Sparer mye tid med automatisering i Visma.net ERP

Visma.net ERP gir god oversikt og menyene er lett tilgjengelige – spesielt menyene som brukes ofte, som fakturaer, innbetalinger og utbetalinger

Forfatter: Visma Software AS

Deadline2online (d2o) er en ledende leverandør av løsninger for ytelsesstyring som hjelper organisasjoner med å nå sine mål. Løsningen brukes av over 4000 ledere i 400 av verdens ledende uavhengige kjedehoteller, samt av management skoler for å lære opp neste generasjons hotelleiere i hvordan de skal administrere ytelse dynamisk.

 

Sparer tid med automatisering

 


«Så lenge oppsettet er riktig, går alt av seg selv. Det er ingen restriksjoner og jeg kan betale, sende og motta fakturaer til og fra hele verden»

Motivasjon til å gjøre ting raskere og enklere

 

Anbefaler Visma.net ERP 

Laurence og kollegene hennes har mye godt å si når det gjelder Visma.net. Men hva er det de hun selv setter mest pris på?

Det er tre ting: Tilgjengelighet, tilgang og integrasjon. Tilgjengelighet fordi jeg kan dra hvor som helst i verden i morgen og jobbe med Visma.net, og jeg kan få tilgang fra hvilken PC jeg vil. I tillegg er løsningene sømløst integrert sammen på en enkel og brukervennlig måte, sier Laurence

Hun anbefaler Visma.net til alle, samme om du har en stor eller liten bedrift. Alle vil jo gjøre hverdagen enklere, og det gjør du med Visma.net. Dette er en løsning Laurence definitivt kommer til å fortsette å jobbe med.

«Jeg kan dra hvor som helst i verden i morgen og jobbe med Visma.net, og jeg kan få tilgang fra hvilken PC jeg vil»

https://www.exsitec.se/hubfs/Norge/Profilbilder%20webp%20Norge/Mats%20Abrahamsen.webp

Mats Abrahamsen

Salgsrådgiver ERP

Spør meg om løsningen!