Bli en del av et kompetent og fremtidsrettet team

Exsitec er for deg som vil jobbe i en fremtidsrettet bransje, i et selskap der glede og fremtidsutsikter er selve kjernen i bedriften, og der du får muligheten til å utvikle deg sammen med kollegaene dine.

Søker du også etter nye utfordringer?

Vi er spesialister i forretningssystemer og beslutningsstøtte, i tillegg til at vi utvikler skreddersydde bedriftsystemer med apper og nettløsninger. Hos oss blir du en viktig del av teamet og en drivkraft i vår fortsatte utvikling og ekspansjon.

Vi er overbeviste om at den beste utvekslingen mellom medarbeidere gjøres ved et samarbeid mellom nyutdannede og erfarne konsulenter. Derfor søker vi etter nye kollegaer med ulik grad av erfaring, og som arbeider aktivt for at alle skal finne en måte å utvikles på.

 

Har du spørsmål om å jobbe i Exsitec?

Ingen spørsmål er for små eller for store.
Vi tar mer enn gjerne en prat med deg, uansett hva du lurer på!

HanneFargeLowRes
Jeg valgte Exsitec fordi jeg fra starten så et stort engasjement og en tydelig bedriftskultur. I tillegg er det utrolig spennende å jobbe i et selskap som er i vekst, hvor muligheten for utvikling er stor.
Hanne Nissen-Sollie    |    Exsitec trainee 2021

Hva tilbyr Exsitec meg?

På Exsitec er vi nøye på at våre medarbeidere skal ha det moro og utvikles på jobb. Som ansatt får du en rekke fordeler.

Utvikling

Vi tilbyr deg utviklingsmuligheter gjennom spennende kundeprosjekter, og gjennom våre programmer for mentorskap, ledelse og salg. Du vil også kontinuerlig delta på eksterne og interne konferanser for å lære om nye områder, dele kompetanse og hente inspirasjon.

Fleksibilitet

Hos oss får du fleksibilitet og spillerom i måten du jobber på, samt hvor og når du jobber.

Variasjon

Vi har i dag 4000 kunder. Dette gir en variert hverdag, der du støter på mange forskjellige selskaper med ulike behov og utfordringer. Vi utfører prosjektene på kontoret, og som regel i et multiprosjekt-miljø.

Helse

Vi mener at god helse er en forutsetning for å føle mestring i jobben. Derfor har vi jevnlig aktivitetskampanjer og tilbyr forebyggende behandling for å ivareta både fysisk og mental helse.

DSC_0225 (4)
Kulturen var det aller viktigste for meg, og følelsen av at det ikke finnes noe jeg, men bare et stort VI.
Pontus Iversen    |    Exsitec trainee 2019

Connect med oss!

Ønsker du informasjon om nye stillinger? connect med oss. Skill deg ut fra mengden, bli den første til å høre om ledige stillinger og legg til personer som kan anbefale deg som kollega.