Valeria Arias
Valeria Arias
Kontakt meg

CRM rådgiver

Nyttige apper til din SuperOffice CRM

Nyttige apper til din SuperOffice CRM

Digitaliserte selskaper i vekst har fokus på at alle systemer understøtter og hjelper dem med å øke produktiviteten og forbedre arbeidsflyten. Det er mye snakk om å bruke hjelpemidler og verktøy for å skape bedre kundeopplevelser og øke produktiviteten, men det trenger ikke alltid å være så avanserte løsninger. Det som er så bra med skybaserte CRM-plattformer er at du lett kan legge til enkelte apper og integrasjoner for å skape en bedre arbeidsflyt. I dette blogginnlegget forteller vi om 3 av appene vi anbefaler.

God lesning!

 

Hva er CRM-integrasjoner? 

CRM-integrasjoner handler om hvordan du sømløst kan koble CRM-plattformen til tredjepartsapplikasjoner. I praksis skal data flyte fra din CRM løsning til en annen app/løsning, og tilbake. Hensikten med CRM-integrasjoner er å hjelpe deg med å unngå å veksle mellom ulike systemer og heller fokusere på å få all informasjon på ett sted.


Hvorfor apper og integrasjoner?

I våre personlige enheter bruker vi mange ulike apper i hverdagen vår. Apper gjør livene våre enklere og løser ulike problemer for oss - som å sjekke saldo, nyheter, eller få bistand til navigasjon. Apper er raske og effektive, og de har den samme fordelen i næringslivet. 

  • Smartere og mer personaliserte valg
  • Økt samarbeid og bedre kommunikasjon
  • Effektiviser hverdagslige oppgaver for bedre forståelse og høyere oppnåelse

Utnytt SuperOffice for å nå målene dine 

Skybaserte plattformer gjør det lettere å skreddersy en helhetlig og integrert løsning for din bedrift. Bedrifter ønsker å gjøre mer med kundedataen sin, fordi kundedata driver bedriftsveksten. SuperOffice CRM er god alene, men med integrasjoner og apper tar den skybaserte løsningen din deg ett skritt videre. SuperOffice har samlet flere smarte og nyttige apper i sin egen appstore.
Her er det mange ulike apper å velge mellom!


3 apper vi anbefaler:

Databridge

Bruker du mye tid på å hente ut kundedata til rapportering?
Har du store kostnader forbundet med import til din SuperOffice fra andre systemer i dag?
Da bør du vurdere Databridge!

DataBridge gir deg muligheten til at kildefiler med ulike typer data importeres på én gang. Det er  derfor ikke nødvendig å dele opp filer eller å sette opp påfølgende importrutiner. Databridge gir deg planlagte eller hendelsesbaserte import- og eksport fasiliteter for alle SuperOffice CRM-felt, inkludert informasjon fra SuperOffice Service. 
Du kan blant annet koble din SuperOffice med et datavarehus, rapporteringsløsninger, eller med andre systemer.
Les mer om Databridge


GetAccept

Ikke sløs bort tid med mye fram og tilbake, printing og skanning. Det er på tide å benytte et digitalt verktøy som forenkler hele salgsprosessen. GetAccept integreres i SuperOffice CRM gjennom et web-panel på firma- og salgskortet. Dette gjør det mulig for selgere å opprette, sende og spore tilbud uten å forlate SuperOffice.

GetAccept skaper en helhetlig og effektiv løsning som bidrar til å forkorte salgsprosessen og vinne flere salg raskere enn noensinne.

Det unike med GetAccept er at den, i tillegg til å innhente digitale signaturer, også har mange andre gode funksjoner som hjelper deg å drive salget til signering!
Les mer om GetAccept

 

Activity Folders og Panels

Alle vet at organisert dokumentasjon er en kritisk del av et vellykket prosjekt. I hektiske perioder sliter de fleste ofte med å holde orden og struktur på alle dokumentene, og det blir fort kaotisk og tidkrevende å finne igjen det du leter etter. Ved å ta i bruk noen enkle apper vil dokumentene automatisk bli ryddet i den strukturen du ønsker.

Med Activity Folders grupperer du dokumenter og aktiviteter i mapper for å få bedre oversikt over kundeinformasjon og interaksjoner i din SuperOffice.
Les mer om Activity Folder

Med Panels vises utvalgte dokumenter eller aktiviteter i en egen fane på salgskortet, prosjektkortet, og/eller firmakortet. Dette gir deg lett tilgang til det du leter etter!
Les mer om Panels

 

Ønsker du å vite mer om integrasjonsmuligheter og apper i SuperOffice?
Vi tar gjerne en uforpliktende prat med deg!

Kontakt forfatteren
Valeria Arias
Valeria Arias

CRM rådgiver