Qlik-illustration-white-500px

Certified Partner Qlik

Qlik Sense 

Få mer ut av dine data. Med Qlik Sense får du støtte til å oppdage avvik, se muligheter og stille spørsmål som bringer deg og virksomheten din fremover.

Kraftfull datahåndtering

Med Qlik Sense kan du transformere og håndtere store mengder data på en rask og kraftfull måte.

Kombiner data fra flere kilder

Se det store bildet gjennom å kombinere data fra mange datakilder. Jobb med alle typer data hentet fra både interne og eksterne datakilder.

Hybrid plattform

Rull ut din Qlik Sense som en SaaS-løsning eller helt/delvis som en hybridløsning avhengig av hvor dataene dine befinner seg. Full støtte er tilgjengelig for alle varianter – fra offentlig eller privat sky til en løsning som kjører utelukkende i ditt interne IT-miljø. Trygg og i samsvar med kravene du stiller i forhold til datalagring og personvern.

 Brukes av

Øk verdien av dine data

Qlik Sense er en kraftig skyplattform for dataanalyse. Qlik Sense er brukervennlig, samtidig som det er et kraftfult verktøy som gir deg overblikk over helheten i hvordan virksomheten går. Velg mellom å ha det i ditt eget miljø eller i skyen, og hent data uavhengig av lagringssted.
Vi hjelper deg med å lettere se, forstå og dra full nytte av dataene dine.

qlik-sense-produkt_small6 ting du vil like med Qlik Sense

 

Flere kilder

Qlik Sense kan kombinere data fra flere kilder, både eksterne og interne, inn i samme rapport og visning. 

Se det store bildet

Når du har kombinert data fra uklike kilder inn i samme visning er det mye enklere å få oversikt på tvers av hele bedriften.

Store datamengder

Sikre kvaliteten på tallene med kraftig støtte for transformering, kombinering og håndtering av store datamengder.

Assosiativ teknologi

Få støtte fra Qliks assosiative teknologi for å lære mer om dataene dine. Utforsk data på en naturlig måte som både er intuitiv, enkel å bruke og hjelper deg med å visualisere data på den beste måten.

Skalerbar og åpen

Med Qlik Sense kan du ekspandere uten begrensninger og koble sammen løsningen din med andre systemer.

Embed

Legg inn data fra Qlik i andre systemer via kraftig API-støtte.

Usikker på om Qlik Sense er noe for deg, og nysgjerrig på hvordan det hadde sett ut med dataene dine?
Nå har dere mulighet å prøve Qlik Sense® Cloud Business på deres data.
Ta kontakt så forteller vi deg hvordan det det fungerer i praksis.Slik fungerer Qlik Sense

 

 

 

1.hent

Med Qlik Sense kan du hente data fra alle typer datakilder – på nett eller frakoblet. Fra Excel, fra en database, en API, en tekstfil, et forretningssystem, osv. Mange integrasjoner er allerede satt opp mot vanlige datakilder, noe som gjør det enkelt å hente data.

2.bygg

Når data har blitt lastet inn, kan du visualisere den på en rekke ulike måter. Alt gjøres enkelt med 'dra og slipp'-funksjonalitet. Qlik Sense gir deg stor fleksibilitet til å bestemme hvordan, til hvem og i hvilket format du ønsker å presentere data.

3.utforsk

Ta et dypdykk i dine data. Se mønstre, finn avvik og oppdag nye fakta. Med Qlik Sense finnes det ingen forhåndsdefinerte regler for hvordan du utforsker data. Følg intuisjonen din, få støtte til å stille nye spørsmål og gå sømløst fra KPI til laveste transaksjonsnivå.

Qlik Sense
- fra data til innsikt

Lær mer om hva Qlik Sense er og hvordan du jobber i plattformen.
I dette webinaret tar vi deg igjennom løsningen

 

 


Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet bedrifter med å digitalisere sin virksomhet for å nå sine ambisjoner. Med kombinasjonen nordens største traineeprogram og markedets mest erfarne eksperter har vi sammen med våre kunder gjennomført et tusentalls vellykkede leveranseprosjekter.

web-ball-prize

 

Langsiktige
kunderelasjoner

Vi jobber med langsiktige kunderelasjoner ved å ta ansvar før, under og etter leveransen. Med en engasjert support, proaktiv forvaltning og kontinuerlig inspirasjon skaper vi verdi på både kort og lang sikt. Sammen leverer vi løsninger som utgjør en forskjell i kundens virksomhet.

web-ball-intagration - cog wheel

 

En fungerende helhet

Med å kombinere utvalgte system og tjenester til en fungerende helhet skaper vi forutsetninger for hver kunde til å nå sine ambisjoner. Med bærekraftige integrasjonsløsninger og skreddersydde systemtilpasninger med brukeren i fokus sørger vi for at systemene fungerer sammen

Niclas Hägglund

 

 

Lurer du på noe ang. Qlik Sense? Niclas svarer deg gjerne!