Tjenester

Dere er eksperter på deres virksomhet

Vi er eksperter på forretningssystem.

1
FINN RETT SYSTEMSTØTTE

Vi hjelper bedrifter med å finne rett systemstøtte for å effektivisere arbeidsprosesser.

2
DIGITALISER PROSESSER

Vi digitaliserer og forenkler
virksomhetskritiske prosesser for å gi kundene våre støtte til å oppnå sitt fulle potensial.

3
FORENKLE ARBEIDSDAGEN

Exsitec er kundens samarbeidspartner for en mer effektiv, enklere og mer digitalisert arbeidsdag.

001bloggar bakgrund

 

Vi har valgt ut markedsledende forretningssystem og hjelper kundene våre med å finne det rette systemet for sin arbeidsdag.

 

Vi installerer, konfigurerer og integrerer løsningene hos våre kunder

 

og tar ansvar etter leveransen.

 

checkbox-confirm-circle-34_0b0b8890-3eb9-4b75-892f-1643b8c51980

VI SØRGER FOR AT SYSTEMENE FUNGERER GODT SAMMEN I DIN BEDRIFT

Vi skaper en bedre forretningsstøtte ved å kombinere komponenter og moduler som er utviklet spesielt for å utføre en oppgave, i stedet for å kompromisse og stole på et enkelt verktøy og dens funksjoner.

Vi er spesialister på forretningssystemer som ERP, CRM, HR og BI system, men også spesialister på digitalisering av virksomhetskritiske prosesser og skreddersydde applikasjoner tilpasset brukerne. 

Vi gir kundene våre en mer effektiv og enklere hverdag gjennom god IT-støtte.

Vi har lang og god erfaring med integrasjoner og implementering av systemstøtteløsninger, og våre konsulenter har høy kompetanse innen prosjektledelse av systemprosjekt.

IMPLEMENTERING

Våre kunder er spesialister på sin virksomhet, vi er spesialister på hvordan IT kan støtte forretningsutviklingen best mulig. Vår erfaring med implementering av systemstøtte hos en rekke ulike bransjer gjør at vi tenker utenfor innkjørte mønster og finner synergier og kreative løsninger som passer for dere. Denne kunnskapen benytters også for å raskt kunne levere resultater.

Våre konsulenter sørger for at dere får en smidig implementering av et nytt forretningssystem. Vi tar oss av det meste i implementeringen, mens deres fokuserer på deres oppgaver, å drive egen virksomhet fremover.

Ofte vet brukere og bestillere av et forretningssystem, eller annen løsning, hva de ønsker å få ut av løsningen, men ikke hvordan endringen og implementeringen skal gjøres.

Fra Exsitec sin side vil det alltid være en prosjektleder som styrer hele implementeringen og holder i alle tråder og påser at prosjektet gjennomføres på best mulig måte.

mennesker-279x400
hender-279x400-komp

INTEGRASJON

At systemene kommuniserer med hverandre er ett krav for at de fleste bedrifter skal fungere effektivt. Dette gjør systemintegrasjon til et både viktig og strategisk spørsmål.

For å lykkes med systemintegrasjon er det viktig å ha en tydelig strategi og målbilde.Vi hjelper dere på reisen fra et kaotisk integrasjonslandskap med høy personavhengighet til en mer framtidssikker løsning.

Vi leverer integrasjonsprosjekt i både stor og liten skala. Vår erfaring strekker seg over mange ulike områder og typer av system. Vi hjelper dere hele veien, fra virksomhetsbehov til utvikling og installasjon.

quotesign

Exsitec er virkelig løsningsorienterte, ingenting er umulig for dem og de har mange gode løsninger.

Marie Carlander Office Management

SUPPORT OG FORVALTNING

Vi tar ansvar for løsningen vi har levert. Du skal være trygg på at vi i Exsitec også er der for dere etter at implementering av nytt forretningssystem er igangsatt. 

Vår support er betjent alle hverdager fra kl. 08.00 - 16.00. Det er erfarne konsulenter som besvarer og hjelper dere med alt dere lurer på. På vårt kundesenter finner dere også svar på ofte stilte spørsmål (FAQ). Denne har dere tilgang til 24/7. 

Mange kunder velger også å inngå en forvaltningsavtale. Med denne avtalen sikrer du at din bedrift og løsning stadig henger med i utviklingen, tar i bruk nye moduler og funksjoner og henger med på digitaliseringen tempo som er i markedet.

Exsitec er en samarbeidspartner du kan stole på, også etter implementeringen.

Dame-279x400 -komp
https://www.exsitec.se/hubfs/Norge/Profilbilder%20webp%20Norge/MereteNilsen_rund.webp

Merete Nilsen

Leder Kundesenter

Lurer du på noe ang. implementering eller support? Kontakt meg!