Er du klar for å løfte deres e-handel til et nytt nivå?

E-handelen fortsetter å vokse med høy fart og stiller allerede høyere krav til bedrifter innen både B2B og B2C. Det holder ikke lenger å kun ha et bra produkt for å bli framgangsrik, du må også lykkes med kundens digitale kjøpsopplevelse. I en stadig økende konkurranse blir fleksibilitet og kjappe endringer en nøkkel. 

Øk salget

Med en moderne e-handlesløsning vil din nettbutikk respondere rakt og vise bilder og informasjon om dine produkter. Dette bidrar til at dine kunder velger å gjennomføre kjøp hos deg og også kommer tilbake til din nettbutikk en annen gang.

Bedre kjøpsopplevelse

Med innebygde hjelpefunksjoner og enkel en kjøpsreise i din nettbutikk får kundene en fin kjøpsopplevelse. Dette bidrar også til at kundene kommer tilbake til deg.

Mindre administrasjon

En moderne e-handelsløsning er integrert med dine andre løsninger som ERP- og kanskje et PIM system. Dette bidrar til at informasjon om varer oppdateres i alle systemer atomatisk.

 

 

 

 

 

 

 

E-handelsløsninger

Litium

Litium er en skybasert plattform for e-handel. Den er utviklet for å være det naturlige navet i fremtidens e-handel, og gjør det enklere å bygge opp varemerker og tilby produkter i alle kanaler – for alle markeder.

Les mer om Litium ->

Gurusoft

Gurusoft er en av landets ledende leverandør av nettbutikkløsninger. Med deres platform får du en helintegrert løsning som sammenfatter PIM (product information management/ produktinformasjonssystem), netthandel, kundeservice, selgerverktøy og innholdsmarkedsføring - alt i en løsning.

Les mer om Gurusoft ->

Noen av våre fornøyde kunderHvor digitalt jobber dere?

I dette webinaret snakker Hans fra Litium Norge om modenhetsstigen.
Man kan dele opp B2B-selskaper ut fra hvor digitalt de jobber med blant annet salg. Hans avklarer også hva som menes med digital handel.

Kanskje du finner ut hvor på modenhetsstigen ditt firma er?

Kravspesifikasjon e-handel

 


Guide: Slik kommer du igang med e-handel

Å begynne å administrere digitale salgskanaler betyr en viss endring for alle organisasjoner. Exsitec AB har laget en guide hvor de forsøkt å sammenstille hvordan du gjør deg klar for en e-handelsplattform på en enkel og ryddig måte.
Guiden er på svensk.

 

Les mer om e-handel

Her er de 3 seneste innleggene om e-handel på den svenske Exsitec Bloggen!

Därför måste B2B våga investera i e-handel även i lågkonjunktur

E-handel Webb 6 min

Därför måste B2B våga investera i e-handel även i lågkonjunktur

Ska man som B2B företag satsa eller avvakta under lågkonjuktur? Hur kan man tänka smart kring sin ehandel? Det svarar...

Julia Runfeldt Julia Runfeldt
19 januari, 2023

Största e-handelstrenderna (och utmaningarna) för B2B-bolag 2023

E-handel Webb 6 min

Största e-handelstrenderna (och utmaningarna) för B2B-bolag 2023

Vilka e-handelstrender är relevanta för B2B-bolag 2023? I oroliga tider är det bra att gå tillbaka till basics och...

Julia Runfeldt Julia Runfeldt
12 januari, 2023

5 råd inför en satsning på e-handel

E-handel Webb 3 min

5 råd inför en satsning på e-handel

Vi ger 5 råd till bolag som i osäkra tider står inför valet att satsa på en e-handel.

Exsitec Exsitec
11 januari, 2023

 

Les flere innlegg om andre relevante temaer på Økonombloggen!

 


Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet bedrifter med å digitalisere sin virksomhet for å nå sine ambisjoner. Med kombinasjonen nordens største traineeprogram og markedets mest erfarne eksperter har vi sammen med våre kunder gjennomført et tusentalls vellykkede leveranseprosjekter.

web-ball-prize

 

Langsiktige
kunderelasjoner

Vi jobber med langsiktige kunderelasjoner ved å ta ansvar før, under og etter leveransen. Med en engasjert support, proaktiv forvaltning og kontinuerlig inspirasjon skaper vi verdi på både kort og lang sikt. Sammen leverer vi løsninger som utgjør en forskjell i kundens virksomhet.

web-ball-intagration - cog wheel

 

En fungerende helhet

Med å kombinere utvalgte system og tjenester til en fungerende helhet skaper vi forutsetninger for hver kunde til å nå sine ambisjoner. Med bærekraftige integrasjonsløsninger og skreddersydde systemtilpasninger med brukeren i fokus sørger vi for at systemene fungerer sammen

Web ball - Kurt Hansen

 

 

Lurer du på noe om e-handel? Kurt svarer deg gjerne