Exsitec Norge
Exsitec Norge
Kontakt meg

Eksperter på forretningssystem og digitalisering

Reiseregning i Visma Expense

Reiseregning i Visma Expense

Er du lei av å skulle ta vare på, og ikke minst ha oversikt over, alle dine kvitteringer fra diverse utlegg og reiser hver eneste måned? Da burde du definitivt begynne å føre dine utlegg og reiseregninger elektronisk!

Trenger ikke original kvitteringen

Det er ikke lenger noe krav om å ta vare på originale kvitteringer som følge av en regelendring om originalitetskrav i 2014. Dette har ført til at mange har gått over til å føre utlegg og reiseregninger elektronisk. Men samtidig er det allikevel mange der ute som tviholder på “den gode gamle måten”. Dette medfører at de hver eneste måned sitter der med bunken av kvitteringer, og husker kanskje ikke detaljer om reisen eller annet som det er lovpålagt å føre. Dette kan du altså svært enkelt unngå, dersom du tar i bruk Visma.net Expense.

 

100% elektronisk

Visma.net Expense er en nettbasert løsning som gir deg mulighet til å ta hånd om dine utlegg og reiseregninger når som helst og hvor som helst – 100% elektronisk. Du kan umiddelbart ta bilde av kvitteringen med appen Visma Attach, og dermed trenger du ikke den fysiske kvitteringen lenger. Videre kan du gjøre ferdig utlegget ditt på nett, som deretter automatisk blir sendt din leder for godkjenning. Godkjenning foregår selvsagt også elektronisk, og kan gjennomføres på alle digitale enheter.

Skulle du ønske å forenkle din hverdag ytterligere kan også kredittkort og kjøreutgifter knyttes direkte til løsningen. Ved kredittkortintegrasjon vil alle transaksjoner importeres automatisk, mens ved kjøreutgifter er det bare å laste ned en ekstra app, starte denne når du setter deg i bilen og deretter kan informasjon lastes opp direkte i Visma.net Expense – bompenger beregnes i tillegg automatisk.

Dagens beregninger viser at du ved bruk av Visma.net Expense vil kunne spare omtrent 27 minutter for hvert utlegg du fører. Har din bedrift f.eks. 40 utlegg per måned, vil dere få nesten 18,5 time dere kan bruke på andre og viktigere oppgaver. Elektronisk utleggsføring er med andre ord en mulighet du ikke vil gå glipp av!

Kontakt forfatteren
Exsitec Norge
Exsitec Norge

Eksperter på forretningssystem og digitalisering