Kundene våre

Les hva noen av våre 1200 kunder sier om å jobbe med oss. Vi er stolte av å levere markedets smarteste IT-løsninger til våre kunder og støtte dem i deres digitale reise. Høres det ut som noe for din bedrift? Still oss et spørsmål!

NO-nrc
Exsitec er utrolig serviceorientert og kompetente, de har greie på både teknologi og hvordan man får den til å fungere optimalt i bedriften. Vi har fått rask støtte og stabil hjelp ved behov. De er hyggelige og veldig greie å ha med å gjøre, og vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid.
Maggie Papp Broman, Prosjektleder    |    NRC Group
liseberg-logo-1 memira-logo officemanagement-logo fremtiden-as-logo Coop_logo-1 dafo-logo-1 telenor-inpli-logo1 attentec-logo tobii-logo coromatic-logo moelven-logo
attentec-logo

Attentec

Vår forrige ERP var veldig treg å jobbe i som til slutt ble uholdbar. Vi hadde regelmessige avstemninger og Exsitec sørget for at vi kom frem og holdt prosjektet på sporet. Tydelig og god kommunikasjon, noe som gjorde den effektiv. Effektivitet var også det vi ønsket å få ut av det er prosjektet. Nå er det mye lettere å jobbe både på kontoret og hjemmefra. Leverandørfakturaene er også lett sertifiserte i skyen.

Maria Flyding, økonomisjef

Løsning fra Exsitec: Visma.net, Medius AP Automation og Qlik Sense.

postnord-logo

Postnord Norge

Med vår evne til å skaffe kjerneintelligens for analyse på ledelsesnivå, kan vi kartlegge salgspotensialet i markedet bedre enn vi noen gang kunne før SugarCRM.

Christopher Østby Andersen, Leder for strategi og prosjekter CX

Løsning fra Exsitec: SugarCRM

fremtiden-logo

Fremtiden

Fra vårt første møte med Exsitec følte vi at dette ville lande veldig bra. Deres kompetanse og tidligere erfaringer og det faktum at vi alltid hadde det veldig gøy sammen i implementeringsprosessen har gjort at vi har opplevd mange solstråler og få problemer.

David Scherling, regnskapssjef

Løsning fra Exsitec: Visma.net, Visma Autoinvoice, Visma Project Management og Visma Payroll

friskis (1)

Friskis&Svettis

Exsitec er lydhøre når vi ber om hjelp, og jeg opplever at de overfører våre ønsker om forbedringer i systemet videre til Visma. Jeg anbefaler Visma.net til andre bedrifter – fremtiden er i skyen.

Therese Luthander, økonomisjef

Løsning fra Exsitec: Visma.net og Qlik Sense.

office-management-1

Office Management

Det nye faktureringssystemet Medius AP Automation har gjort det mulig for oss å vokse med samme styrke i administrasjonen. At det heller ikke er så personavhengig er helt klart en fordel. Exsitec var på stedet hos oss med både forretningskonsulenter og tekniske eksperter i en hel uke. Vi diskuterte og de utarbeidet en optimal løsning for oss, det gikk utrolig greit.

Marie Carlander, prosjektkoordinator

Løsning fra Exsitec: Medius AP Automation, Visma Business, Qlik Sense og QlikView.

telenor-no

Telenor Inpli

Det var åpenbart å henvende seg til Exsitec, som er en partner med Visma. Vi har en lang historie med vellykket utviklingsarbeid med Exsitec. De er løsningsorienterte, forstår situasjonen vår og jobber alltid for en langsiktig løsning. Sluttresultatet har alltid vært veldig bra

Christine Kjellvard, økonomisjef

Løsning fra Exsitec: Visma.net Project Management

https://www.exsitec.se/hubfs/Magnus%20Sewerin.jpeg
Magnus Sewerin

Forretningsutvikling

+46 70 913 21 04
magnus.sewerin@exsitec.no

Kontakt meg hvis du vil vite mer om kundene våre