Ta neste steg fra Visma Global

 

Visma net ERP er en skyløsning som støtter dine arbeidsprosesser i fremtiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er du opptatt av å jobbe fremtidsrettet?

Visma Global har vært et solid system med mange fordeler for både små og mellomstore bedrifter. I mange år har Visma Global vært en åpenbar del av ERP-markedet i Norge.

Men, nye og mer fremtidsrettede løsninger utvikles og det er på tide å ta skrittet videre fra en installert jordbasert løsning og opp i skyen!

Test hvor fremtidsrettet ditt ERP system er

 

 6 fordeler med å flytte fra Visma Global til et ERP system i skyen

 

Automatisering

Automatisk fakturering, banktransaksjoner, rapportering til myndigheter og godkjenningsflyt kan automatiseres. Ved å automatisere disse prosessene vil dere minimere de manuelle prosessene og dermed spare tid på dette.

Forutsigbare kostnader

Ved å ha systemet i skyen er det ingen driftskostnader knyttet til løsningen. Du betaler en fast månedspris for lisenser, og det er tilpasset bedriftens bruk. Dette vil si at du kun betaler for de modulene du  faktisk benytter i systemet.

Brukertilpasset

Systemet er brukertilpasset som vil si at de ulike brukerne av systemet kun vil ha tilgang til de arbeidsområdene som er relevante og nødvendige for å gjennomføre sine arbeidsoppgaver. 

Sikkerhet

Skyløsningene blir oppgradert, oppdatert og driftet av Visma. Visma er ansvarlig for deres data og sikkerheten i løsningen. Med dagens cyber kriminalitet er dette ekstremt viktig å ha god kontroll på. 

Alltid oppdatert

Alle dashboards og rapporter er alltid oppdatert i sanntidsdata på PC, mobil og nettbrett. Dette vil si at du ikke trenger å vente på at dataene skal bli oppdatert før du kan jobbe videre. Tilgjengelig på alle enheter med internettilgang. 

Enkel godkjenning

I og med at løsningen er tilgjengelig på alle enheter med internettilgang er det enkelt å godkjenne fakturaer, utlegg, reiseregninger, ferie og fravær fra din mobiltelefon, og dermed gjøre dette mer effektivt på farten i en hektisk hverdag.

Start din reise til skyen med oss!

I dette webinaret snakket blant annet Visma Software om fremtiden til dere som har Visma Global i dag, og hva du må tenke på når du skal flytte opp i skyen.

 

 

Kan dere gå fra Visma Global til Visma net ERP?

web-ball-nextstep-visma.net

NextStep Visma.net har som hensikt å gjøre det enklere, raskere og mer kostnadseffektivt å gå fra dagens jordbaserte ERP løsning og opp i skyen, til Visma net ERP.

Ved å nedskalere omfanget av implementeringen og tydeliggjøre hva som leveres i første fase av løsninge gjør ERP prosjektet betydelig enklere. Med dette konseptet flytter dere inn i en løsning basert på standard og “best practice”.

Fra Visma Global til skyen - hvordan ser fremtiden ut?

ERP 3 min

Fra Visma Global til skyen - hvordan ser fremtiden ut?

Ekspertene i bransjen snakker om begynnelsen på slutten for landbaserte ERP-systemer. Les mer om hva det vil si for deg...

3 fordeler med et skybasert ERP-system

Digitalisering Automatisering ERP 4 min

3 fordeler med et skybasert ERP-system

Et skybasert ERP-system kan være et uvurderlig informasjonsverktøy hvis det blir brukt riktig. Økt sikkerhet og...

Hva skal jeg velge, Business NXT eller Visma.net ERP?

Digitalisering Automatisering ERP 3 min

Hva skal jeg velge, Business NXT eller Visma.net ERP?

Business NXT og Visma.net ERP er begge skybaserte ERP-systemer som er med på å øke sikkerheten og forutsigbarheten for...Visma net ERP - et godt alternativ til Visma Global

Visma.net ERP er et moderne og kraftfullt skybasert forretningssystem som gjør deg klar for økonomisk vekst og fremtidens utvikling.

Visma net ERP er egnet for:

Bedrifter med virksomhet i Skandinavia
 Lager- og logistikkorienterte selskaper
Ekspanderende bedrifter
Bedrifter med datterselskaper
Bedrifter med en moderne finansavdeling
Bedrifter med flere systemer som skal fungere sammen

Visma net ERP er ikke egnet for:

Globale bedrifter som strekker seg utover Europa
– med krav til samme ERP-system over hele verden.
 Produserende produksjonsfirma
– med krav til produksjon i ERP-systemet.
Hvis du ikke vil modernisere arbeidsmetodene dine, og for eksempel ikke er interessert i automatisering. 

Alternativt kan Business NXT være riktig løsning!

Ofte

stilte spørsmål

Hvorfor skal jeg bytte til en ERP løsning i skyen?

Du slipper å tenke på oppdateringer i systemet, og alle utfordringer med VPN som følger med. Samtidig vil du få en rimeligere drift.

