CRM-system

CRM-systemet støtter opp om bedriftens prosesser gjennom hele kundereisen, fra første kontaktpunkt til et langvarig kundeforhold.
Skap sterkere relasjoner, bedre salgs og markedsføring, samt øk samarbeidet i virksomheten!

CRM-systemet kan være puslespillbrikken som tar dere til neste nivå.

La CRM-systemet
gjøre jobben!

CRM står for "Customer Relationship Management", men har gjennom de siste årene utviklet seg til å inkludere mer enn bare det. Moderne CRM-system lar dere fokusere på det dere gjør best og sørger for at dere har den støtte dere behøver for å nå deres fulle potensial.

CRM-systemet gjør det smidigere og enklere for deg å drive business, øke salget og skape fantastisk markedsføring. Utover dette åpner det for bra kundedialoger og førsteklasses support.

Et moderne CRM-system er fleksibelt og mulig gjør automatisering, samt sørger for at dere kan bruke den til deres formål over tid, med minst mulig innsats og administrasjon.

CRM_NO_webp

 


La marked, salg og service/kundesupport jobbe sammen

Fokuser på aktiviteter som øker sannsynligheten for konvertering og tilpass hver aktivitet med Marketing Automation. Intuitivt kampanjeverktøy, AI-baserte forutsetninger og overlegen rapportering gjør at du kan forstå engasjementet, forbedre konverteringen og generere mer inntekter. Med ett system for marketing automation kan du la plattformen gjøre jobben.

Det blir lettere å vinne salget med et salgssystem. Spor og overvåk aktiviteter, få påminnelser når friser nærmer seg, kartlegg hver kundes reise og automatiser så mange prosesser som du behøver. Med salgssystem og Sales Automation kan du la systemet gjøre jobben.

Med rett CRM system lar du ikke lengre kundene vente mens du leter etter svar. Få en omfattende kundeoversikt, sikre at dine SLA avtaler overholdes, forutse behov med AI, del informasjon i kundeportaler og vær tilstede for dine kunder med omnikommunikasjon. Med en serviceløsning i ditt CRM system kan du la plattformen gjøre jobben.

Det er  sjelden at en virksomhet har kun ett system. Forskjellige forretningssystemer som ERP-, BI-, Time- og Lønnsystem, samt andre bransjeløsninger inneholder ulik informasjon. Derfor er det viktig at disse systemene snakker sammen og er tett integrert, slik at dere jobber mest mulig effektivt. Med rett integrasjonsplatform lar du systemet gjøre jobben. 

Integrer CRM-systemet 

  • Ikke registrer samme informasjon på to steder!
  • Del informasjonen med hele organisasjonen og mellom ulike systemer.
  • Lag deg en mer moderne måte å jobbe på.
  • Vi kan alle typer av integrasjoner og har gjort dette i 20 år.

Sugar-Sell-Enjoy-The-Journey@2x-1024x841

001bloggar bakgrund

Vi sørger for at ditt CRM-system blir en nøkkel til suksess!

Mange av de beste systemene utvikles av produsenten, men implementeres av deres partnere. Det er derfor viktig å velge en leverandør som passer for dere, og ikke kun vurdere potensielle CRM-system.

Vi kan alt om CRM-system for det skandinaviske markedet. Vi har også lang erfaring med å se over hele systemparken hos våre kunder og kan derfor sørge for at deres CRM-system passer som hånd i hanske med deres øvrige system, hvilket er en av nøkkelfaktorene for suksess!

Vi velger ut de beste systemene på markedet og sørger for at de fungerer sammen, slik at dere kan oppnå deres fulle potensial!

CRM-kravspec

 

Kravspesifikasjon CRM-system

Last ned vår populære mal og still rett krav til deres kommende CRM-system. Fyll ut skjema og motta PDF-en direkte!

(NB: Kravspesifikasjonen er foreløpig kun på svensk)

https://www.exsitec.se/hubfs/Norge/Profilbilder%20webp/Gustav_rund_webp.webp
Gustav Johan Kinck

Salgsrådgiver CRM

Mobil: +47 410 87 543
Epost: gustav.johan.kinck@exsitec.no

Kontakt meg om CRM