Exsitec Norge
Exsitec Norge
Kontakt meg

Eksperter på forretningssystem og digitalisering

Fra Norges til Nordens største Visma partner

Fra Norges til Nordens største Visma partner

Før var vi Norges største Visma partner, nå er vi Nordens største!

Denne uken ble Vitari en del av Exsitec AB, den største Visma aktøren i Sverige og Danmark.
Tirsdag 1. juni signerte partene en avtale som innebærer at børsnoterte Exsitec overtar 100% av aksjene i Vitari AS.

Exsitec og Vitari har samarbeidet siden 2018 og kjenner hverandre godt. Forutsetningene for en videre vekst i det norske markedet er veldig gode etter dette, og selskapet har fått en suksessfull og svært kompetent ny eier, sier avtroppende styreleder, og leder for salg og marked i Vitari, Arve Inge Hoggen.

Exsitec har hovedkontor i Linköping i Sverige. I tillegg har de kontorer i 12 andre byer i Sverige og Danmark. De er, som oss, et IT konsulentselskap som leverer, konfigurerer og forvalter økonomi-, regnskap- og logistikksystemer, samt CRM og BI/rapporteringsløsninger.

Styrket tilbud og bredere sortiment

Gjennom denne avtalen styrker Vitari sitt tilbud på blant annet forretningssystemer og utviklingskompetanse. Samtidig får Vitari et sterkere og bredere sortiment på beslutningsstøtte, fakturahåndtering, e-handel og CRM. Dette vil komme både eksisterende og nye kunder til gode.

"De har en grunnfilosofi som passer perfekt med hvordan vi tenker, både om kundebehandling og om verdien av et godt arbeidsmiljø"

Exsitec har gode verdier og et konsept vi kan kjenne oss godt igjen i. De har en grunnfilosofi som passer perfekt med hvordan vi tenker, både om kundebehandling og om verdien av et godt arbeidsmiljø, sier Asle Sjørbotten, daglig leder i Vitari og fortsetter. "Vi liker Exsitecs fokus på «Evigt utvecklande kundrelationer och Företagskultur». Våre ønsker om satsing og ytterligere vekst vil nå bli lettere å realisere, og mulighetene for den enkelte blir flere og større.

Siden oppstarten i 2002 har vi hatt en fantastisk reise. Nå starter selskapet på et nytt kapittel. Det har høy verdi for folka i Vitari å bli en del av et større og sterkere konsulentmiljø. Framfor alt får vi mer å tilby kundene våre, - mer kompetanse og enda flere smarte løsninger, avslutter Sjørbotten og Hoggen, som begge blir med videre i selskapet, som fortsatt vil hete Vitari.

Med dette kjøpet vil Exsitec ha ca 400 ansatte og en årlig omsetning på SEK 530 millioner.

Kontaktinfo:
Asle Sjørbotten, daglig leder 415 31 710, asle.sjorbotten@vitari.no
Arve Inge Hoggen, leder salg og marked, 415 31 711, arve.inge.hoggen@vitari.no

Kontakt forfatteren
Exsitec Norge
Exsitec Norge

Eksperter på forretningssystem og digitalisering