QlikView – faktabasert navigering

Beslutningsstøtte

QlikView

QlikView – faktabasert navigering

Prat med en ekspert

Ta bedre og raskere avgjørelser

Med QlikView får du solid støtte for sentralisert rapportering og analyse – helt tilpasset din organisasjon, dine prosesser og din data.

Du kan utvikle og publisere systematiske og styrte applikasjoner der datamodell, layout, visualiseringer og brukerflyt utformes for en spesifikk målgruppe. Innenfor rammen til den spesifikke QlikView-applikasjonen har brukeren full frihet til å utforske data, men er begrenset når det gjelder å legge til nye tabeller og visualiseringer.

I likhet med Qlik Sense, er QlikView bygget på Qliks ledende Qlik Analytics-plattform.

qlikview-produkt

 

qlikviewtoqliksense2x

 

Fra QlikView til Qlik Sense – fremveksten av moderne analyse


QlikView var lenge Qliks hovedprodukt for Business Intelligence.

I 2014 ble Qlik Sense lansert som en moderne etterfølger, bedre tilpasset for en verden hvor brukere ønsker støtte til å klare seg selv og der nettskyen står i sentrum for å aktivere nye, smarte opplevelser og tjenester.

I dag fokuserer Qlik helt og holdent på å sørge for at Qlik Sense ligger i frontlinjen for hva du som konsument skal kunne forvente deg av en komplett plattform for Business Intelligence.

Two young businesswomen having a meeting in the office sitting at a desk having a discussion with focus to a young woman wearing glasses-1

Slik fungerer QlikView

Hva koster QlikView?

Få et raskt svar

Ta kontakt for en prisforespørsel – i kontortiden svarer vi vanligvis innen 2 timer. Vi har lang erfaring med å beregne den helhetlige kostnaden for QlikView, inkludert prosjekter, lisenser, drift og opplæring.

Hvilken versjon passer for deg?

QlikView-plattformen består av følgende tre deler.

Ulike innstillinger bestemmer hvilken tilgang brukeren har til sine applikasjoner som nettleser, klient, mobil eller PDF-rapport. Alle de forskjellige grensesnittene går mot samme grunnapplikasjon. I QlikView AccessPoint er det enkelt å velge hvilke grensesnitt brukerne skal ha tilgang til. 

 

Qlikview Developer

QlikView Developer er verktøyet for de som skal jobbe med å utvikle QlikView-applikasjoner.

QlikView Developer hjelper deg med å:

  • Koble til datakilder som f.eks. forretningssystem, regnskapssystem, Excel, tekstfiler, databaser, osv. Via Qliks unike assosiative datamodell får du alle typer data til å henge sammen
  • Lage dimensjoner og mål som brukeren skal få tilgang til fra grensesnittet. Under innlesing kan du effektivt vaske, endre og aggregere data slik at du oppnår riktig datakvalitet
  • Skape grensesnitt som du organiserer i faner og objekter. Koble data mot en stor mengde tabell- og diagramobjekter som hjelper brukerne dine å navigere og utforske all informasjon
  • Teste applikasjonen din sammen med kollegene dine og sikre at datakvaliteten svarer til forventningene

QlikView Server

QlikView Server består av tre komponenter som installeres på serveren din. Disse sørger for stabil serverfunksjonalitet for datainnlasting, publisering og distribusjon av QlikView-applikasjoner.

QlikView Publisher er et tilleggsprogram til QlikView Server og QlikView AccessPoint. Det er utviklet for å dekke behovene hos større organisasjoner, og gir en mer dyptgående administrativ kontroll over alle QlikView-applikasjoner. Med QlikView Publisher kan du gi riktig informasjon til alle brukere helt ned til laveste nivå, til rett tid og i rett format.

QlikView Klienter

Med et klikk kan du gi brukerne dine ulike tilgangsmuligheter til QlikView-applikasjonene dine.

Velg mellom Windows-klienter, nett-tilgang, Internet Explorer-programtillegg eller mobil tilgang. De ulike klientene gir deg muligheten til sikker og sentralisert implementering av beslutningsstøtte som dekker både intranett, ekstranett og internett.

qlik_nprinting_0

 

Rapporter med NPrinting

Med Qlik NPrinting får du støtte til å skape og sende rapporter i QlikView-miljøet ditt. Gjenbruk data og ferdige objekter fra Qlik-miljøet ditt og få støtte til både enkle og avanserte rapportopplegg.

Exsitec Qlik Support

Qlik-support – nær deg

Vi gir deg støtte når du trenger det, enten det gjelder rask feilsøking eller proaktivt vedlikehold. Konsentrer deg om kjernevirksomheten, så hjelper vi deg med å sikre et stabilt og velfungerende Qlik-miljø.

Qlik utbildning

Få Qlik-opplæring

Vi tilbyr både standardisert og kundetilpasset opplæring for deg som arbeider med QlikView og Qlik Sense.

quotesign

Beslutningsstøtten gjør det mulig å få en nøyaktig oversikt til enhver tid, og dermed evnen til å kunne iverksette riktige tiltak umiddelbart.

Erik Lindblad Avdelingsleder, HAGS
https://www.exsitec.se/hubfs/Magnus%20Sewerin.jpeg

Magnus Sewerin

Forretningsutvikling

+46 70 913 21 04
magnus.sewerin@exsitec.no

Kontakt meg om QlikView