Start august 2024

Sales Talent Programme

I løpet av 6 måneder får du forutsetningene til å bli en suksessfull selger av IT-løsninger som utgjør en reell forskjell.
En unik sjanse til å kickstarte din karriere i IT-bransjen.

 

 

 

 

 

 

 

Vi våger å prøve

Våge å prøve er vår ledestjerne i vårt daglige arbeid. For oss er det viktig å ha en kultur der du som medarbeider føler at vi tror på deg. Vi vil at du skal være oppmerksom når du ser nye muligheter for deg og Exsitec. Vi tar derfor på oss ansvaret for å legge tilrette forutsetningene for at du våger å prøve.

Å våge å prøve er også grunnlaget for vår suksess. Ved å være nysgjerrige og modige, prøve nye ideer og metoder, kan vi skape innovative løsninger som gjør en reell forskjell for våre kunder. Vårt verdiord fremtidsrettet er nært knyttet til det å våge, og betyr at vi er åpne for endring og alltid klare til å ta fatt på nye utfordringer.

Vi blir bedre sammen

Uansett om det er med kollegaer, kunder eller samarbeidspartnere, er vi på vårt beste når vi jobber sammen og hjelper hverandre med å nå våre mål. Hos oss er det viktig å føle glede på jobben og vi tror at det skapes ved å støtte og oppmuntre hverandre. Vi er et fellesskap som alltid streber etter å forbedre oss sammen og som skaper en kultur vi kan være stolte av. Hvis du ønsker å jobbe i et miljø der ditt bidrag teller og hvor du kan være en del av et fellesskap som streber etter å gjøre en forskjell, har du kommet til rett sted.

Vi gjør en forskjell

Hos Exsitec utgjør vi en forskjell ved å påvirke hvor vi opererer, og vi ønsker å gjøre en forskjell som IT-selskap i IT-bransjen. Vår forretningsmessighet og vårt ansvar strekker seg derfor utover vår egen drift. Vi støtter og samarbeider med bedrifter og organisasjoner som jobber for å skape en bedre bransje for alle, ikke minst for å skape en likeverdig bransje. Vi er stolte av å ha 42 % kvinnelige ansatte, men vi har fortsatt en lang vei å gå.

Det første skrittet mot å løse et problem er å utdanne. Derfor tar vi på oss ansvaret for å utdanne oss selv og de rundt oss om utfordringene IT-bransjen står overfor. Vi bestreber oss på å tilby våre ansatte muligheter for videreutdanning og kompetanseheving, både i og utenfor bedriften, for å sikre at de har nødvendig kompetanse.

Vi er ukompliserte

Vårt verdiord enkelhet gjennomsyrer alt vi gjør, det er en viktig nøkkel til vellykkede IT-prosjekter. Vi lager IT-løsninger som er tilgjengelige for mange og som bidrar til å gjøre hverdagen enklere for våre kunder.

Enkelhet handler også om hvordan vi er som mennesker, overfor hverandre og overfor kundene våre. Vi er prestisjeløse og ukompliserte, både i vår kommunikasjon og våre handlinger.

Vi elsker digitale løsninger

Hos Exsitec forstår vi kraften i IT for å skape forandring og oppnå mål, både for oss selv og våre kunder. Vi vikelig elsker IT, og det er interessen og nysgjerrigheten som driver oss til å utvikle innovative digitale løsninger og metoder som gjør en forskjell.

 

Nytt program for fremtidens selgere

Høsten 2024 lanserer vi vårt helt nye salgsakademi. Exsitecs Sales Talent program er en unik mulighet for deg som er nyutdannet eller har et par års arbeidserfaring. Vårt program er utviklet for å gi deg ferdighetene og kunnskapen du trenger for å lykkes i et dynamisk og utfordrende salgsmiljø. Programmet er preget av en rekke ulike aktiviteter som opplæring, veiledning og kundeprosjekter.

 • Opplæring i alt vi tilbyr og i vår virksomhet, for deretter å utdype din kunnskap i vår salgsorganisasjon.
 • Mentorskap hvor du får utvikle deg tidlig, og teste ferdighetene dine ved å følge din salgscoach i hverdagen.
 • Kundeprosjekter hvor du, sammen med din mentor, vil delta i flere spennende prosjekter i salgsprosessen. Dette vil gi deg de rette forutsetningene for å styre dine egne salgsprosesser.
Mer om programmet

I løpet av 6 måneder får du forutsetningene til å bli en suksessfull selger av IT-løsninger som utgjør en reell forskjell.
Dette er en unik sjanse til å kickstarte din karriere i IT-bransjen.

I tillegg til veiledning og opplæring får du også et fantastisk fellesskap med resten av selgerne i konsernet. Du bygger raskt et kontaktnett innad i hele Exsitec med mulighet til å møte kolleger fra hele Norden.

