Er du vår nye Salgssjef?

Ett av nordens raskest voksende IT-selskap søker ny Salgssjef for driften i Norge. Bli en del av vår vekstreise. Nå søker vi etter deg som sammen med resten av salgsavdelingen setter ambisiøse mål, og ikke minst har både evnen og drivkraften for å nå disse.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bli vår nye salgsleder!

Kontakt oss hvis du ser en fremtid som Salgssjef i et børsnotert selskap med Nordiske forgreninger, som innehar stor kundebase og med ressurser til å få ting til å skje. Vi opererer i et spennende marked med et stort behov for digitalisering og høy etterspørsel etter våre tjenester. Potensialet er enormt og som ny salgssjef har du de beste markedsmessige forutsetningene for å nå dine mål.

Vi søker deg som elsker salg, drives av utfordringer og ser muligheter.

 

Hvem er du?

Du er en dreven, selvgående og initiativrik person med gründerånd som får ting til å skje. Du har sterk forretningsforståelse og liker å utvikle virksomheter. For å møte denne utfordringen må du ha god erfaring med å lede et selskap i stor endring ved å være tydelig, inkluderende og engasjert. Du har også evnen til å skape et tydelig fokus på leveranse og forretningsresultater i en nokså uformell kultur, samt å få alle til å jobbe mot de samme målene.

Å være leder er en kompleks oppgave med ofte motstridende interesser. Vi tror at du vil lykkes i Exsitecs virksomhet hvis du:

-> Har en lederstil som er basert på nysgjerrighet og lydhørhet, men som samtidig fokuserer på forretningsmålene.

-> Inkluderer omgivelsene dine, får ansatte til å vokse og ta på seg større oppgaver, men tar også de vanskelige beslutningene og handler i konflikter uten forsinkelser.

-> Du er pragmatisk, sorterer viktig og uviktig, og viser hele virksomheten din prioritet.

Din bakgrunn

-> Erfaring med å lede et forretningsområde, alternativt erfaring med å ha utviklet en mindre organisasjon.

-> God strategisk forretningsforståelse med ekstra kjærlighet til kunder og salg.

-> Erfaring fra konsulent- og IT-bransjen.

-> Ledet et forretningsområde / salgsorganisasjon med fokus på sterk vekst.

-> Erfaring med å lede en organisasjon gjennom endringer med gode resultater.

Meld interesseVi er Exsitec

Vi hjelper kundene våre med å nå sine forretningsmål gjennom moderne systemstøtte og smarte digitale løsninger. Vi tilstreber evige kunderelasjoner hvor vi utvikler våre kunder over lang tid.

Vi retter oss mot mellomstore og store selskaper med hovedkontor i Norden. Vi leverer løsninger til alle bransjer, men er spesielt sterke innen varehandel, grossist/engros, eiendom, tjenesteytende og regnskapsbyrå i Norge.

Vi er stolte av å være Nordens ledende softwarehus med løsninger fra Visma, Hubspot, SuperOffice, Qlik, Litium, Medius, eazystock og andre.

Tenk deg å frigjøre unødig administrativt tidsbruk for våre kunder, slik at de får tid til å dyrke deres kunders opplevelse i stedet for å registrere informasjon manuelt. Vi har et kompetent konsulent miljø med fagpersoner innen ecommerce, logistikk, BI, CRM, ERP og HR. Vi bygger ut vårt tjenestespekter fortløpende for å levere løsninger som frigjører enda mer tid.

Du rapporterer til adm.dir Anders Ranum Nordahl og er en del av den norske ledelsen. 

norgeCEO-1600

Over 1600 kunder fordelt over hele Norge, og over 4000 antall kunder totalt i konsernet.

 

CEO-30

Konsernet har hatt en gjennomsnittlig vekst på over 30% årlig de siste 10 år.

 
 

CEO-127

127 medarbeidere i Norge, hvorav 90 er konsulenter og 20 er i salg. Totalt har konsernet over 500 ansatte.

 
 

Bredt tilbud og sterkt partnersamarbeid

  • Exsitec er den ledende leverandøren i Norden av forretningssystemer fra Visma Software og gir kundene et helhetlig tilbud for en enklere og mer effektiv arbeidsdag.
  • Exsitec tilbyr smarte og moderne verktøy for analyse og dataadministrasjon som i tillegg håndterer flere datakilder.
  • Exsitec har solid erfaring med å kombinere ledende e-handelsløsninger med ERP-, CRM og WMS løsninger og støtter i dag flere av Nordens største detaljhandelsselskaper.
  • Exsitec tilbyr også systemintegrasjon, drift og systemtilpasninger – alt for en bedre og mer komplett kundeopplevelse.

Skjermbilde 2024-05-16 kl. 09.36.08

 

Vekstreisen fortsetter 

For å nå vårt neste mål på 1 milliard i omsetning med 20 % margin, må vi stadig utvikle vårt tilbud samtidig som vi investerer i oppkjøp som styrker vår markedsposisjon eller utvider kundebasen vår.

Den norske virksomheten startet for drøyt ett år siden og har gjennom oppkjøpet av Vitari etablert seg på rekordtid på det norske markedet. Forventningene til virksomheten er økt lønnsomhet og sterk akselerert vekst, både organisk og via oppkjøp. Ved å styrke kjernevirksomheten og utvide tilbudet, vokse ved hjelp av traineeprogrammer og skape kraft fremover gjennom delegering og veiledning har vi en god mulighet til å ta en ledende posisjon i Norge.


Standardpresentation - Exsitec.pptx

 

Nordens største traineeprogram & internt lederskapsprogram 

I over 10 år har Exsitec drevet et anerkjent traineeprogram for både konsulenter og forretningsutviklere, og i dag har omtrent 1 av 6 Exsiticere startet karrieren sin gjennom traineeprogrammet. Våre traineer bringer med seg ny kunnskap direkte fra skolen, noe som vi ser på som helt avgjørende for at vi fortsatt skal være en relevant og fremtidsrettet virksomhet.

Å være en sterk vekstbedrift skaper økt behov for ledere i ulike roller. Exsitecs absolutte mål er å rekruttere våre fremtidige ledere og rollemodeller internt, så langt det er mulig. Med utgangspunkt i denne filosofien har vi drevet et eget lederskapsprogram siden 2014 hvor deltakerne i løpet av et 2-årig program tilbys grunnleggende kompetanse i å bygge og lede team.

Våre interne programmer er strategisk viktige pilarer for vår forretningsmodell, og gir våre ansatte forutsetninger for å utvikle seg og vokse sammen med Exsitec.

Vincent-Rund (2)

 Har du spørsmål til rollen? 

Stuti, Anders og Erlend svarer deg gjerne!

26-2
Stuti Malhotra Gunro

HR-sjef
stuti.malhotra@exsitec.no
+47 984 11 800

Anders med bk
Anders Ranum Nordahl 

Adm.dir
anders.ranum.nordahl@exsitec.no
+47 901 04 075 

28-4
Erlend Sogn

erlend.sogn@exsitec.se
+47 45 00 24 06