MediusSpendManagement-illustration-white-500px

 

Certified Partner Medius

Medius Spend Management

Spend Management er en prosess for å styre og kontrollere selskapets utgifter. Det handler om å identifisere, analysere og optimalisere selskapets utgifter for å maksimere verdien og redusere kostnadene. Det er nettopp dette den modulære løsningen Medius Spend Management hjelper deg med.

Alt i én løsning

Spend Management omfatter ulike prosesser som budsjettering, kostnadskontroll, innkjøp, fakturahåndtering og oppfølging av utgifter. Medius Spend Management tilbyr fleksible og brukervennlige løsninger for helheten, alt fra sourcing leverandører og innkjøp til fakturahåndtering og betaling.

Kontroll

Målet med Spend Management er å hjelpe selskapet med å nå sine overordnede økonomiske mål ved å effektivt administrere og kontrollere utgifter. Medius Spend Management gir deg kontroll over kostnadene, automatiserer manuelle oppgaver og gir deg bedre synlighet for smartere kjøpsbeslutninger.

Brukervennlig

Medius Spend Management utvikles og tilpasses kontinuerlig til brukernes behov. Utviklingen er basert på data fra Medius sin globale kundebase for å sikre at løsningen alltid er tilpasset reelle behov – alt for å levere best mulig verdi til deg og din virksomhet.

 Medius Spend Management gir deg kontroll over utgiftene og reduserer kostnadene

Bedrifter i dag må fokusere på sømløs styring av leverandører, kontrakter, fakturaer og betalinger for å få kontroll og redusere kostnadene. Medius sine moduler for Spend Management hjelper deg med dette. Velg den eller de modulene som passer organisasjonens behov og voks sammen med løsningen!

Medius-Spend-skjermbilde6 ting du vil like med Medius Spend Management

 

Supplier Management

Få full forståelse av leverandørene dine ved å la dem gi deg nøyaktig informasjon og data ved onboarding. Gjennom Medius Supplier Management modulen fyller leverandørene selv ut sin informasjon og holder den oppdatert. Ved å samarbeide med leverandørene dine sparer du tid og sikrer at du har riktig informasjon.

Sourcing

Finn de beste leverandørene, få hjelp til å drive innkjøps- og anskaffelsesprosesser og oppnå kostnadsbesparelser. Modulen Medius Sourcing hjelper deg med å eliminere manuelt arbeid ved å automatisere innkjøps- og auksjonsprosessen.
Du får også automatisk genererte rapporter og dashbord som gir tilgang til innholdsrike analyser av utgifter og besparelser.

Contract Management

Gjennom automatiserte påminnelser fjerner modulen Medius Contract Management det manuelle arbeidet med papirbaserte kontrakter og bryet med kontraktsfornyelser. Løsningen hjelper deg også med å visualisere kontraktene dine gjennom rapporter hvor du kan filtrere etter type, verdi, kategori, utløpsdato og mye mer.

Procurement

Samle direkte- og indirekte innkjøp på ett sted. Få kontroll over kostnadene ved ville/feil innkjøp og effektiviser prosessene for disse.
Gjør organisasjonen i stand til å velge riktige leverandører og riktig produkt til enhver tid.

AP Automation

Medius AP Automation optimaliserer og automatiserer hele prosessen for fakturahåndtering, alt fra tolkning, regnskap og attestasjon til matching mot innkjøpsordrer og kontrakter. Faktureringsprosessen blir raskere og du får bedre økonomisk kontroll og synlighet inn i virksomheten.

Pay

Betal hver faktura enkelt og sikkert, samtidig som du bruker den mest kostnadseffektive betalingsløsningen for hver leverandør. Håndtere betalinger til leverandører i 170 land og i 140 valutaer gjennom ett og samme system. 

Strategisk innkjøp på en enklere og mer effektiv måte

Større organisasjoner har behov for å jobbe på en enklere og mer effektiv måte med strategiske innkjøp, slik at de kan redusere kostnader og oppnå sømløs håndtering av leverandører og kontrakter. Alt i én intuitiv løsning.

Uansett om det gjelder leverandørstrategi, onboarding av nye leverandører eller kontraktshåndtering for nye og eksisterende avtaler, kan Medius effektivisere arbeidet gjennom sine moduler for sourcing og kontraktshåndtering.

Vår Spend Management-løsning for strategiske innkjøp inkluderer tre moduler som effektiviserer arbeidet før, under og etter anskaffelse og innkjøp.

 

Kravspesifikasjon for innkjøpsoptimalisering

 


Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet bedrifter med å digitalisere sin virksomhet for å nå sine ambisjoner. Med kombinasjonen nordens største traineeprogram og markedets mest erfarne eksperter har vi sammen med våre kunder gjennomført et tusentalls vellykkede leveranseprosjekter.

web-ball-prize

 

Langsiktige
kunderelasjoner

Vi jobber med langsiktige kunderelasjoner ved å ta ansvar før, under og etter leveransen. Med en engasjert support, proaktiv forvaltning og kontinuerlig inspirasjon skaper vi verdi på både kort og lang sikt. Sammen leverer vi løsninger som utgjør en forskjell i kundens virksomhet.

web-ball-intagration - cog wheel

 

En fungerende helhet

Med å kombinere utvalgte system og tjenester til en fungerende helhet skaper vi forutsetninger for hver kunde til å nå sine ambisjoner. Med bærekraftige integrasjonsløsninger og skreddersydde systemtilpasninger med brukeren i fokus sørger vi for at systemene fungerer sammen

Årets partner hos Medius

Utmerkelser-Arets-Mediuspartner - 2023

 

Utmerkelser-Arets-Mediuspartner - 2022

 

Utmerkelser-Arets-Mediuspartner - 2021

 

 

Arve Inge Hoggen

 

 

Lurer du på noe ang. Medius Spend Management? Arve Inge svarer deg gjerne!