Effektivisering av strategisk innkjøp

et verktøy for leverandørstrategi og kontraktshåndtering

Medius Spend Management

Effektivisering av strategisk innkjøp

Prat med en ekspert

Spend Management

Større organisasjoner har behov for å jobbe på en enklere og mer effektiv måte med strategiske innkjøp slik at de kan redusere kostnader og oppnå sømløs håndtering av leverandører og kontrakter. Alt i én intuitiv løsning.

Uansett om det gjelder leverandørstrategi, onboarding av nye leverandører eller kontraktshåndtering for nye og eksisterende avtaler, kan Medius effektivisere arbeidet gjennom sine moduler for sourcing og kontraktshåndtering.

Vår Spend Management-løsning for strategiske innkjøp inkluderer tre moduler som effektiviserer arbeidet før, under og etter anskaffelser og innkjøp. Les mer om hver enkelt modul nedenfor.

Kontakt oss om Medius Spend Management

 

Medius sourcing

 

Spar 80 % av tiden din med Medius AP Automation 

Klassisk manuell behandling av en faktura tar i gjennomsnitt 31 dager. Ved å bruke automatisert fakturabehandling med Medius AP Automation tar dette kun 6 dager, og 80 % redusert tidsbruk. Bruk tiden på noe viktigere.

3 fordeler med Medius Spend Management

 
checkbox-confirm-circle-34_0b0b8890-3eb9-4b75-892f-1643b8c51980
Sikrer kvaliteten på både leverandører og leveranser – til rett pris
 
config-5934_ded48123-85ee-4151-91e5-cdd10df3101d
Reduserer administrativt arbeid i hele prosessen med sourcing og kontraktshåndtering
 
handshake-2819_06d255cf-8918-46dc-9269-10333117e36d
Mer effektiv onboarding av nye leverandører

medius-sourcing

LEVERANDØRSTRATEGI

Benytt maler eller skap egne innkjøpsrekvisisjoner. Send ut til inviterte leverandører og få sammendrag av svar og poeng. Ved prisforhandlinger er det mulig å sette leverandørene opp mot hverandre i en direkteauksjon for å oppnå best mulig pris.

contract-management

KONTRAKTSHÅNDTERING

Ha alle kontrakter sikret og samlet på ett og samme sted. Håndter kontrakter både internt og sammen med leverandører, helt fra anbudsprosedyre til signert kontrakt. 

For å sikre at dere fornyer, gjenforhandler eller sier opp avtaler på riktig tidspunkt, finnes det påminnelsesfunksjoner. På den måten kan dere unngå at en avtale løper ut eller forlenges uten at det var meningen.

image-png-Feb-24-2021-04-10-38-97-PM

LEVERANDØRSTYRING

Oppmuntrer leverandørene til selvstendighet under onboarding. Leverandørene fyller selv inn informasjonen sin og holder den oppdatert. Samarbeid med leverandører sparer dere for mye tid og sikrer at dere har korrekte opplysninger.

INNKJØP

Samle direkte og indirekte innkjøp på ett og samme sted. Få kontroll over kostnadene for utidige innkjøp og effektiviser prosessene for disse. Gjør organisasjonen i stand til å velge riktig leverandør og riktig produkt i hvert enkelt tilfelle.

BETALING

Betal hver faktura trygt og enkelt, samtidig som du bruker den mest kostnadseffektive betalingsløsningen for de forskjellige leverandørene. Ta hånd om betalinger for leverandører i 170 land og med 140 valutaer ved å bruke det samme systemet.

Relaterte blogginnlegg
https://www.exsitec.se/hubfs/erik%20ahlepil%20rund.png

Erik Ahelpil

Forretningsutvikling

+46 73 060 08 97
erik.ahlepil@exsitec.no

Kontakt meg om Medius Spend Management