Eric Scott Pascual
Eric Scott Pascual
Kontakt meg

5 grunner til å velge et skybasert ERP-system

5 grunner til å velge et skybasert ERP-system

Fremtiden ligger i skyen! Og der bør du også være, hvis du vil holde deg oppdatert, ha bedre arbeidsflyt og slippe tidkrevende, manuelle arbeidsoppgaver.

Se for deg at du sitter på hytta. Med fyr på peisen, nytraktet kaffe og et varmt pledd i fanget. Med et skybasert system kan dette være arbeidsdagen din. Men en fleksibel arbeidsdag er bare en av mange grunner til å velge en standardisert og moderne ERP løsning i skyen. Her er våre 5 grunner til å velge et skybasert økonomisystem.

5 grunner til å velge et skybasert økonomisystem

  1. Alltid oppdatert. Med et skybasert system har du et system som alltid er oppdatert. Du trenger ikke å bekymre deg for oppdateringer- dette går av seg selv, og du vil alltid ha nyeste funksjonalitet.
  2. Smidigere arbeidsflyt. Du vil få en bedre arbeidsflyt med færre manuelle arbeidsoppgaver, og et system som er integrert med bank, Altinn og tilgang til elektronisk faktura. Det blir også bedre arbeidsflyt på tvers av avdelingene, siden all data samles elektronisk og alle får dermed tilgang til den innsikten de trenger.
  3. Bedre beslutningsgrunnlag. Ved hjelp av automatisering vil all informasjon være oppdatert, og dermed kan man til enhver tid ta «tempen» på bedriften. Dataen er fersk, noe som gjør at du kan ta faktabaserte beslutninger.
  4. Skalerbarhet og fleksibilitet. Markedet endrer seg raskt- og behovene til dine kunder og samarbeidspartnere endres i takt med dette. En skybasert løsning muliggjør vekst og hurtige endringer ved hjelp av skalerbarhet og fleksibilitet. Ny funksjonalitet kan implementeres raskt og prosesser kan automatiseres for å håndtere volum. Datakapasiteten kan skaleres dersom selskapet vokser.
  5. Tilgjengelighet. Med et skybasert system kan du jobbe hvor som helst, og når som helst: hjemme, på toget eller på kafe.

Sikkerhet er en viktig faktor

I tillegg er det andre faktorer som er viktig å kjenne til. I en skyverden er det leverandøren av systemet som utvikler og oppgraderer løsningen, og dermed har de også ansvar for sikkerheten. Dagens krav til sikkerhet gjør at leverandøren organiserer seg med store team som har kompetanse på området. Derfor er det vanskelig for selskaper med annen kjernevirksomhet å holde samme sikkerhetsnivå. Like greit egentlig, så kan du senke skuldrene, og være trygg på at selskapet ditt er i trygge hender.

Skybasert ERP-system - en plattform for endring og innovasjon

Tenk på et moderne skybasert ERP-system som en plattform for kontinuerlig endring og innovasjon. Funksjonalitet endrer seg stadig, og nye moduler blir en del av økosystemet. Du kan velge og vrake blant tredjeparts-løsninger som dekker akkurat dine behov. Disse mulighetene innebærer at du som kunde må følge med i tiden, men samtidig får du muligheten til å kontinuerlig justere og effektivisere virksomheten din.

Er du nysgjerrig på hvilke muligheter en fremtidsrettet skybasert økonomiløsning kan gi deg og din bedrift? 

Les mer om visma.net

Kontakt forfatteren
Eric Scott Pascual
Eric Scott Pascual