Per Klingberg
Per Klingberg
Kontakt meg

4 grunner til å velge Visma.net

4 grunner til å velge Visma.net

Er dere kanskje midt i vurderingen av hvilken ny ERP som passer firmaet deres, og har du kanskje hørt om Visma.net? Det snakkes mye om Visma.net akkurat nå. Nedenfor er noen av grunnene til at Visma.net er på moten, og hvorfor vi i Exsitec elsker å jobbe med det.

Brukervennlig ERP 

En av de største fordelene med Visma.net er brukervennligheten. Systemet har et pent og oversiktlig grensesnitt, og det er lett for brukeren å forstå hvor de skal klikke seg videre. Søkefunksjonen i Visma.net bidrar ytterligere til dette. Hvis du leter etter et menyvalg eller en bestemt transaksjon, kan du enkelt søke etter det i søkeboksen. Les mer om søkefunksjonen her. I tillegg benytter systemet seg av den samme logikken i alle menyer, det vil si at uansett om du er i for eksempel modulen for bestilling eller regnskap, så vil du gjenkjenne visningene og oppsettet. Å kunne kjøre hele flyten i samme system, fra tilbud til fakturering, gjør det enda enklere for brukeren. Du trenger ikke å bytte mellom flere forskjellige systemer når du skal utføre disse oppgavene, og du kan bruke tid på det som virkelig er viktig: virksomheten din. 

For å lette dataanalyse bruker Visma.net det som kalles forespørsler, som er en type rapportering av data i sanntid. forespørsler kan lett tilpasses de spesifikke behovene deres, og det er heller ikke vanskelig å bygge nye forespørsler som viser nøyaktig hvilke data dere ønsker. Vi i Exsitec hjelper deg gjerne med å bygge disse, og vi kan også lære deg hvordan du kan tilpasse dine forespørsler selv. 

 

En skybasert ERP tilpasset nordiske land

I motsetning til mange andre ERP-systemer er Visma.net en nordisk ERP, noe som betyr at den er tilpasset regelverk i de nordiske landene. Dere trenger ikke å bekymre dere for at ERP-en deres ikke samsvarer med regnskapslovene som gjelder i landet dere opererer i. I tillegg kan dere opprette en ferdig momsrapport som er klar til å sendes til skattevesenet.

Det er ikke mulig å snakke om fordelene med Visma.net uten å nevne skyen. Visma.net er fullstendig skybasert, noe som betyr at du enkelt får tilgang til ERP fra alle enhetene dine – datamaskin, nettbrett og smarttelefon. En internettforbindelse er alt som kreves. Perfekt for deg som er på farten og vil kunne lage en salgsordre på vei hjem fra kundebesøket. I tillegg til dette trenger du ikke tenke på noen kostbare oppgraderinger. Visma.net utfører dette fire ganger i året, og oppdateringene blir umiddelbart tilgjengelige for alle. Dataene dine lagres i Vismas sikkerhetssenter hvor tilgangen er strengt begrenset og alle sensitive data kryptert.

 

Voks med ERP

Visma.net gir dere muligheten til å vokse med ERP. Dere kan velge å starte med noen få moduler og enkle funksjoner, og deretter tilknytte flere funksjoner og automatiserte løsninger etter hvert som virksomheten deres vokser. Vi i Exsitec har lang erfaring med å hjelpe bedrifter med dette, og vi veileder dere gjerne når dere skal velge hvilke moduler og funksjoner dere bør begynne med. Med det skybaserte Visma.net er oppstarten relativt kort, og du kan komme raskt i gang med systemet. Sammen kan vi etterhvert utfylle systemet med komplekse, automatiserte flyt og flere moduler for å dekke virksomhetens behov, der de er akkurat nå. Er prosjektledelse en del av virksomheten deres? Vi kan hjelpe dere med å implementere Visma.net Project Management, som også er en del av det digitale økosystemet. Les mer om Visma.net Project Management her.

 

Integrer Visma.net med andre systemer

I tillegg til at Visma.net har sitt eget store økosystem, mener vi i Exsitec at det åpne API-et er en stor fordel. Dette betyr at vi kan integrere ERP med en rekke andre systemer, noe vi er eksperter på. Vi har ferdige integrasjoner til blant annet det elektroniske fakturabehandlingssystemet Medius AP Automation (tidligere MediusFlow), beslutningsstøtteverktøyet Qlik Sense og mange flere. Du kan lese mer om mulighetene med Visma.net sin åpne API her. Du kan også kontakte oss hvis du er interessert i å vite mer om hvilke systemer vi kan integrere Visma.net med.

Visma.net er det nordiske, skybaserte ERP som med sin brukervennlighet og skalerbarhet er optimalt for en rekke selskaper. Kanskje passer Visma.net til nettopp deres virksomhet? Kontakt en av selgerne våre for å bestille en demo der vi forteller mer om systemet.

Les mer om Visma.net

 

Vurderer du ¨bytte ERP system, men er usikker på hva du må tenke på?
Les vår guide: Slik skal du tenke når du skal bytte ERP system! 

Guide: Bytte ERP system

 

ERP
Kontakt forfatteren
Per Klingberg
Per Klingberg