E-payment-concept-white

 

Certified Partner Medius

Medius AP Automation

Få økt kontroll og spar tid med elektronisk fakturahåndtering. Medius AP Automation (tilgiere MediusFlow) automatiserer håndteringen av leverandørfakturaer og reduserer eller eliminerer manuelt arbeid.

Automatiser manuelle prosesser

Elektronisk fakturahåndtering automatiserer håndteringen av leverandørfakturaer og reduserer eller eliminerer manuelt arbeid.

Medius AP Automation optimaliserer og automatiserer hele prosessen fra innkjøp til fakturahåndtering, attestering og betaling. Fakturaprosessen blir raskere, og du får bedre økonomisk kontroll og innsyn i bedriften.

Fokuser kun på avvikene

Automatisk fakturamatching finner automatisk hvilke fakturaer som tilhører hvilke innkjøpsordrer. Medius effektiviserer prosessen og lar brukerne fokusere på avvik. Spar energi og bruk tiden din på virkelig verdiskapende aktiviteter.

Skyløsning

Skyløsningen innebærer ingen installasjon eller vedlikehold. Automatisk produktoppdatering gir øyeblikkelig tilgang til forbedringer og nye funksjoner og sikrer en moderne tjeneste.

 Brukes av

Spar tid og penger med Medius AP Automation

Med Medius AP Automation sparer du tid ved å automatisk kontere fakturaene basert på historikk. Med markedets beste matchingsmotor for ordrebaserte fakturaer, matches automatisk fakturainformasjon mot innkjøpsordre, varemottak og avtaler basert på ulike opplysninger som linjeelementer, linjebeløp og fakturaens hodetotal.

Medius har også resultatdashbord og unike muligheter til benchmarking, som bidrar til kontinuerlig forbedring av fakturabehandlingsprosessen. 

 6 ting du vil like med Medius AP Automation

 

Frigjort tid

Elektronisk fakturahåndtering frigjør tid som du kan benytte til mer verdifulle oppgaver. I tillegg gir det deg økt kontroll over bedriftens økonomiske komponenter.

Økt kontroll

Økt automatisering med opprettholdt kontroll og sporbarhet med digitalt arkiv. Søk enkelt i fakturaer og ta ut rapporter i det formatet du vil.

Raskere flyt

Frigjør tid ved å automatisere tidkrevende manuelle arbeidsoppgaver. Du håndterer kun avvik og lar systemet ordne resten.

Reduserte kostnader

Eliminer unødige forretningsrisikoer, unngå feilbetalinger og forsinkelsesrenter ved hjelp av en fakturaflyt som i stor grad er automatisert.

Enklere håndtering

Attestér fakturaer via mobil grensesnitt og la de ansatte få tilgang til fakturaene digitalt for raskere oppfølging og søking.

Matching på radnivå

Finn hvilke fakturaer som tilhører hvilke innkjøpsordrer og lignende, helt ned på radnivå, og oppnå en høyere grad av automatisering.

Medius AP Automation med deres øvrige system

Vi integrerer Medius AP Automation med en rekke ulike system. Gjennom våre bærekraftige integrasjonsløsniger sørger vi for at deres system snakker med hverandre og oppdateres, slik at dere alltid jobber med den seneste informasjonen.

   

Test hvor mye du kan spare med elektronisk fakturahåndtering

 

 

 

 

Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet bedrifter med å digitalisere sin virksomhet for å nå sine ambisjoner. Med kombinasjonen nordens største traineeprogram og markedets mest erfarne eksperter har vi sammen med våre kunder gjennomført et tusentalls vellykkede leveranseprosjekter.

web-ball-prize

 

Langsiktige
kunderelasjoner

Vi jobber med langsiktige kunderelasjoner ved å ta ansvar før, under og etter leveransen. Med en engasjert support, proaktiv forvaltning og kontinuerlig inspirasjon skaper vi verdi på både kort og lang sikt. Sammen leverer vi løsninger som utgjør en forskjell i kundens virksomhet.

web-ball-intagration - cog wheel

 

En fungerende helhet

Med å kombinere utvalgte system og tjenester til en fungerende helhet skaper vi forutsetninger for hver kunde til å nå sine ambisjoner. Med bærekraftige integrasjonsløsninger og skreddersydde systemtilpasninger med brukeren i fokus sørger vi for at systemene fungerer sammen

Årets partner hos Medius

6 8 7  

 

 

Noen av våre fornøyde kunder

 

 

 

 

 

Client logo - FAFO

 

Fafo ønsket seg blant annet full oversikt over prosjektene, og å kunne jobbe med en enkel timeliste og en godkjenningsrutine. Det skulle også være enkelt å lage filter og dra ut den dataen som de trenger. Implementering av prosjektmodulen gjorde at det ble enkelt å sette opp prosjektbudsjetter i henhold til deres behov. 

Client logo - Møller Eiendom

 

Møller Eiendom har mange avdelinger (investering, prosjekt, marked, drift og utvikling), og jobber selvfølgelig mye på tvers. Derfor så de etter et system og en leverandør som kunne hjelpe dem å sy alt sammen. Skal de klare å vokse så mye som de har planlagt, trenger de systemer som gir dem gode beslutningsunderlag. Der kommer Visma.net ERP inn.

Client logo -  Maskinstyring

 

Maskinstyring leverer komplette løsninger for maskinstyring, ingeniørtjenester og landmåling.
De hadde et egenutviklet ERP system for oppfølging av timer, lager og fakturering og brukte manuell import av fakturajournalen.
"Dette passet ikke veksten vår og den økte kompleksiteten", sier Fredrik Johannessen som er prosjektleder ERP i Maskinstyring.

Les mer om gevinstene du får med Medius AP Automation

På økonombloggen vår finner du blant annet innlegg om fakturahåndtering. 

Web ball Svein Jørgen Haugen

 

 

Hva lurer du på angående Medius AP Automation? Svein Jørgen svarer gjerne på dine spørsmål.