Du lærer hvordan du demonstrerer forretningsfordeler, hvordan du driver og utvikler kunderelasjoner og hvordan du effektivt håndterer kundenes forventninger.
Du lærer å identifisere langsiktige og lønnsomme samarbeid og forretningsmuligheter, for deretter å gjennomføre dine egne salgsprosesser fra start til mål.

Etter programmet vil du kvalifisere deg som salgsspesialist innen et av våre forretningsområder. Du vil gradvis ta et større ansvar for salgsprosessen, fra bearbeiding av nye og eksisterende kunder, til tilbudshåndtering og closing.


Hvem søker vi?

 • Vi søker deg som er nyutdannet eller personer med opp til et par års arbeidserfaring.
 • Vi tror at du er en person med en passion for salg og å bygge langsiktige kunderelasjoner.
 • Du er bekvem med hyppige forandringer og nye løsninger.
  Dette er viktig i et selskap i vekst.
 • Du er motivert og klar for å både utvikle deg og å vokse i en bransje som er i rask endring.

Sales Talent programmet

Vårt Sales Talent Programme er nøye utformet for å gi deltakerne en fantastisk start og utvikling innen organisasjonen.
Programmet er inndelt i tre hovedblokker, hvor hver blokk har sitt fokusområde.

Blokk 1

Introduksjon til Exsitec 
I den første blokken setter vi rammene for hele programmet. Denne blokken er dedikert til å bli kjent med både bedriften og hverandre.

 • Vi introduserer deltakerne for alt vi kan levere og inviterer foredragsholdere som fremhever bedriftens kultur, verdigrunnlag og markedsposisjon.
 • Vi går gjennom det grunnleggende i salgsrollen og belyser praktiske eksempler på arbeidet ved å gå igjennom et reelt kundecase.

Blokk 2

Salgstrening 
Du får en grundig forståelse i ulike salgsteknikker med praktiske øvelser og reelle kundecase.

 • Vi utforsker våre interne verktøy som hjelper selgerne med å jobbe effektivt. I denne fasen får du kjenne på hvordan det er å drive din egen salgsprosess og salgspipeline.
 • I denne blokken blir du i tillegg  sertifisert i salgsmetodikken Customer Centric Selling (CCS).


Blokk 3

Nordisk utbytte
Utvid dine horisonter gjennom interaksjoner med kolleger fra Norden, og fokuser på spesialisering.

 • Selgere fra hele konsernet treffes for å prate salg. Kunnskapsutbytte mellom våre land er en viktig nøkkel for vår fremtidige vekst.

  

Oppsummert innebærer programmet at deltakerne får en grundig innføring i Exsitec, en dyp forståelse av rollen som selger, og en rikere innsikt i vår virksomhet ved å samhandle med kolleger fra hele Norden.

Hvorfor Exsitec?

 

Utvikling

Vi tilbyr deg utviklingsmuligheter gjennom våre interne veilednings-, leder- og salgsprogrammer. I tillegg deltar du kontinuerlig på eksterne og interne konferanser for å lære om nye områder, dele ferdigheter og bli inspirert.

Fleksibilitet

Hos oss har vi en ganske fleksibel arbeidstid, som gjør at du lett kan administrere tiden din. Ettersom vi er spredt på flere lokasjoner i Norden kan du velge hvilken lokasjon du jobber på til daglig. Eller kanskje du ønsker å bytte permanent fra en by til en annen?

Variasjon

I dag har vi mer enn 4000 kunder. Dette gir oss en variert hverdag hvor du møter på mange typer virksomheter med ulike behov og utfordringer. Vi tar med oss ​​prosjektene våre hjem til kontorene og jobber oftest i et flerprosjektmiljø.

Helse

Exsitec jobber dedikert med ulike tiltak for at de ansatte skal være friske og arbeidsføre. Du får bl.a støtte til både trening og behandling, og alle ansatte inngår i helseforsikringen for behandlingsgaranti.

Sosiale aktiviteter

Vi har flere aktiviteter som med jevne mellomrom arrangeres på hovedkontoret eller i nærheten av Oslo,  som AfterWork, julebord, sommerfest, Fotballtrøyefredag, Holmenkoll-stafetten, løpetrening eller andre ting.

Medmenneskelighet

I Exsitec bryr vi oss om andre, både våre kolleger og de i samfunnet rundt oss. Vi har derfor en intern mangfoldsgruppe som jobber for et inkludernde og mangfoldig miljø. I tillegg har vi valgt ut flere organisasjoner vi støtter.
 

 

 

 


Visby (4)

 

Årets salgsprestasjon!

Olivia er en av våre alumner fra vårt tidligere program innen salg. I januar 2024 mottok hun utmerkelsen "Årets salgsprestasjon 2023".

Les mer om Olivia i en svensk artikkel.

 

 

Søk på Sales Talent Programmet