Exsitec Norge
Exsitec Norge
Kontakt meg

Eksperter på forretningssystem og digitalisering

Automatiser håndteringen av inngående faktura

Automatiser håndteringen av inngående faktura

Tid er penger- og i dag kanskje mer verdifullt enn noen gang. Men tid er også muligheter og frihet. Sammenligner vi tiden som brukes til å håndtere papirfakturaer/PDF fakturaer med behandlingstiden for elektronisk faktura, tar den manuelle metoden over dobbelt så lang tid. Med andre ord, bruker du elektronisk faktura (EHF) vil ikke bare tidsforbruket ditt bli halvert- men prisen for håndteringen også!

Vil du heller høre denne bloggen enn å lese selv?
Hør den på Spotify!

 

Så hvorfor benytter ikke alle seg av denne automatiseringen?
Hva er det som holder dem tilbake?


Abonnere på Økonombloggen

Villig til å endre på eksisterende rutiner

Hvis du vil lykkes fremover er det helt avgjørende med omstillingsevne eller omstillingsvilje. Du må se hvilke muligheter ny teknologi faktisk tilrettelegger for deg. Ikke vær redd for det nye.

Det behøver ikke å være store transformasjoner det er snakk om. Et enkelt grep du kan iverksette umiddelbart er automatisering av de inngående fakturaene dine. Dette vil kutte i både transaksjonskostnader og tidsforbruk.

 

FINN UT HVOR MYE DU SPPARER VED Å BENYTTE ELEKTRONISK FAKTURAHÅNDTERING!

Skriv inn hvor mange fakturaer du har i dag så får du umiddelbart svar (på skjermen) hvor mye du kan spare.

Ta testen her

 

Du kan ikke lenger sitte fast i gårsdagens rutiner med gammel teknologi. Gårsdagens rutiner er preget av menneskelig og manuell behandling – og som en naturlig konsekvens kan medføre menneskelige feil. Med teknologiens utvikling er det i dag mulig å lese og behandle dine inngående fakturaer med tilnærmet perfekt nøyaktighet – både ved behandling av faktura nr. 1 og nr. 10 000.

 

Økt kontroll og bedre innsyn med EHF og automatisering av faktureringsprosessen

Ved å kvitte seg med manuell behandling av fakturaer og erstatte med automatiserte løsninger vil du få økt kontroll over hele din finansielle prosess. De som opererer med skybaserte tjenester, som for eksempel Autoinvoice, vil kunne håndtere hele fakturaprosessen så lenge de har nettilgang. Dette medfører raskere responstid. Du kan ha innsyn og kontroll til enhver tid!


Den gjennomsnittlige tiden for klassisk manuell håndtering av en faktura er 31 dager. Ved hjelp av automatisert fakturahåndtering med Medius AP Automation er tiden nede på 6 dager og en tidsbesparing på 80 %. Bruk tiden din på de rette tingene.

 

Ta et strategisk riktig valg

Nå er det opp til deg hvor mye du verdsetter en time, og hvorvidt du vil bruke den til effektivisering av arbeidsprosesser, slik som i dette eksempelet, med inngående fakturahåndtering.

Kontakt forfatteren
Exsitec Norge
Exsitec Norge

Eksperter på forretningssystem og digitalisering