1

Wave Image

Innhold

  Publisert: 09.02.24 |

  Exsitec er kåret til årets Visma Partner i 2023

  Innhold

   På gårsdagens Visma Software Partner Kickoff ble Exsitec kåret til årets Visma Partner for 2023! Dette er den gjeveste prisen å hente hjem og vi er veldig stolte og ydmyke over å motta denne annerkjennelsen fra Visma.

    

   Vi satte høye ambisjoner for 2023, og gårsdagens Visma Partner KickOff viser tydelig effekt av dette! Å hjelpe kundene våre med reisen til skyen er et av våre viktigste mål, og med dedikert fokus, rådgivning og support har vi oppnådd sterk vekst gjennom hele fjoråret!

   “Vi er veldig stolte over å motta denne anerkjennelsen fra Visma. Et synlig bevis på en fantastisk innsats lagt ned av alle ansatte i Exsitec gjennom 2023. Dette viser at vi gjør noe riktig, skaper verdi for kunder vi er veldig stolte av og gir energi til å fortsette i 2024. Det skal bli et enda bedre år for Exsitec!”

   - sier Anders Ranum Nordahl, administrerende direktør i Exsitec AS

    

   Øyvind Larsen, administrerende direktør i Visma Software, sier følgende:

   "Årets Partner 2023 skjøt tidlig ut av startblokkene med ekstrem fart. Og den har de opprettholdt gjennom alle fjorårets måneder, på tvers av våre strategiske områder; ERP, HRM og BI. 
   Prisen tildeles den partneren som kan vise til aller høyest cloud vekst i 2023, de har økt sin cloud-portefølje med nesten 20 Mill - ny all time high!! Vinneren har en dedikert og målrettet Visma-satsning, er resultatorienterte, og er sultne på å flytte kunder opp i skyen.
   Kombinasjonen av kontinuerlige og målrettede salgsaktiviteter, god kontroll på migrasjon, samt engasjement rundt Visma sine aktiviteter har vist seg å være vinneroppskriften. 
   God ledelse, kompetanse i alle ledd og påfyll av nye talenter viser seg å være en vinneroppskrift. Dette er en partner som virkelig har tatt store steg i reisen til skyen de siste årene og er en frontrunner i partnernettverket vårt -  partneren som stikker av med den gjeveste prisen av de alle: Gratulerer til Exsitec AS, dere er ÅRETS VISMA PARTNER 2023"

    

   Med denne prisen er vi igjen anerkjent som Visma Softwares mest suksessrike partner innen forretningsløsningene Visma net ERP, Business NXT, Payroll og OneStop Reporting.
   I tillegg til den viktigste tittelen som Årets partner, mottok vi også prisen for Årets Partner - OneStop Reporting.

   "Vi er utrolig stolte av den jobben hele Exsitec har lagt ned i år. Vi har sammen satt tydelige og ambisiøse mål for hva vi ønsker å få til som selskap og den jobben er allerede godt i gang.
   Vi leverer god vekst på alle Cloud-produkter, og det gjør at vi henter hjem denne prisen.
   Dette viser også at vi har et fellesskap som drar i samme retning. Det gjør at 2023 ble et bra år - og vi skal fortsette i 2024."

   - sier Eric Scott Pascual, leder for salgs- og markedsavdelingen i Exsitec AS.

   Tusen takk til våre fantastiske kunder! Vi møter proffe, kompetente og fremoverlente mennesker på alle arenaer i hverdagen. Deres tillit til oss gjør at vi kan levere gode løsninger og skape merverdi sammen.

   I tillegg takker vi Visma Software for det gode samarbeidet vi har på alle områder. 

    

   Om Exsitec:

   Exsitec er eksperter på digitale løsninger som forbedrer våre kunders virksomheter og utgjør en reell forskjell. Ved å kombinere utvalgte systemer og tjenester til en fungerende helhet, skaper vi forutsetninger for at hver enkelt kunde kan nå sine ambisjoner. Organisasjonen finnes i Sverige, Norge og Danmark med over 550 ambisiøse og nysgjerrige medarbeidere som til sammen har en kombinert kompetanse innen IT, virksomhetsstyring og forretningsutvikling. www.exsitec.no

    

   For mer informasjon, ta kontakt med

   Anders Ranum Nordahl, administrerende direktør i Exsitec,
   mobil: 901 040 75 - anders.ranum.nordahl@exsitec.no 

   Eric Scott Pascual, leder salg og marked
   mobil: 924 45 453 - eric.scott.pascual@exsitec.no 

   Relatert innhold

   Hvorfor feirer vi Pride?

   Samfunn & Bærekraft 5 min

   Hvorfor feirer vi Pride?

   Bak livlige parader og regnbueflagg ligger en dyp og betydningsfull historie som fortsetter å drive Pride-bevegelsen...

   Kvinnedagen - trenger vi den egentlig?

   Samfunn & Bærekraft 4 min

   Kvinnedagen - trenger vi den egentlig?

   Hvert år, den 8. mars, feires den internasjonale kvinnedagen. I lys av de fremskrittene vi har gjort de siste årene:...

   Julegave med mening

   Samfunn & Bærekraft 4 min

   Julegave med mening

   En av våre kolleger tok initativ til at alle ansatte enkelt kan være med å støtte 2 ulike tiltak, Stiftelsen...

   Toggle Icon Author Avatar

   Kontakt
   skribenten

   Close

   Kontakt Exsitec Norge