> er nært knyttet med å våge, og innebærer at vi er åpne for forandring og alltid beredt til å ta på oss nye utfordringer. 

Vi blir bedre sammen

Uansett om det er med kollegaer, kunder eller samarbeidspartnere, er vi på vårt beste når vi jobber sammen og hjelper hverandre med å nå våre mål. Hos oss er det viktig å føle <glede> på jobb og vi tror at dette skapes ved å støtte og oppmuntre hverandre. Vi er et fellesskap som alltid streber etter å forbedre oss sammen og som skaper en kultur vi kan være stolte av. Hvis du ønsker å jobbe i et miljø der ditt bidrag teller, og hvor du kan være en del av et fellesskap som streber etter å gjøre en forskjell, har du kommet til rett sted.

Vi gjør en forskjell

Hos Exsitec utgjør vi en forskjell ved å påvirke hvor vi opererer og vi ønsker å gjøre en forskjell som IT-selskap i IT-bransjen, vår <forretningsmessighet> og vårt ansvar strekker seg derfor utover vår egen virksomhet. Vi støtter og samarbeider med bedrifter og organisasjoner som jobber for å skape en bedre bransje for alle, ikke minst for å skape en likeverdig bransje. Vi er stolte av å ha 42 % kvinnelige ansatte, men vi har fortsatt en vei å gå.

Det første skrittet mot å løse et problem er å utdanne. Derfor tar vi på oss ansvaret for å utdanne oss selv og de rundt oss om utfordringene IT-bransjen står overfor. Vi bestreber oss på å tilby våre ansatte muligheter for videreutdanning og kompetanseheving, både i og utenfor bedriften, for å sikre at de har nødvendig kompetanse.

Vi er ukompliserte

Vårt verdiord <enkelhet> gjennomsyrer alt vi gjør, det er en viktig nøkkel til vellykkede IT-prosjekter. Vi lager IT-løsninger som er tilgjengelige for mange og som bidrar til å gjøre hverdagen enklere for våre kunder.

Enkelhet handler også om hvordan vi er som mennesker, overfor hverandre og overfor kundene våre. Vi er prestisjeløse og ukompliserte, både i vår kommunikasjon og våre handlinger.

Vi elsker digitale løsninger

I Exsitec forstår vi kraften av IT for å skape endring og nå mål, både for oss selv og våre kunder. Vi elsker virkelig IT og det er interessen og nysgjerrigheten som driver oss til å utvikle innovative digitale løsninger og metoder som utgjør en forskjell.

Noen av kundene vi hjelperBra å vite!

 

Intern utvikling og karriere

I Exsitec ser vi på karriereutvikling som en felles reise mellom bedriften og individet. Vi ønsker ikke å sette våre ansatte i bokser som er forhåndsbestemt for akkurat hva rollen vil bety i dag og i fremtiden. I stedet ønsker vi at våre ansatte skal føle at de kan utvikle seg i sitt eget tempo, og kan påvirke når og om de ønsker å ta neste steg i karrieren.

Vi tror at en stor del av å nå våre vekstmål handler om å oppmuntre våre ansatte til å ta initiativ og prøve ut nye roller i selskapet, samtidig som vi sikrer at vi tilbyr opplærings- og utviklingsmuligheter. Vi er stolte av å tilby våre ansatte en rekke karriereveier og støtte dem i å finne den rette veien for å nå sine personlige og profesjonelle mål. Noen eksempler på opplæring er traineeprogrammet, mentorprogrammet, prosjektlederakademiet og vårt lederprogram.

For oss er det viktig at du som medarbeider tar ansvar for din utvikling samtidig som du får støtte fra bedriftens ledere. Ved å tilby våre ansatte muligheten til å vokse innad i selskapet, tror vi at vi ikke bare bidrar til vår egen vekst, men også til å skape en arbeidsplass hvor våre ansatte trives og føler seg motiverte til å utvikle seg sammen med oss.

Lønn

Hos Exsitec verdsetter vi individet og tror på individuelt tilpassede lønninger for å belønne våre ansattes prestasjoner. I stedet for å ha en standardisert lønnsskala som bestemmer lønnsnivå basert på titler, verdsetter vi i stedet hvordan en person presterer i forhold til erfaring og demonstrert kompetanse.

Vi mener det er rettferdig å belønne ansatte basert på individuelle prestasjoner og meritter, fremfor en fast lønnsstruktur som ikke tar hensyn til individuell innsats. Dette gir oss mulighet til å belønne arbeid på høyt nivå, noe som kan gi høyere lønn for dyktige og erfarne medarbeidere.

Å ha individuell lønn er en del av vår arbeidskultur som er forankret i våre verdier. Vi tror på samarbeid og å la mennesker utvikle seg i sitt eget tempo, noe som betyr at vi også ønsker å tilby ulike og unike muligheter for våre ansatte til å vokse og utvikle seg i selskapet etter hvert som selskapet vokser.

