Certego sparer mye tid med EazyStock

Etter at Certego har gått fra manuelle lister til innkjøpshåndtering i EazyStock har effektiviteten skutt i været!

CERTEGO er en ledende nordisk leverandør av komplette sikkerhetsløsninger. De har 70 filialer i Norden, over 1200 ansatte og omsetter for 2 milliarder. Deres kompetente og engasjerte medarbeidere skaper innovative, trygge og behovstilpassede systemer.

Les mer om Certego ->

Fra manuelt til digitalt

Før digitaliseringen skrev de innkjøpslister for hånd. For å få riktig bestillingspunkt i ERP systemet var de nødt til å stole på store excelark eller kunnskapen til nøkkelpersoner i bedriften.

"I 2018 startet vi jobben med å sentralisere innkjøp og logistikk. Når volumene økte betraktelig, var det ikke lenger forsvarlig å arbeide på samme måte som før. Vi behøvde ett system som kunne regne bestillingspunktene for oss, og sikre et godt servicenivå", forteller Magnus Högnas som er innkjøps- og logistikksjef i CERTEGO Norge.


"Tiden du sparer ved å la EasyStock gjøre grunnarbeidet, kan du heller bruke på strategisk arbeid", sier Daniel fra EazyStock

Samme gode service

CERTEGO og deres søsterbedrift kom i kontakt med Per Klingberg i Exsitec som selger EazyStock. Etter at de hadde vurdert samtlige system, falt valget på EazyStock.

I implementeringen var det utfordrende å få så mange ulike store transaksjoner til å spille sammen i EazyStock, da CERTEGO har en kompleks business som inneholder både produksjon-, service-, salgs- og prosjektordre.

De kom i mål, løsningen ble levert og i dag fungerer det veldig bra.

CERTEGO drifter sentrallager på Gjøvik, samt 18 avdelinger og 150 servicebiler. EazyStock forsyner alle sentrallager, avdelinger og servicebiler.


"Det har vært veldig viktig for oss at vi opprettholder samme gode servicegrad ute på avdelingene. Det har vi klart ved hjelp av EazyStock"

Erp til skyen

CERTEGO jobbet tidligere i on-premise versjon av Dynamics, men i oktober 2022 flyttet de over til skyen. De er også i gang med elektronisk fakturahåndtering. 

"Vi har nå i stor grad automatisert på innkjøpssiden og har blitt veldig effektive. Innkjøpsvolumet er stort og vi er også i gang med elektronisk fakturahåndtering", forteller Magnus.

 

https://www.exsitec.se/hubfs/Norge/Profilbilder%20webp%20Norge/KurtHansen_300x300.webp

Kurt Hansen

Salgsrådgiver ERP

Spør meg om løsningen!