SmartDok-illustration-white-500px

Certified Partner - SmartDok

SmartDok

SmartDok er et enkelt og effektivt dokumentasjonssystem for bygg- og anleggsbransjen. HMS og kvalitetsarbeid blir lettere med SmartDok.

Timeregistrering

SmartDok er den beste løsningen for timeregistrering, uansett om du er ute på byggeplass, sitter i en maskin, eller er på et kontor og skal godkjenne timer.

Du registrerer enkelt både arbeidstimer og maskintimer på korrekt prosjekt og maskin i samme registrering.

På denne måten får du oversikt over timer på både mannskap og maskiner på ett og samme sted.

HMS/KS

SmartDok er et komplett HMS- og kvalitetssystem, alt i en løsning.

I HMS/KS-modulen til SmartDok finner du funksjoner for sikker jobb-analyse (SJA), rapport om uønskede hendelsen (RUH), HMS-hånbok, bildedokumentasjon, dokumentsenter og sjekklister.

Ressursplanlegging

Organiser og alloker ressursene dine, både medarbeidere, maskiner og eksterne ressurser på en enkel og effektiv måte med SmartDok. De ansatte ser hvor de skal være til enhver tid og får varslinger på e-post eller sms når endringer skjer.

 SmartDok Appen
- full tilgang til alt innhold

Med SmartDok Appen har du full tilgang til alt i løsningen fra mobilen. Så lenge du har nettilgang får du administrasjonsjobben gjort fra der du er, om det er i gravemaskinen, brøytebilen, ute i felt eller på byggeplassen.

SmartDok Appen fungerer på både iPhones og Androide enheter og er kjapp og responsiv å bruke. Brukervennlighet og driftsikkerhet er i fokus for at du skal bruke mest tid på ditt utførende arbeid og ikke på administrasjon.

Mock-up-smartdok-app6 andre ting du vil like med SmartDok

 

Maskin- og serviceoversikt

Med SmartDok får du varslinger når det skal være periodisk kjørtetøyskontroll, periodisk vedlikehold eller hvis det oppstår feil og mangler. Du får full kontroll over dine anleggsmidler, drivstofforbruk og service.

Vareforbruk og massetransport

I SmartDok kan du registrere vareforbruk, transportlister og massetransport mot korrekt prosjekt eller underprosjekt. Du får også tilgang til informative rapporter som gir bedre fakturagrunnlag.

Elektronisk mannskapsliste

Med SmartDok får du full kontroll over hvem som jobber på dine prosjekt. Du kan velge mellom en heldigital løsning kun i Appen, en registreringsboks eller både App og registreringsboks.

Kompetanseoversikt

I kompetanseoversikten i SmartDok har du full oversikt over hvilken kompetanse de ulike medarbeiderne besitter. Det er både søke- og varslingsfunksjon i løsningen, og du finner også utløpsdatoer for sertifiseringer.

AutoReg for brøyting

SmartDok sin AutoReg løsning gjør brøytearbeidet lekende lett.
I planleggingsmodulen setter du opp brøyterodene og ulike oppgaver, og i Appen til brøytebilsjåføren registreres det automatisk hvor det brøytes i sanntid.

Kjørebok

Med SmartDok kjørebok er du alltid oppdatert. Du knytter enkelt kilometer og utlegg mot prosjektet, og du ser utregning av din kjøregodtgjørelse. Den er brukervennlig og du får hjelp med GPS kart i Googlemaps.SmartDok sammen med dine forretningssystem

SmartDok er tett integrert med både ERP-system, lønnssystem og rapporteringsløsninger. Det er også mulig med fileksport til system som ikke har en integrasjon på plass.

SmartDok passer perfekt sammen ERP-systemene Visma Business,
Visma net ERP og Business NXT, lønnssystemet Payroll og
rapporteringsløsningen Power BI. 

Web ball - picture - SmartDok

 


Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet bedrifter med å digitalisere sin virksomhet for å nå sine ambisjoner. Med kombinasjonen nordens største traineeprogram og markedets mest erfarne eksperter har vi sammen med våre kunder gjennomført et tusentalls vellykkede leveranseprosjekter.

web-ball-prize

 

Langsiktige
kunderelasjoner

Vi jobber med langsiktige kunderelasjoner ved å ta ansvar før, under og etter leveransen. Med en engasjert support, proaktiv forvaltning og kontinuerlig inspirasjon skaper vi verdi på både kort og lang sikt. Sammen leverer vi løsninger som utgjør en forskjell i kundens virksomhet.

web-ball-intagration - cog wheel

 

En fungerende helhet

Med å kombinere utvalgte system og tjenester til en fungerende helhet skaper vi forutsetninger for hver kunde til å nå sine ambisjoner. Med bærekraftige integrasjonsløsninger og skreddersydde systemtilpasninger med brukeren i fokus sørger vi for at systemene fungerer sammen

Arve Inge Hoggen

 

Lurer du på noe angående SmartDok? Arve Inge svarer deg gjerne!