 

Bonus

Exsitec er et selskap som bygger på følelsen av samhold og vi setter stor pris på å være et team. For å unngå konkurranse og å fremme samarbeid har vi valgt å ikke ha individuell bonus. Rett og slett fordi vi ønsker å vinne sammen.

Jobb der du vil

Hos Exsitec ønsker vi at våre ansatte skal føle seg hjemme på arbeidsplassen. Vi er stolte av å ha kontorer i Tønsberg, Stjørdal, Sandnes og Asker, og vi sikrer at hvert kontor har sin egen unike kultur samtidig som vi opprettholder en sterk bedriftsidentitet i hele selskapet.

Vi mener det er viktig at våre ansatte har mulighet til å jobbe på et sted som føles riktig for dem og at de har tilgang til støtte og ressurser som gjør at de kan blomstre i bedriften uavhengig av hvor de befinner seg geografisk.

Vi streber etter å skape en arbeidsplass der våre ansatte kan trives og utvikle seg, og hvor de kan føle seg som en del av et fellesskap som strekker seg over hele landet.

 

Pensjon og forsikring

De ansatte i Exsitec får du følgende pensjons- og forsikringsytelser:

  • Obligatorisk Tjenestepensjons (OTP) -Innskuddspensjon hvor 5 % av lønn mellom 1 og 12 G settes inn på ansattes konti årlig. Det settes inn et tilleggsinnskudd på 3 % av lønn mellom 7,1 og 12 G.
  • Yrkesskadeforsikring
  • Gruppelivforsikring
  • Helseforsikring, behandlingsgaranti

Fellesgoder

De ansatte i Exsitec har tilgang til flere ulike fellesgoder som:

  • Støtte til trening og forebyggende behandlinger som ikke støttes av vår helseforsikring i Gjensidige, for eksempel fysikalsk behandling/kiropraktor/naprapat/massasje
  • Online lege og online mental helsehjelp
  • Bedriftshelsetjeneste
  • Synsundersøkelse og briller
  • 2 feriehus, et i Spania og et i Hemsedal
  • Ulike sosiale aktiviteter

Utdanning

Hos Exsitec er vi stolte over å ta ansvar for kompetansemangelen i IT-bransjen og vi er forpliktet til å skape en arbeidsplass som fremmer utdanning og utvikling av våre ansatte. Ved å investere i våre ansatte kan vi fortsette å levere de beste løsningene til våre kunder og bidra til å styrke IT-bransjen som helhet.En unik karriere

Exsitec er for deg som vil jobbe i en fremtidsrettet bransje der du får muligheten til å utvikle deg sammen med kollegaene dine.

Vi er spesialister på forretningssystemer og beslutningsstøtte, i tillegg utvikler vi skreddersydde bedriftssystemer med apper og nettløsninger. Hos oss blir du en viktig del av teamet og en drivkraft i vår videre utvikling og ekspansjon.

Vi er overbevist om at den beste utvekslingen mellom medarbeidere gjøres gjennom et samarbeid mellom nyutdannede og erfarne konsulenter. Derfor søker vi etter nye kollegaer med ulik grad av erfaring, og jobber aktivt for at alle skal finne en måte å utvikles på.Hanne Nissen-Sollie-1

En bild i form av ett citat-tecken

Jeg valgte Exsitec fordi jeg fra starten så et stort engasjement og en tydelig bedriftskultur. I tillegg er det utrolig spennende å jobbe i et selskap som er i vekst, hvor muligheten for utvikling er stor.

Hanne Nissen-Sollie    |    Exsitec trainee 2021

Møt folka

Bli kjent med menneskene bak teknologien
Fra bakgrunn og utdanning til personlige interesser og arbeidshverdag.
"Møt folka"-serien tar deg med bak kulissene for å vise mangfoldet og talentet som beriker vår bedrift.
Oppdag historiene som former vår kultur, innovasjon og suksess.

Møt folka | Berit Bekken | konsulent og mentor i Exsitec

Under 1 min

Møt folka | Berit Bekken | konsulent og mentor i Exsitec

Vi utforsker hvordan bærebjelken Berit har formet sin karriere, hva som driver henne, og hvordan hun ser på sin fremtid...

Møt folka | Martin Maurud | konsulent og problemløser i Exsitec

Under 1 min

Møt folka | Martin Maurud | konsulent og problemløser i Exsitec

Bli kjent med problemløseren Martin! Les om hans typiske arbeidsdag, hva han liker å gjøre på fritiden og det spennende...

Møt folka | Ketil Rød | konsulent og mentor i Exsitec

Under 1 min

Møt folka | Ketil Rød | konsulent og mentor i Exsitec

Møt Ketil Rød, en av våre eksperter på Visma Business! Han forteller blant annet om sin arbeidshverdag, og hva som er...


Er du student?

Kickstart din karriere - bli trainee hos oss!


Stuti Malhotra-Gunro

 

 

Lurer du på noe? Stuti svarer deg gjerne!