qLitium-illustration-white-500px

Litium Certified partner

Litium


Litium e-handel er en skybasert e-handelsplattform for deg som vil føre din digitale virksomhet til et høyere nivå. 

Inneholder CMS, PIM og E-commerce

I Litiums e-handelsplattform har du muligheten til å håndtere marked, salg og produkt på ett og samme sted. Det skaper fleksibilitet for deg som jobber i plattformen og tydlighet for dine besøkende.

Rask time-to-market

Litiums Accelerator gir deg muligheten til å komme raskt i gang med utvikling som gir deg et forsprang. Acceleratoren inneholder mengder av funksjoner som majoriteten av dagens e-handlere har behov for.

Mange vellykkede referansecases

Exsitec har mange vellykkede referansekunder på plattformen både innenfor B2B og B2C. Vår lange erfaring innen for digital handel, ofte med en kompleks struktur, gjør at vi er godt rustet for å hjelpe deg og din bedrift både strategisk og operativt.

 Brukes av


Akselerer din virksomhet med Litium

 E-handelsplattformen Litium gir din virksomhet mange fordeler. Den største er at du som kunde får tilgang til støtte for både marked, salg og produkt i ett og samme system. E-handelsplattformen inkluderer et e-handelssystem, et CMS og et PIM-system.

Du kan selvfølgelig fritt velge om du vil bruke hele plattformen eller bare enkelte deler av den. Det er også mulig å bruke Litium-plattformen som et "headless"-system hvor du kombinerer andre CMS- eller PIM-systemer sammen med det kraftfulle e-handelssystemet.

Litium som plattform passer godt for bedrifter som har forstått verdien av å utvide sin digitale virksomhet og er klare til å ta det neste steget. Dette gjelder uansett om du som bedrift jobber innenfor B2B eller B2C.

Litium_PIM

 6 ting du vil like med Litium

 

Monolittisk og headless

Med Litium trenger du ikke velge, du får begge alternativene ut i fra hva som passer best for deg og din bedrift.

Ønsker du rask time-to-market  er det store fordeler med å ha alle systemer i en og samme løsning. For de av dere som kanskje allerede har et PIM- eller annet CMS-system, er det helt greit å kun bruke enkelte produkter i Litiums sortiment.

Best kundeopplevelse

God orden i produktinformasjonen hjelper deg med å styrke varemerket ditt og effektivisere arbeidshverdagen.

Med gode prosesser, arbeidsflyt og språkhåndtering for produktinformasjon skaper du kundeopplevelser som øker salget og kundelojaliteten.

Full fleksibilitet

Vi synes at kundene våre skal ha så mye standardteknologi som mulig, ettersom det innebærer bedre kostnadseffektivitet, både i startsfasen og på sikt.

Plattformen er imidlertid utrolig fleksibel, og lar deg være akkurat så kreativ og tilpasningsdyktig som markedet og kundene dine krever.

Teknologi i verdensklasse

Teknologistacken til Litium og nettskytjenesten Litium Commerce Cloud består av ledende tjenester, teknologier og standardrammeverk som er enkle å lære seg, skalerer uten hindring og byr på enestående ytelse.

Inkludert CMS og PIM

Litium støtter både marked, salg og produkt i ett og samme system. E-handelsplattformen inkluderer et e-handelssystem, en CMS løsning (Content Management system/nettsideløsning) og et PIM-system (Product Information Management).

Forhandlerportal

I forhandlerportalen kan kundene blant annet se sine personlige priser og tidligere bestillinger. De kan legge inn sine bestillinger på det tidspunktet som passer dem best, og selgerne dine får muligheten til å jobbe proaktivt og utvikle virksomheten i stedet for kun som ordremottakere.

 

 

 

Portal for forhandlere eller e-handel?

I dag er det allment kjent at potensielle kunder først og fremst bruker internett for å søke etter informasjon før de kontakter et selskap. Derfor er det ekstra viktig å sørge for at mest mulig informasjon om tjenester og produkter er lett tilgjengelig for besøkende, men også for internt bruk. En velfungerende nettside blir som et intranett for kundeservice, selgere ute i felten og selvfølgelig også for forhandlere.

La kundene se deres personlige priser, tidligere bestillinger og mye mer i en smart forhandlerportal. Kunden din får muligheten til å legge inn sine bestillinger på det tidspunktet som passer dem best, og selgerne dine får muligheten til å jobbe proaktivt og utvikle virksomheten i stedet for kun som ordremottakere.

Med Litium har du mulighet til å velge om du vil satse på en e-handel hvor alle besøkende kan handle direkte med valgfri betalingsmetode og hente pakken sin i nærmeste pakkeboks. Hvis det ikke passer din bedrift, er kanskje en forhandlerportal for kun innloggede besøkende og kjøp via faktura bedre for deg. Uansett er vi her for å støtte deg når du trenger hjelp!

 

10

 


Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet bedrifter med å digitalisere sin virksomhet for å nå sine ambisjoner. Med kombinasjonen nordens største traineeprogram og markedets mest erfarne eksperter har vi sammen med våre kunder gjennomført et tusentalls vellykkede leveranseprosjekter.

web-ball-prize

 

Langsiktige
kunderelasjoner

Vi jobber med langsiktige kunderelasjoner ved å ta ansvar før, under og etter leveransen. Med en engasjert support, proaktiv forvaltning og kontinuerlig inspirasjon skaper vi verdi på både kort og lang sikt. Sammen leverer vi løsninger som utgjør en forskjell i kundens virksomhet.

web-ball-intagration - cog wheel

 

En fungerende helhet

Med å kombinere utvalgte system og tjenester til en fungerende helhet skaper vi forutsetninger for hver kunde til å nå sine ambisjoner. Med bærekraftige integrasjonsløsninger og skreddersydde systemtilpasninger med brukeren i fokus sørger vi for at systemene fungerer sammen

Fornøyde Litium kunder

Referansecase-gradient-Brenderup

Brenderup Group

Brenderup Group med varemerker som Brenderup, Fogelsta og Ellebi har siden 1936...

Referansecase-gradient-BE-Group

BE Group

BE Group er Nord-Europas ledende stålgrossist med et brett sortiment av produkter innenfor stål... 

Web ball - Kurt Hansen

 

 

Har du spørsmål om Litium? Kurt svarer deg gjerne!