1

Wave Image

Innhold

  Å dirigere virksomheten din mot suksess med Cloud ERP

  Innhold

   I dagens dynamiske forretningsverden er effektivitet og fleksibilitet avgjørende for suksess. Med fremveksten av Cloud ERP og et rikt økosystem rundt, er vi nå i stand til å skape harmoni mellom ulike systemer, akkurat som et orkester eller en dyktig komponist ville gjort det.

   I dette blogginnlegget snakker vi om mulighetene med, og verdien av, Cloud ERP, og erfaringer vi har gjort med overgang fra jordbaserte ERP løsninger til Cloud ERP.

   Vil du heller høre denne bloggen enn å lese selv?
   Hør den på Spotify!

    

   Cloud ERP gir muligheter og verdi

   Cloud ERP representerer en banebrytende mulighet for virksomheter. Det er ikke billigere enn tradisjonelle løsninger, men det tilbyr ubegrensede muligheter som ikke er tilgjengelig med tradisjonelle on-prem løsninger. Denne kapabiliteten eller mulighetsrommet er blant de mest underkommuniserte verdiene, og vil potensielt være den største gevinsten ved en overgang. 

   For virkelig å dra nytte av Cloud ERP må du endre tankesett. Det handler ikke om å kopiere dagens arbeidsprosesser inn i et nytt system, men heller om å omfavne endring og utforske nye muligheter. Som Henry Ford sa: "Hvis jeg hadde spurt folk hva de ville ha, ville de ha sagt raskere hester." Det er vår oppgave som samarbeidspartner å identifisere de virkelige behovene, stille de riktige spørsmålene og komponere den optimale løsningen basert på denne innsikten.

   "Hvis jeg hadde spurt folk hva de ville ha, ville de ha sagt raskere hester."

   Abonner på Økonombloggen


   Erfaring med overgang til Cloud ERP

   Vi erfarer at alt for mange fokuserer for mye på hva en overgang til Cloud ERP vil koste, i stedet for å fokusere på hvilken ROI (Return on Investment) du oppnår. Vi oppfordrer deg til å skifte fokus bort fra hva det koster og til hva dette faktisk tilfører av verdi. En overgang til Cloud ERP er en investering, ikke en kostnad. ROI er en av tingene deres samarbeidspartner vil ha fokus på i prosessen med å finne rett forretningssystem for dere. I prosessen med valg av forretningssystem og samarbeidspartner vil du også få tillit til at anbefalingene og valgene som blir gjort er i beste interesse fra samarbeidspartnerens side. Å hjelpe deg som kunde i denne endringsreisen er det vi i Exsitec elsker å gjøre og som vi er ekstremt gode på.

   Les om hvorfor vi har løsningsselgere, og hvordan du kan dra nytte av dem i din bedrift →


   En markant trend i markedet er bevegelsen bort fra store suiter og skreddersydde løsninger. Mye av grunnen til dette er kompleksiteten i vedlikeholds- og forvaltningsfasen. Det er veldig krevende å onboarde nye ansatte og å gjøre oppgraderinger og det er i tillegg sårbart ved at nøkkelpersoner hos deg eller hos din samarbeidspartner slutter.  

   Still spørsmål internt til deres egne arbeidsprosesser i dag. Ofte er svar på dette “Det bare er sånn” eller “Sånn har det alltid vært”. Med Cloud ERP kan bedrifter kombinere flere verktøy for å skape en skreddersydd løsning uten de negative konsekvensene av tradisjonell skreddersøm i on-prem løsninger. 

    

   Overgang til Cloud ERP er bare begynnelsen

   Det er viktig å innse at en overgang til Cloud ERP bare er begynnelsen på en kontinuerlig forbedringsreise. Når dere er i skyen bør dere være konstant på jakt etter muligheter for små og store forbedringer. Det er fra nå dere skal høste fruktene av investeringen.

   Vår klare anbefaling er å inngå en forvaltningsavtale med din samarbeidspartner for å sikre at dere blir utfordret, tar i bruk ny funksjonalitet og løpende tilpasser dere endringer for å sikre suksess. Tiden for skippertak er forbi, nå handler det om å klare å absorbere endringer og å kapitalisere på dem. Vår påstand er at dere ikke vil lykkes med dette uten et tett og godt samarbeid med deres samarbeidspartner.

   Med Cloud ERP, et rikt økosystem rundt og en solid samarbeidspartner, har virksomheter det nødvendige på plass for å dirigere seg selv mot fremtidig suksess. Ved å omfavne endring, utforske nye muligheter og kontinuerlig tilpasse seg, kan bedrifter skape en symfoni av suksess i dagens konkurranseutsatte marked.

   Les mer om overgang til Cloud ERP →

   Les om våre 2 Cloud ERP løsninger, Business NXT og Visma net

    

   ABONNER PÅ ØKONOMBLOGGEN

   Relatert innhold

   Guide - Bytte ERP system

   Under 1 min

   Guide - Bytte ERP system

   Skal du bytte ERP system? På denne siden finner informasjon, tips og tre on-demand webinar det er smart for deg som...

   Hva skal jeg velge, Business NXT eller Visma Net?

   Visma net Integrasjon Automatisering Business NXT ERP 3 min

   Hva skal jeg velge, Business NXT eller Visma Net?

   Business NXT og Visma.net ERP er begge skybaserte ERP-systemer som er med på å øke sikkerheten og forutsigbarheten for...

   Business NXT vs. Visma Net

   Visma net Business NXT ERP 5 min

   Business NXT vs. Visma Net

   Vi forklarer hva som er likhetene og ikke minst forskjellene mellom de to skyløsningene Visma net og Business NXT....

   Toggle Icon Author Avatar

   Kontakt
   skribenten

   Close

   Kontakt Magnus Skontorp