Du kan logge deg på fra hvor som helst og når som helst, så lenge du har tilgang til internett. 

Du slipper å restarte prosesser, servicer og ikke minst din lokale server. Du slipper å bruke tid på å kontakte ASP-leverandør for pålogging, passordproblem og restart av server.

Jeg har driftspartner som oppgraderer og passer på min Visma Global, og jeg logger meg på. Er ikke det sky?

Nei, dette er ikke et skybasert system. Global er basert på Windows. Her må hver kunde bli oppgradert en og en. Dette betaler du for i dag. I Visma.net er alle kundene på samme versjon og oppgraderinger gjøres kontinuerlig sentralt hos Visma.

Kan jeg beholde Visma Dokumentsenter hvis jeg bytter til Visma net ERP?

Nei, Visma Dokumentsenter er kun for alle Windows systemene, det vil si Visma Global, Visma Business og Contracting.

Visma net ERP har derimot en innebygd tjeneste kalt fakturainnboksen som ivaretar det samme. Da vil du få dette i selve løsningen, og ikke som et separat system.

Hva mister jeg fra Visma Global når jeg går over til Visma net ERP?

Begge systemer er laget for omtrent det samme kundesegmentet. Største praktiske forskjell er at du i Visma net jobber f. eks i leverandørreskontoen når du fører et inngående bilag, mens i Global gjør du det i hovedboka. I Visma net føres et bilag i aktuell modul med aktuell bilagstype.

En viktig erfaring ved å bytte system er at man gjerne ser på dagens rutiner. Det er en god anledning til å få ryddet opp og bli kvitt duplikater.

Hva skjer med historikken i Visma Global?

Alle kunder får oppslagslisens på Global, og evt Visma Dokumentsenter hvis dere også bruker det. Der er all historikk ivaretatt. Vi konverterer kunder, leverandører, prislister og åpne poster. Vi kan også legge inn samlesaldoer for regnskapet fra tidligere år for rapporteringsøyemed.

Hvor lang tid tar det fra vi ønsker Visma net ERP til vi er i gang?

Her er det ingen installasjon, så tilgang til systemet gis raskt når vi starter.

Dette varierer veldig fra kunde til kunde. Snittet ligger på ca 4 mnd. Den viktigste faktoren er kundes mottagelighet for et nytt system. Overgangen bør legges til en tid hvor det ikke er mest travelt. Det er viktig å huske på at man skal drive den daglige driften videre, og samtidig sette seg inn i et nytt system.

Vi starter med et avstemningsmøte/workshop. Selve implementeringen av regnskapet er ca 18 timer og logistikken ca 20 timer. Vi ønsker at alle kunder skal gå gjennom den digitale opplæringen på nett før vi har opplæring 1-1.

Er det dyrt å bytte?

Det tar tid å lære seg noe nytt så det må man være forberedt på, men den tiden er sånn sett den største investeringen. 

Vi i Exsitec vil bistå i form av konfigurering av systemet og opplæring.

Når det gjelder kosten for selve systemet så er det i form av et abonnement. Her er oppdateringer og drift inkludert så det kan nok bli rimeligere enn dagens løsningen når man ser på den totale IT-kostnaden.

Hva slags erfaring har dere med å flytte kunder fra Visma Global til Visma.net ERP?

Dette har vi god erfaring med. Flere av våre konsulenter kan begge systemene, og kjenner derfor til mange av rutinene til kundene.

Vi har også effektive verktøy for innhenting av data, og har god erfaring med dette.

Hva slags støtte kan Exsitec tilby meg?

Vi kan tilby implementering, opplæring og support av systemet. Samt at vi har utviklet egne skreddersydde løsninger for deg som bruker Visma.net ERP.

 


Noen av våre fornøyde kunder

 

 

 

 

 

deadline2online-clientlogo

 

Deadline2Online sparer mye tid med automatisering i Visma net ERP. Tidligere brukte Deadline2Online Visma Global, men valgte å flytte til skyen og Visma net ERP.
Visma net ERP gir god oversikt og menyene er lett tilgjengelige – spesielt menyene som brukes ofte, som fakturaer, innbetalinger og utbetalinger .

Client logo - Møller Eiendom

 

Møller Eiendom har mange avdelinger (investering, prosjekt, marked, drift og utvikling), og jobber selvfølgelig mye på tvers. Derfor så de etter et system og en leverandør som kunne hjelpe dem å sy alt sammen. Skal de klare å vokse så mye som de har planlagt, trenger de systemer som gir dem gode beslutningsunderlag. Der kommer Visma.net ERP inn.

Client logo - Huseby Gård

 

Huseby Gård vokste fra systemet de hadde, og ønsket seg en enklere ordreflyt integrert med regnskapet. Siden de ikke har planer om å øke antall ansatte i administrasjonen krever det flere smarte løsninger som systemene kan levere. 
Husebybenytter nå håndterminaler til å registrere plukking og levering, da blir det mindre avfall og mindre feilplukking.

Web ball Mats Abrahamsen

 

 

Kontakt meg for en prat om alternativ til Visma Global