Vi tilbyr
markedsledende
produkter og tjenester

Vi leverer digitale løsninger som forbedrer våre kunders virksomhet og utgjør en reell forskjell 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prosjekt

Vi velger ut markedsledende system og tjenester, implementerer og konfigurerer løsningen, samt sørger for at den fungerer i deres virksomhet. Erfarne og nytenkende konsulenter finner den rette løsningen utifra deres behov for å nå deres ambisjoner.

Integrasjon

Få ut det meste av deres systemer ved at de jobber sammen som en velfungerende helhet. Vi bygger bærekraftige integrasjoner som bidrar til høyere grad av automatisering, færre kostbare feil og et raskere digitaliseringstempo for deres virksomhet. 
 

Forvaltning

Vi jobber langsiktig med våre kunders digitale løsninger. Gjennom et proaktivt og løpende utviklingsarbeid av deres prosesser og systemstøtte får dere ut det meste av deres digitale investeringer og maksimerer nytten for virksomheten og deres ansatte.

Support

Slipp avbrudd – våre kunnskapsrike medarbeidere gir deg rask hjelp når du behøver det. Med en effektiv og personlig support, lett tilgjengelig kunskapsbank og  et singel-point-of-contact får dere ut det meste av deres system og tjenster levert av Exsitec.

 

 

 

 

Hva vi tilbyr

Forretningssystem

Effektiviser deres virksomhet med moderne digitale verktøy. Vi har valgt ut markedets ledende system som hjelper dere med å få en enklere arbeidshverdag.

ERP system ·  Fakturahåntering
Prosjekthåndtering ·  Innkjøp ·  HR & Lønn
Lager & logistikk

Innsikt & data

Ta bedre beslutninger med hjelp av data. Som eksperter på analyse og rapportering hjelper vi deg med å enklere se, forstå og dra nytte av deres data.

Business Intelligence ·  Budsjett & prognose

Salgsløsninger

Maksimer salgene og betjen kunden for å nå deres forretningsmål ved hjelp av digitale verktøy for salg, markedsføring og kundehåntering.

CRM ·  E-handel

Skreddersydde løsninger

Integrer deres digitale verktøy for å minimere administrasjon og få smartere flyt. Kompletter med tilpasninger der systemene ikke strekker til.

Integrasjon & utvikling

 

Områder og løsninger

ERP

Vi har valgt ut markedets ledende forretningssystemer, og hjelper deg gjerne med å finne rett systemstøtte for å effektivisere deres arbeidsprosesser.

Fakturahåndtering

Elektronisk fakturahåndtering inkluderer vanligvis import og skanning, granskning, matchning og kontering, samt attest, oppfølging og avslutningsvis kontroll. 

HRM

HR systemer støtter opp om bedriftens prosesser som angår de ansatte; lønn, ferie og fravær, sykefravær, medarbeidersamtaler og HMS hendelser.

Budsjett & prognose

Effektiviser budsjett- og prognosearbeidet ved at innsamling, sammenstilling og distribuering av budsjettdata fra flere kilder og brukere gjøres i ett og samme system.

Prosjekthåndtering

Prosjekthåndtering innebærer hvordan du velger å håndtere prosjekt rent administrativt for å få det til å fungere så smidig som mulig, for både deg og kunden.

CRM

CRM-systemet støtter opp om bedriftens prosesser gjennom hele kundereisen, fra første kontaktpunkt til et langvarig kundeforhold.

Innkjøp

Innkjøpsavdelings arbeidsoppgaver favner over mye og det er ett stort behov hos større organisasjoner å jobbe mer effektivt med strategisk innkjøp for å redusere kostnader.

Lagerstyring

Et lagerstyringssystem sikrer at riktig antall produkter er tilgjengelig, til rett tid og på rett sted. Lagerstyringssystemet brukes til å optimalisere, analysere og simulere varelager.

Business intelligence

God rapportering gir deg informasjon fra flere ulike datakilder, samt visualiserer og analyserer informasjonen. Dette gir deg kraftig beslutningsstøtte og innsikt du kan dele.

Integrasjoner

Vi bygger bærekraftige integrasjoner som bidrar til høyere grad av automatisering, færre kostbare feil og et raskere digitaliseringstempo for din virksomhet.

Automasjoner

Jobb smartere ved å automatisere alle manuelle og tidkrevende oppgaver som kan automatiseres bort. Minimer feil og frigjør tid som du kan bruke til mer verdifulle oppgaver.

E-handel

E-handelen stiller høye krav til bedrifter innen både B2B og B2C. Det holder ikke lenger å kun ha et bra produkt du må også lykkes med den digitale kjøpsopplevelsen.

Noen av våre fornøyde kunder

Fafo med gradient (300 × 175 px)

Fafo

Fafo er en frittstående samfunnsvitenskapelig forskningsstiftelse! De utvikler kunnskap om vilkårene for deltakelse i arbeidsliv...

Møller Eiendom med gradient (300 × 175 px)

Møller Eiendom

Møller Eiendom eier, forvalter og utvikler fremtidens bygg og byområder. I løpet av få år har de mer enn fordoblet porteføljen. . Selskapet har et uttalt mål...

Ortomedic med gradient (300 × 175 px)

Ortomedic

Ortomedic er et innovativt og kompetansedrevet selskap. De leverer ortopediske implantater, instrumenter, medisinsk teknisk utstyr, mikroskop...

Maskinstyring  med gradient (300 × 175 px)

Maskinstyring

Maskinstyring leverer komplette løsninger for maskinstyring, ingeniørtjenester og landmåling. Bedriften har solid erfaring og bred kompetanse i faget....

Utmerkelser vi er stolt av

Årets partner - 2022 - OSR Brilliant 2022 VAR partner 2022 - Profitbase Sticos VAR partner - utmerkelser

Årets partner Medius 2021 Årets partner - 2019 - Visma Great Place to Work 2019

 

 


Hvorfor Exsitec?

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

I over 20 år har Exsitec hjulpet bedrifter med å digitalisere sin virksomhet for å nå sine ambisjoner. Med kombinasjonen nordens største traineeprogram og markedets mest erfarne eksperter har vi sammen med våre kunder gjennomført et tusentalls vellykkede leveranseprosjekter.

web-ball-prize

 

Langsiktige
kunderelasjoner

Vi jobber med langsiktige kunderelasjoner ved å ta ansvar før, under og etter leveransen. Med en engasjert support, proaktiv forvaltning og kontinuerlig inspirasjon skaper vi verdi på både kort og lang sikt. Sammen leverer vi løsninger som utgjør en forskjell i kundens virksomhet.

web-ball-intagration - cog wheel

 

En fungerende helhet

Med å kombinere utvalgte system og tjenester til en fungerende helhet skaper vi forutsetninger for hver kunde til å nå sine ambisjoner. Med bærekraftige integrasjonsløsninger og skreddersydde systemtilpasninger med brukeren i fokus sørger vi for at systemene fungerer sammen

 

 

 

 

 

 

Lurer du på noe? Spør oss!