Integrasjoner-white

 

Fortnox Certified Partner

 

Exsitec Power BI Integration med Fortnox


Exsitec Power BI Integration med Fortnox visualiserer dine Fortnox data i enkle og intuitive rapporter og dashboards i Power BI. Minimer manuelt arbeid og feilkilder med integrasjon.

Skybasert integrasjon

Exsitec Fortnox integration er en skyløsning, som betyr at det ikke er noen installasjon som kreves. Dette betyr også at det er kjapt og enkelt å komme i gang. 

Kom kjapt i gang

Exsitec Fortnox Integration er en standard integrasjon i skyen. Det er derfor ingen installasjon, og du har tilgang til all data i løsningen. 

Standard integrasjon

Exsitec Fortnox Integration er en standard integrasjon laget spesielt mot Fortnox. Du trenger derfor ikke en utviklier, programmerer eller konsulent for å kunne gjøre endringer. 

 Enkle og intuitive rapporter i Power BI

Exsitec PowerBI er en skybasert integrasjonsplattform som enkelt kobles direkte mot din Fortnox for å hente ut data. Løsningen visualiserer dine Fortnox data i enkle og intuitive rapporter og dashboards i Power BI.

Ha innsikt i virksomheten med et rikt utvalg av rapporter. Rapportene er interaktive, med drilldown ned til transaksjonsnivå, og har mange filtreringsmuligheter.

Med Exsitec Power BI deler du lett dine rapporter og dashboards på tvers i organisasjonen. 

Exsitec Power BI med Fortnox er den ideelle løsningen for deg som ønsker en enkel, pen og sikker skyløsning for publisering og deling av dashboards. 

Exsitec PowerBI integration 1200x840

 6 ting du vil like med Exsitec Fortnox integration

 

 Ingen installasjon

Exsitec Fortnox integration er en skyløsning, som betyr at det ikke er noen installasjon som kreves. Dette betyr også at det er kjapt og enkelt å komme i gang. 

Automatisering

Med Exsitec Fortnox integration vil den dataen du ønsker flyttet fra et system til et annet forflyttes helt automatisk, i henhold til oppsatte regler, rutiner og prosesser.

Minimer feil

Ved å integrere Fortnox med andre løsninger slipper du manuell punshing av data fra et system til et annet. Når dataen går automatisk minimerer du den manuelle feilkilden. 

Spar tid

Du sparer mye tid ved å integrere Fortnox med dine andre systemer. Exsitec Fortnox Integration gjør jobben for deg, slik at du kan bruke tiden din på mer verdiskapende arbeid.

Tilgang til all data

Med Exsitec Fortnox Integration får du tilgang til all data i løsningen og kan selv velge hvilken data du ønsker å integrere/overføre til andre systemer.

 Standard integrasjon

Exsitec Fortnox Integration er en standard integrasjon laget spesielt mot Fortnox. Du trenger derfor ikke en utviklier, programmerer eller konsulent for å kunne gjøre endringer. 

Bærekraftige integrasjoner

-nøkkelen til et velfungerende systemmiljø 

Bærekraftige integrasjoner bidrar til høyere grad av automatisering,
færre kostbare feil og et raskere digitaliseringstempo for din virksomhet. 

 


Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet bedrifter med å digitalisere sin virksomhet for å nå sine ambisjoner. Med kombinasjonen nordens største traineeprogram og markedets mest erfarne eksperter har vi sammen med våre kunder gjennomført et tusentalls vellykkede leveranseprosjekter.

web-ball-prize

 

Langsiktige
kunderelasjoner

Vi jobber med langsiktige kunderelasjoner ved å ta ansvar før, under og etter leveransen. Med en engasjert support, proaktiv forvaltning og kontinuerlig inspirasjon skaper vi verdi på både kort og lang sikt. Sammen leverer vi løsninger som utgjør en forskjell i kundens virksomhet.

web-ball-intagration - cog wheel

 

En fungerende helhet

Med å kombinere utvalgte system og tjenester til en fungerende helhet skaper vi forutsetninger for hver kunde til å nå sine ambisjoner. Med bærekraftige integrasjonsløsninger og skreddersydde systemtilpasninger med brukeren i fokus sørger vi for at systemene fungerer sammen

Partner av
 
fortnox-integrationspartner-sv-farg

 

 


Noen av våre fornøyde kunder

 

 

 

 

 

Client logo - FAFO

 

Fafo er en frittstående samfunnsvitenskapelig forskningsstiftelse. Fafo ønsket seg  full oversikt over prosjektene, og å kunne jobbe med en enkel timeliste og en godkjenningsrutine. Det skulle også være enkelt å lage filter og dra ut den dataen som de trenger. Implementering av prosjektmodulen gjorde at det ble enkelt å sette opp prosjektbudsjetter i henhold til deres behov. 

ortomedic

 

Ortomedic er et innovativt og kompetansedrevet selskap som leverer ortopediske implantater, instrumenter, medisinsk teknisk utstyr, mikroskop og teknisk service.
Tidligere druknet de i papirstabler, men nå jobber de helt papirløst.
Ansatte opplever at de får mye mer tid og mye bedre kvalitet på det de gjør. Det er mange gevinster å ta ut når man får nok digitalisering i bunn.

Client logo -  Maskinstyring

 

Maskinstyring leverer komplette løsninger for maskinstyring, ingeniørtjenester og landmåling.
Maskinstyring hadde tidligere et egenutviklet ERP system for oppfølging av timer, lager og fakturering. De brukte manuell import av fakturajournal til Visma Business.
"Dette passet ikke veksten vår og den økte kompleksiteten", sier Fredrik Johannessen som er prosjektleder ERP i Maskinstyring.

Web ball - Mona Bokneberg

 

 

Har du spørsmål ang. Exsitec Power BI integration med Fortnox? Mona svarer på det du lurer på.