ERP system som utgjør en forskjell i deres virksomhet

Et ERP system (Enterprise Resource Planning - ERP) legger til rette for forenkling og effektivisering av forretningskritiske prosesser. Systemet håndterer virksomhetens mange prosesser innen økonomihåndtering som bokføring, kunde- og leverandørreskontro, ordre- og lagerhåndtering, ressursplanlegging, innkjøp, produksjonsplanlegging, samt personal- og kundeadministrasjon. 

Økt effektivitet og produktivitet

ERP systemet kan automatisere mange rutinemessige oppgaver og prosesser, hvilket gir deg mer tid til verdiskapende oppgaver som er viktig for deres virksomhet.

Økt kontroll og overblikk

ERP systemet gir deg et overgripende bilde av virksomheten, hvilket gjør det lettere for deg å holde kontroll på ulike prosesser og aktiviteter. Det kan også bidra til minimering av risikoer og å unngå feil.

Mer fornøyde kunder

E ERP system kan hjelpe bedriften med å håndtere kundrelaterte prosesser på en mer effektiv måte, hvilket resulterer i økt kundetilfredshet hos deres kunder.

Bedre finansiell overvåkning

ERP systemet kan hjelpe deg med å spore og analysere din økonomi, hvilket gjør det lettere å ha kontroll på inntekter og utgifter og du kan ta velbegrunnede finansielle beslutninger i deres virksomhet.

 

 

 

 

 

 

 

Markedsledende system innen ERP

Visma.net ERP

Visma.net ERP er et moderne og kraftfullt skybasert forretningssystem som gjør deg klar for økonomisk vekst og framtidens utvikling.

Les mer om Visma.net ERP ->

Visma Business

Visma Business er det tilpasningsvennlige ERP systemet med en kraftfull standardversjon og uendelige muligheter for tilpasninger til allerede eksisterende, smarte og unike forretningsprosesser. Utvid enkelt med tilleggstjenester og skap en helhetsløsning som det er vanskelig å overgå.

Les mer om Visma Business ->

Visma Business NXT

Visma Business NXT kombinerer det beste fra 2 verdener, de fleksible og kraftfulle mulighetene fra flaggskipet Visma Business og den moderne og fremtidsrettede teknologien i skyen.

Les mer om Visma Business NXT ->

Noen av våre fornøyde kunderSlik skal du tenke når du skal kjøpe et ERP system

Å bytte ERP system er en av de mest krevende prosessene et firma går igjennom. For oss i Exsitec er det noe vi gjør daglig. Vi vil derfor tipse deg om hva det er viktig å tenke på når man kjøper et nytt ERP system, vanlige fallgruber og hvor skal man egentlig begynne? Les videre for å få konkrete forslag på hvordan man unngår å kjøpe feil ERP system.

 

Test: Hvilket ERP system passer for dere?

 

 

 

Kravspesifikasjon ERP (2)

 


Last ned kravspesifikasjon
for ERP system

Å bytte ERP system er krevende og vanskelig. Se på dette dokumentet som et eksempel eller inspirasjon på hvordan dere kan komme igang med å lage en kravspesifikasjon i forkant av deres ERP bytte.  

 

Økonombloggen

Her er de 3 seneste innleggene fra Økonombloggen!

Hvorfor bytte til Visma Business NXT?

Digitalisering ERP system Automatisering 4 min

Hvorfor bytte til Visma Business NXT?

Vurderer du å bytte til Visma Business NXT? Det er flere gode grunner til å bytte til et skybasert ERP-system, som økt...

Andreas Thoeneie Andreas Thoeneie
25.jan.2023 07:00:00

Hvordan finne den rette Business Intelligence (BI) konsulenten?

Digitalisering BI 3 min

Hvordan finne den rette Business Intelligence (BI) konsulenten?

Business Intelligence (BI) konsulenter hjelper deg med å forstå dataen din og omgjør den til meningsfull innsikt som...

Laura Landmark Laura Landmark
11.jan.2023 07:00:00

Innsikt - mer enn bare oversikt.

Digitalisering BI 3 min

Innsikt - mer enn bare oversikt.

I ukens innlegg på økonombloggen deler vår egen CEO, Arve Inge Hoggen, sine tanker rundt det og ha oversikt og innsikt...

Arve Inge Hoggen Arve Inge Hoggen
21.des.2022 08:39:39

 

Les flere innlegg om både ERP, BI, digitalisering og andre relevante temaer på Økonombloggen!

 


Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet bedrifter med å digitalisere sin virksomhet for å nå sine ambisjoner. Med kombinasjonen nordens største traineeprogram og markedets mest erfarne eksperter har vi sammen med våre kunder gjennomført et tusentalls vellykkede leveranseprosjekter.

web-ball-prize

 

Langsiktige
kunderelasjoner

Vi jobber med langsiktige kunderelasjoner ved å ta ansvar før, under og etter leveransen. Med en engasjert support, proaktiv forvaltning og kontinuerlig inspirasjon skaper vi verdi på både kort og lang sikt. Sammen leverer vi løsninger som utgjør en forskjell i kundens virksomhet.

web-ball-intagration - cog wheel

 

En fungerende helhet

Med å kombinere utvalgte system og tjenester til en fungerende helhet skaper vi forutsetninger for hver kunde til å nå sine ambisjoner. Med bærekraftige integrasjonsløsninger og skreddersydde systemtilpasninger med brukeren i fokus sørger vi for at systemene fungerer sammen

Vi tilbyr support på alle ERP løsninger vi leverer

Vår support er eksperter på hele vår systemportefølje - men vi er ekstra stolte over våre supportkonsulenters lange erfaring med Vismaprodukter som Visma.net og Visma Business.

Web ball Eric Scott Pascual

 

 

Hva lurer du på om ERP systemer? Eric svarer gjerne på dine spørsmål!