Canes sparer tid med smart IT

Canes sparer mye tid ved å automatisere logistikken!
I tillegg sparer kundene deres mye tid ved at de kan plukke de riktige produktene direkte fra lageret selv.

Med 20 års erfaring og et komplett sortiment tilbyr Canes løsninger innen VVS og komfortgulv. De håndterer alt fra prosjektering og skreddersøm til et ferdig produkt, og deres visjon er å være rørleggerens og entreprenørens beste samarbeidspartner og problemløser.

Å gjøre kunden fornøyd


Kundene sparer tid på å handle hos oss, fordi de kan plukke riktige produkter direkte fra vårt lager. Vi har også tid til å slå av en hyggelig prat med kunden der vi for eksempel løser problemer i et prosjekt for kunden og at kunden ofte ender opp med å gjøre en handel.


- Vi prøver å gjøre det lettvint og lønnsomt for våre kunder, sier daglig leder Erik Try

 

Vi gir oss tiden til å sørge for at hele kundereisen er en positiv opplevelse, og det har vi muligheten til å gjøre da vi har gode rutiner og et godt system.

 

Elsker effektive prosesser


- Det er ingenting som er bedre enn å ha verktøy som hjelper oss til å bli mer effektive, sier Elin.

 

Tidligere ble mye av arbeidet utført manuelt i Canes. Ved hjelp av Visma Business og autoprodukter håndteres arbeidsoppgavene mer effektivt i dag. Selv om bedriften har vokst fra 6 til 50 ansatte, er det fortsatt kun Elin som jobber med de administrative oppgavene og regnskapet for Canes. Dette er mulig på grunn av effektiv systemutnyttelse og gode rutiner, som gjør at Canes sparer verdifull tid.

 

Automatisering av logistikken

- Vi er avhengig av at det som Exsitec leverer fungerer, og det gjør det. Exsitec har hjulpet oss med å finne løsninger og programmer som gjør at vi slipper å ansette flere til å håndtere regnskap og administrasjon. Den tiden vi vinner på å ha bedre systemer, øker lønnsomheten vår.

 

Avslutningsvis forteller Erik om samarbeidet med Exsitec:

Canes sparer mye tid på at logistikkfunksjonen er automatisert. De sparer antageligvis et par årsverk ved at de bruker Visma sine systemer, kombinert med rådføring hos samarbeidspartneren Exsitec (tidligere Vitari).

 

 

https://www.exsitec.se/hubfs/Norge/Profilbilder%20webp%20Norge/ChristianBoldt_rund.webp

Christian Boldt

Salgsrådgiver ERP

Spør meg om løsningen!